• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در صورت مسدود شدن همه درگاههای پرداخت تکلیف چیه؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
برید نماد اعتماد بگیرید راحت مستقیم از بانک درگاه بگیرید !
تصورات غلط و اشتباه رایج:
1- به من نماد نمیدن ! به من درگاه نمیدن ! (به همه نماد و درگاه میدن حتی شما!)
2- جواز کسب لازمه برای نماد و درگاه (نه جوازکسب نیاز نیست یه کپی اجاره نامه خونه یا یه کپی سند خونه هم کافیه خونه خودت یا پدرت ! نه اصل سند فقط کپیش !)
3- به افراد عادی و معمولی و حقیقی درگاه نمیدن ! (نه هیچ نیازی به شرکت بودن یا سازمان یا فلان نیست به شما به عنوان یک فرد عادی هم نماد و درگاه میدن)
4- هزینه نماد اعتماد خیلی زیاده کی میتونه بگیره ! (نه هزینه سالیانه اش 30 تا 40 هزارتومنه که هر کسی این پول رو داره !)
5- گرفتن نماد اعتماد خیلی سخته ! (نه یکسری مراحل ساده داره که اینترنتی انجام میشه و اگر این کار ساده رو از پسش برنمیای باید مراحل اداری دیگه رو ببینی که بگی غیرممکن چیه !)
6- ....

برو نماد بگیر و مستقیم از بانک خدمات بگیر راحت کار کن بیخودی هم اذیت نکش

اینم متن گفتگوی انلاین با پشتیبانی به پرداخت ملت در خصوص جوازکسب که دیگه شکی نداشته باشید

behpar.jpg

Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
دوستانی که میگن نیاز نیست شاید جدیداً اقدام به این کار نکردن
الان بانکها پیشرفته تر شدن یه نفر مسئول خدمات اینترنتی گذاشتن
من خودم بانک پارسیان ، پاسارگاد و ملت حضوری رفتم با مسئول مربوط به اینکار صحبت کردم
گفتن حتما لازمه از اتحادیه صنف مربوطه جواز کسب با تاریخ معتبر داشته باشید! حتی آدرس اتحادیه رایانه میدون فردوسی رو هم بهم دادن!!!

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
برید نماد اعتماد بگیرید راحت مستقیم از بانک درگاه بگیرید !
تصورات غلط و اشتباه رایج:
1- به من نماد نمیدن ! به من درگاه نمیدن ! (به همه نماد و درگاه میدن حتی شما!)
2- جواز کسب لازمه برای نماد و درگاه (نه جوازکسب نیاز نیست یه کپی اجاره نامه خونه یا یه کپی سند خونه هم کافیه خونه خودت یا پدرت ! نه اصل سند فقط کپیش !)
3- به افراد عادی و معمولی و حقیقی درگاه نمیدن ! (نه هیچ نیازی به شرکت بودن یا سازمان یا فلان نیست به شما به عنوان یک فرد عادی هم نماد و درگاه میدن)
4- هزینه نماد اعتماد خیلی زیاده کی میتونه بگیره ! (نه هزینه سالیانه اش 30 تا 40 هزارتومنه که هر کسی این پول رو داره !)
5- گرفتن نماد اعتماد خیلی سخته ! (نه یکسری مراحل ساده داره که اینترنتی انجام میشه و اگر این کار ساده رو از پسش برنمیای باید مراحل اداری دیگه رو ببینی که بگی غیرممکن چیه !)
6- ....

برو نماد بگیر و مستقیم از بانک خدمات بگیر راحت کار کن بیخودی هم اذیت نکش
عزیز شما کدوم بانک اقدام کردید کپی اجاره نامه خونه رو قبول کرده؟

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
دوستان به جز زرین پال الان درگاه خوب که سریع تسویه کنه و معتبر هم باشه چی هست؟
الان همشون فیلتر شده فقط چند تا تازه تاسیس داره کار می کنه.همون زرین پالم میگه احتمال داره بسته بشه.

