• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد فارسی کردن قالب

laminor

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من یه قالب monster رو دانلود کردم و توی front page دارم آمادش میکنم برای اونچیزی که می خوام

می خواستم بدونم برای فارسی کردن سایت کاره خاصی باید انجام بشه یا همون کارایی که توی front page انجام میشه کافیه مثل از راست به چپ نوشتن و انتخاب قلم tahoma

ممنون

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

تبدیل قالب به فارسی:
1. راست به چپ کردن با dir=rtl
2. فارسی سازی کلمات انگلیسی
3. تبدیل فونت ها به tahoma
4. تغییر css ها مثلا padding و margin و استیل فرم ها

laminor

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم به خاطر جوابت

در مورد راست به چپ ها تک <p align="right"> برای هر نوشته کافی نیست ؟ و این تفاوتش با اونچیزی که شما گفتی چیه

و نکته ی دوم اینکه در این تمپلت بنر و یه قسمت دیگه فلش هستند و وقتی وارد front page میکنم خوب نشون نمیده و وقتی تغیراتو هم میدم و save می کنم نتیجه نهایی درست نیست و لی وقتی کد های فلش رو برمی دارم درست میشه و قابل تغییر دادن

این برای قدیمی بودن front page من هست و یا کلآ در این برنامه با فلش های داخل سایت نمیشه کار کرد :)

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ممنونم به خاطر جوابت

در مورد راست به چپ ها تک <p align="right"> برای هر نوشته کافی نیست ؟ و این تفاوتش با اونچیزی که شما گفتی چیه

و نکته ی دوم اینکه در این تمپلت بنر و یه قسمت دیگه فلش هستند و وقتی وارد front page میکنم خوب نشون نمیده و وقتی تغیراتو هم میدم و save می کنم نتیجه نهایی درست نیست و لی وقتی کد های فلش رو برمی دارم درست میشه و قابل تغییر دادن

این برای قدیمی بودن front page من هست و یا کلآ در این برنامه با فلش های داخل سایت نمیشه کار کرد :)

با این کد:
کد:
<html dir="rtl">
کل قضیه حله ولی کافی نیست. بعدش نتیجه رو باید ببینید و بعضی چیز های دیگه رو هم تغییر بدید.
با Frontpage یک کم مشکل داره از یک نرم افزار دیگه استفاده کنید. چون frontpage قالب هایی که کاملا با css نوشته شده باشند رو نمی تونه درست و حسابی باز کنه.

laminor

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی دستت درد نکنه

دارم از برنامه ی Dream Weaver استفاده می کنم ببینم حالا به جایی میرسم ...! :D

بالا