• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در صورت مسدود شدن همه درگاههای پرداخت تکلیف چیه؟

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
موردی نداره , تا اونجا که من یادم هست همین مورد رو من اون زمان پرسیدم که بهم گفتن مشکلی نداره , میتونید بگید که ملک پدری هست
جزییات دقیق تر رو از خودشون بپرسید بهتره چون من سال قبل گرفتم و شاید کمی تغییر داده باشند
خب اونایی که سند ملکیشون گرو بانک چی میتونن از سند ملکی خواهر و برادر استفاده کنند؟

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
با این قوانین, بی دلیل نیست هر روز داره به آماره بیکارا اضافه میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب اونایی که سند ملکیشون گرو بانک چی میتونن از سند ملکی خواهر و برادر استفاده کنند؟
رفیق سند ملکی گرو بانک هم باشه که بازم دست خودتون هست , اینها فقط یه کپی از سند مللکی رو میخوان

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
حالا اگه یک درگاه در حد "حمایت مالی از سایت" که شاید در ماه 20هزار تومان هم پرداختی نداشته باشه، نیاز داشته باشیم، تکلیف چیه؟ اصلاً در چنین حالتی نماد معنا پیدا می کند؟ کاربر میخواد به چی اعتماد داشته باشه که حمایت مالی کنه!؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
حالا اگه یک درگاه در حد "حمایت مالی از سایت" که شاید در ماه 20هزار تومان هم پرداختی نداشته باشه، نیاز داشته باشیم، تکلیف چیه؟ اصلاً در چنین حالتی نماد معنا پیدا می کند؟ کاربر میخواد به چی اعتماد داشته باشه که حمایت مالی کنه!؟

در این تاپیک شرکت کنید لطفا:
http://forum.persiantools.com/threads/از-درگاه-واسط-استفاده-میکردی؟-بیا-داخل.786134/

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام ببخشید سایت من فروشگاه ساز و ای پی ثابت داره چطور میتونم برای یک سایت دیگه درگاه بگیرم و درگاه تو سایت فروشگاه ساز استفاده کنم؟ در ضمن هاست من ویندوز هست و سایتی که میخوام بگیرم لینوکس هست مشکلی ایجاد نمیکنه؟

بالا