Darius Aryanpur
کاربر تازه وارد
خواهش میکنم یکی روش کارکردن با Studio Traffic رو به من یاد بده. من تا بحال 600 تا سورف دیدم ولی دریغ از یک سنت که به من رسیده باشه
اي دريغ از وقتي كه واسه اينجور سايتها گذاشتي...به نقل از Darius Aryanpur :خواهش میکنم یکی روش کارکردن با Studio Traffic رو به من یاد بده. من تا بحال 600 تا سورف دیدم ولی دریغ از یک سنت که به من رسیده باشه
سوال تخصصي هست اگه شما هم ميدونستيد اين سايت چيه اين رو نميگفتيد من خودم 100 دلار گذاشتم تو سايت :happy:به نقل از daftarekhaterat :اي دريغ از وقتي كه واسه اينجور سايتها گذاشتي...![]()
مگه شما هم عضوي؟ :blink:به نقل از fotocopy :سایت خوبیه
بحثش از بقیه سایتها جداست
3-4 ماهي هستبه نقل از farhad12 :مگه شما هم عضوي؟ :blink:
من با اين سايت آشنايي ندارم اما اين مطلبو كه خوندم چند تا سوال برام پيش اومدبه نقل از Darius Aryanpur :من اكانتم مجانيه ولي دارم روزي 500 تا سورف ميبينيم! چه جورياس؟
محمد جان مثل اينكه فروم سخت افزار در امد زا نيست افتادي به جون اينجور سايتهابه نقل از MohammadR :من با اين سايت آشنايي ندارم اما اين مطلبو كه خوندم چند تا سوال برام پيش اومد
1-اگر يكي دو سه روزي سورف نبينه سود اون روزها بهش تعلق نمي گيره درسته؟
2-پس با اكانت مجاني حداكثر پولي كه ميشه در ماه درآورد 3$ است؟
3-بابت تبليغ گذاشتن در سايت چه قدر پول ميده؟
4-اگر طرف به طور مثال به جاي 200 تا در روز 100 تا ببينه يا 80 تا چه ميشود؟ به همان ميزان درصد كم ميشه؟
5-ممنون و متشكر :happy:
1-درستهبه نقل از MohammadR :من با اين سايت آشنايي ندارم اما اين مطلبو كه خوندم چند تا سوال برام پيش اومد
1-اگر يكي دو سه روزي سورف نبينه سود اون روزها بهش تعلق نمي گيره درسته؟
2-پس با اكانت مجاني حداكثر پولي كه ميشه در ماه درآورد 3$ است؟
3-بابت تبليغ گذاشتن در سايت چه قدر پول ميده؟
4-اگر طرف به طور مثال به جاي 200 تا در روز 100 تا ببينه يا 80 تا چه ميشود؟ به همان ميزان درصد كم ميشه؟
5-ممنون و متشكر :happy:
غير ممكنه شما اين 10 سنتو كجا ديدي؟ براي هر 100 تا چيزي حدود نيم دلار ميشه گرفت آخر ماه حساب ميكنهابه نقل از fotocopy :فرهاد جان چطور میشه روزی 1 دلار در آورد؟
برا 1000 تا surf 10 سنت بیشتر نمیده
اي بابا.. اينجوري كه مشكل ميشه. :wacko:به نقل از m_amin :نه فرهاد سومی رو اشتباه گفتی اگه اون مقدار مشخص رو نبینی اصلا سود بهت تعلق نمیگیره