• Like
Reactions: ap3

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عزیز شما کدوم بانک اقدام کردید کپی اجاره نامه خونه رو قبول کرده؟
جواز کسب نمیخواد همه بانک ها همین شرایط رو دارند و یکسان هست
به پرداخت ملت
تجارت و صادرات
اون شخصی که به شما گفته جوازکسب و فلان در شعبه اطلاعات کافی نداشته همیشه در شعبه یکنفر هست که از قوانین خبرنداره همینجوری یه حرفی میزنه !
این سایت به پرداخت ملت
http://www.behpardakht.com/index.html

راحت باهاشون تماس بگیرید و بپرسید درخواست حقیقی هم همینجا میتونید ثبت کنید

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
دوستانی که میگن نیاز نیست شاید جدیداً اقدام به این کار نکردن
الان بانکها پیشرفته تر شدن یه نفر مسئول خدمات اینترنتی گذاشتن
من خودم بانک پارسیان ، پاسارگاد و ملت حضوری رفتم با مسئول مربوط به اینکار صحبت کردم
گفتن حتما لازمه از اتحادیه صنف مربوطه جواز کسب با تاریخ معتبر داشته باشید! حتی آدرس اتحادیه رایانه میدون فردوسی رو هم بهم دادن!!!
والا من رفتم بانک , همون مسئول اینترنتی شمارمو گرفت گفت چند نفر دیگم مراجعه داشتن اگر راهنمایی خواستم میتونم زنگ بزنم ؟ :|
alik ایشون درست راهنمایی کردن , قسمت بزرگ کارو باید اینترنتی انجام بدید , باقیشم که به بانک مربوطه باید خودتون بجوین بدین دهنشون !!

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
الان همشون فیلتر شده فقط چند تا تازه تاسیس داره کار می کنه.همون زرین پالم میگه احتمال داره بسته بشه.
زرین پال از اسکن مدارک ما ایراد گرفته و گفته باید با کیفیت تر یاشه!! درصورتی که من همون اسکنو به پی لاین و جهان پی و درگاه پرداخت داده بودم.
یه درگاهی که اینطوری ایراد بنی اسرائیلی نگیره و کار مردمو راه بندازه.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
برای گرفتن درگاه نباید به بانک مراجعه کنید چون اصلا مقوله کاری اونها نیست , به همین دلیل اطلاعات غلط بهتون میدن
درگاه های پرداخت توسط شرکتهای زیر مجموعه بانک عرضه میشه نه خود بانک
بانک ملت = به پرداخت ملت
بانک پارسیان = تجارت الکترونیک پارسیان
بانک پاسارگاد = شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد

من خودم از بانک پارسیان و پاسارگاد براحتی گرفتم , بانک پاسارگاد راحتر و سریعتر از پارسیان انجام شد
نکته جالبتر اینجاست که کافیه که فقط یک درگاه بانک بگیرین , اونوقت از تمام بانکها باهاتون تماس میگیرند و منت میکنند که بهتون درگاه بدند

Last edited:

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
واقعا نمیدونم چرا همه میگن نماد دردسر داره !! :general405: درصورتیکه از وقتیکه نماد پولی شده مثل آب خوردن نماد میدن :general705:
اگر به مراحل فعلی میگید دردسر پس اگر مثل ما 6 سال قبل میخواستید بگیرید چی میگفتید ! :general509:
بعدش باید مالیات داد ؟ چند درصده ؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برای گرفتن درگاه نباید به بانک مراجعه کنید چون اصلا مقوله کاری اونها نیست , به همین دلیل اطلاعات غلط بهتون میدن
درگاه های پرداخت توسط شرکتهای زیر مجموعه بانک عرضه میشه نه خود بانک
بانک ملت = به پرداخت ملت
بانک پارسیان = تجارت الکترونیک پارسیان
بانک پاسارگاد = شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد

من خودم از بانک پارسیان و پاسارگاد براحتی گرفتم , بانک پاسارگاد راحتر و سریعتر از پارسیان انجام شد
نکته جالبتر اینجاست که کافیه که فقط یک درگاه بانک بگیرین , اونوقت از تمام بانکها باهاتون تماس میگیرند و منت میکنند که بهتون درگاه بدند
برای هر سایت باید درگاه جداگانه گرفت یا یک درگاه میشه گرفت و درسایتهای مختلف استفاده کرد؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بعدش باید مالیات داد ؟ چند درصده ؟
والا تا الان که من دارم فعالیت میکنم صحبتی از مالیات نشده , مالیات مربوط به افرادی هست که مجوز رسمی و صنفی دارند
سال قبل در سایت قدیم نماد زده بود که قرار مجوز صنفی برای فعالیت مجازی بدن ولی فقط مختص شهر تهران بود
تا الانم هنوز که هنوزه مشخص نیست کی بصورت کلی داده میشه

