• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در صورت مسدود شدن همه درگاههای پرداخت تکلیف چیه؟

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
سلام خدمت دوستان
از یکی از مسئولین درگاههای واسط پرداخت شنیدم احتمالا همه درگاههای واسط رو میخوان ببندن و دیگه کار نمی کنن.
به نظرتون درصورتی که امکان درگاه بانکی مستقیم رو نداشته باشیم چه کار باید کرد؟ تکلیف این همه کسب و کار اینترنتی چی میشه؟
کسی از دوستان پیشنهادی داره یا جایگزینی چیزی؟!!

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
باید برید نماد بگیرید بعدهم درگاه بانکی و ...
فعلا زرین پال فعاله بقیه همه تعطیل شدند

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
باید برید نماد بگیرید بعدهم درگاه بانکی و ...
فعلا زرین پال فعاله بقیه همه تعطیل شدند
تشکر. ولی اگه اقدام کرده باشید میدونید که برای یک کار ساده دردسرهای زیادی داره و اصلا با توجه به وقت و هزینش نمیصرفه.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
خوب راه حلش دست منه چون خودمم از این ترفند استفاده کردم خخخخ
اولش میای یدونه هاست ریلسر ییا همون هاست نمایندگی میخری که ماهی 10 20 تومنه
بعدش یدونه دامنه میندازی روش مثلا فلان هاست دات کام
بعد یه قالب وردپرش میندازی روش بعد برای نماد اعتماد اقدام میکنی
هزینه نماد اعتماد تو سال 95 حدود 70 هشتاد تومنه ( همه هزینه هارو گفتم مثل هزینه پست و هزینه حق امضای دفترخانه)
بعدش از طریق نماد اعتمادی که در دست داری میری یدونه درگاه مستقیم مییگری تموم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اولش میای یدونه هاست ریلسر ییا همون هاست نمایندگی میخری که ماهی 10 20 تومنه
نیازی نیست که حتما نمایندگی باشه , کافیه هاست اصلی که دارید قابلیت add-on داشته باشه , روی همون هاست هم میشه یه سایت سوری بالا آورد
چون درگاه بانک آی پی هاست رو میشناسه و با دامنه کاری نداره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شماره کارت بزارید تو سایت کارت به کارت کننo_O

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
تشکر. ولی اگه اقدام کرده باشید میدونید که برای یک کار ساده دردسرهای زیادی داره و اصلا با توجه به وقت و هزینش نمیصرفه.
واقعا نمیدونم چرا همه میگن نماد دردسر داره !! :general405: درصورتیکه از وقتیکه نماد پولی شده مثل آب خوردن نماد میدن :general705:
اگر به مراحل فعلی میگید دردسر پس اگر مثل ما 6 سال قبل میخواستید بگیرید چی میگفتید ! :general509:

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
واقعا نمیدونم چرا همه میگن نماد دردسر داره !! :general405: درصورتیکه از وقتیکه نماد پولی شده مثل آب خوردن نماد میدن :general705:
اگر به مراحل فعلی میگید دردسر پس اگر مثل ما 6 سال قبل میخواستید بگیرید چی میگفتید ! :general509:
بیشتر منظورم قسمت درگاه بانکی هست که پروانه کار و هزار تا مدرک دیگه میخوان از آدم برای یه کسب و کار ساده!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نیازی نیست که حتما نمایندگی باشه , کافیه هاست اصلی که دارید قابلیت add-on داشته باشه , روی همون هاست هم میشه یه سایت سوری بالا آورد
چون درگاه بانک آی پی هاست رو میشناسه و با دامنه کاری نداره
خیر دوست عزیز نماد اعتماد کامل سایت رو زیر رو رو میکنه اول باید یدونه یوزر نیم بسازی بدی به نماد اعتماد اونام میان لوگین میکنن داخل سایت پس باید حتما روی ریلسر باشه تا بتونی whmcs و نصب کنی !
یعنی باید یدونه نام کاربری و رمز برای پشتیبانی نماد اعتماد بفرستی تا بیان داخل سایت لوگین شن ببینن واقعا امکان سفارش در سایت هست یا نه !
پس باید حتما ریسلر باشه
شماره کارت بزارید تو سایت کارت به کارت کننo_O
این مورد برای فروش فایل فروشسگاه و فلان اصلا کاربردی نیست
ممنون. این قسمتشو متوجه نشدم.یعنی نماد برای دامنه و هاست شرکت دیگری به نام خودمان بگیریم؟!
نه نیازی به شرکت نیست برین از یه هاستینگ نمایندگی هاست بخرین بعد روش یدونه دامنه پارک کنین و بعدش whmcs نصب کنین و روی پرتال یدونه قالب وردپرس !
بعدش برای نماد اعتماد اقدام کنین !
اون فلان هسات مثال ساده بود