برای هر سایت باید درگاه جداگانه گرفت یا یک درگاه میشه گرفت و درسایتهای مختلف استفاده کرد؟
قانونا بله , باید برای هر سایت بصورت جداگانه درگاه بگیرید ولی راههایی برای دور زدن هست
سیستم درگاه از طریق آی پی شناسایی میشه نه از ظریق دامنه , به همین دلیل مثلا اگر تمامی سایت های شما بر روی یک هاست باشند با گرفتن یک درگاه در واقع میتونید اون رو در تمامی سایتهایی که در اون هاست دارید استفاده کنید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
همچنین شما برای یک درگاه میتوانید ای پی های متعدد معرفی کنید و عملا سایت های مختلف روی سرور های مختلف امکان استفاده از یک درگاه رو دارند

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
خیر دوست عزیز نماد اعتماد کامل سایت رو زیر رو رو میکنه اول باید یدونه یوزر نیم بسازی بدی به نماد اعتماد اونام میان لوگین میکنن داخل سایت پس باید حتما روی ریلسر باشه تا بتونی whmcs و نصب کنی !
یعنی باید یدونه نام کاربری و رمز برای پشتیبانی نماد اعتماد بفرستی تا بیان داخل سایت لوگین شن ببینن واقعا امکان سفارش در سایت هست یا نه !
پس باید حتما ریسلر باشه
نیازی به ریسلر نیست دوست گرامی
همه مواردی ک گفتیدو میشه رو هاست خودتون انجام بدید
رو ادون دامین هم میتونید whmcs نصب کنید و هیچ مشکلی نداره
همچنین شما میتونی محصول بسازی و حتما نیاز نیست که محصولتون تحویل فوری باشه! (ضمن اینکه Enamad فقط مراحل اولیه سفارش رو طی میکنند)
عملا به هاست ریسلر نیازی ندارید

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نیازی به ریسلر نیست دوست گرامی
همه مواردی ک گفتیدو میشه رو هاست خودتون انجام بدید
رو ادون دامین هم میتونید whmcs نصب کنید و هیچ مشکلی نداره
همچنین شما میتونی محصول بسازی و حتما نیاز نیست که محصولتون تحویل فوری باشه! (ضمن اینکه Enamad فقط مراحل اولیه سفارش رو طی میکنند)
عملا به هاست ریسلر نیازی ندارید
بسیار ممنون از شما
بنده نمیدونستم رو ادون دامین میشه whmcs نصب کرد
بسیار ممنون از اطلاع و راهمایی

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حالا درگاه نبود مردم چکار میکردن
کارت ب کارت
با این پیشرفت ها هم چند سال دیگه دورهمی تو غار زندگی میکنیم :D

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
تصویر سند مالکیت و یا اجاره نامه مدت‌دار به نام متقاضی و صاحب نماد الکترونیکی.

باید سند به نام خودمون باشه حتما ؟
سند خونه بنام خودم از کجا بیارم :general208:

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
هر اتفاقی که بیفته نباید از زرین پال استفاده کنید .

مشکل درگاه های پرداخت اکثرا از کدهای آسان پرداخت بود که بدون نیاز به تایید محصول میتونستی هر چیزی بفروشی از چیز پی ان و یخ شکن و فیلم ... دلیل اصلی سو استفاده رقبای این شرکت هم همین مشکل کوچیک بود البته شاید مواردی باشد که ما بی خبریم ولی هر چی هست هر اتفاقی بیفته نباید از زرین پال استفاده کنیم من از زرین پال بی کیفیت و پر توقع میدونم .

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
باید سند به نام خودمون باشه حتما ؟
سند خونه بنام خودم از کجا بیارم :general208:
موردی نداره , تا اونجا که من یادم هست همین مورد رو من اون زمان پرسیدم که بهم گفتن مشکلی نداره , میتونید بگید که ملک پدری هست
جزییات دقیق تر رو از خودشون بپرسید بهتره چون من سال قبل گرفتم و شاید کمی تغییر داده باشند

بالا