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خیر دوست عزیز نماد اعتماد کامل سایت رو زیر رو رو میکنه اول باید یدونه یوزر نیم بسازی بدی به نماد اعتماد اونام میان لوگین میکنن داخل سایت پس باید حتما روی ریلسر باشه تا بتونی whmcs و نصب کنی !
یعنی باید یدونه نام کاربری و رمز برای پشتیبانی نماد اعتماد بفرستی تا بیان داخل سایت لوگین شن ببینن واقعا امکان سفارش در سایت هست یا نه !
پس باید حتما ریسلر باشه
رفیق من خودم همین کار رو انجام دادم و داشتم از سه سایت با یک درگاه استفاده میکردم
نام کاربری و پسورد برای زمانی هست که شما برای ثبت سفارش حتما نیاز داشته باشی ثبت نام کنی و بدون ثبت نام امکان ثبت سفارش وجود نداشته باشه
اگر سیستمی مثل اپن کارت داشته باشید که بدون ثبت نام هم امکان ثبت سفارش داشته باشه نیازی به ارسال نام کاربری نیست.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
رفیق من خودم همین کار رو انجام دادم و داشتم از سه سایت با یک درگاه استفاده میکردم , نام کاربری و پسورد برای زمانی هست که شما برای ثبت سفارش حتما نیاز داشته باشی ثبت نام کنی و بدون ثبت نام امکان ثبت سفارش وجود نداشته باشه
اگر سیستمی مثل اپن کارت داشته باشید که بدون ثبت نام هم امکان ثبت سفارش داشته باشه نیازی به ارسال نام کاربری نیست.
برای هاستینگ سفارش نیازه دیگه خلاصه من از این راه استفاده کردم
تنها این راه نیست که راه های زیادی هستش یکیش همینی که شما فرمودین

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای هاستینگ سفارش نیازه دیگه خلاصه من از این راه استفاده کردم
تنها این راه نیست که راه های زیادی هستش یکیش همینی که شما فرمودین
درسته همیشه یه راهی برای دور زدن هست و متاسفانه همیشه آدم رو مجبور میکنن که سیستم رو دور بزنیم و در واقع خودشون خلافکاری رو ترویج میدن با قانون های غلط !!:general710:
البته الان که میبینم خیلی ها حاضر نیستن برن نماد بگیرن یکمی برام عجیب هست !!o_O که چرا این همه ملت حاضر نیستن برای درآمدی که دارن یکمی وقت بزارن یه 50-60 تومن هزینه کنن !!
وقتی این رو میبینم ناخوداگاه جنبه دیگه ماجرا به ذهنم میاد که یحتمل اکثرا فروشگاه مورد دار دارند !:general509:

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
الان برای نماد جواز کسب نیازه ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
برای vip کردن یه سایت دانلود (مجاز) هم میشه نماد گرفت یا نه؟

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
درگاه بانکی بخوای بگیری باید جواز کسب داشته باشی؟

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
بله عزیز از چند تا بانک سوال کردم...
ای بابا یعنی هر بیزنیس اینترنتی داشته باشیم این همه دنگ و فنگو باید به جون بخریم دیگه؟
تازه میخواستم یه سری قطعه الکترونیکی بیارم بفروشم ها با سایت
راه دیگه ای نیست؟

بالا