منم تو FAQ اش اینجوری خوندمبه نقل از m_amin :نه فرهاد سومی رو اشتباه گفتی اگه اون مقدار مشخص رو نبینی اصلا سود بهت تعلق نمیگیره
منم تو FAQ اش اینجوری خوندمبه نقل از m_amin :نه فرهاد سومی رو اشتباه گفتی اگه اون مقدار مشخص رو نبینی اصلا سود بهت تعلق نمیگیره
ميخواستي بري عضو شي هابه نقل از daftarekhaterat :اي بابا.. اينجوري كه مشكل ميشه. :wacko:![]()
:lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از roozbeh :ميخواستي بري عضو شي ها![]()
آقا اين كرديت ها در اكانت رايگان چقدر ارزش داره؟به نقل از daftarekhaterat ::lol: :lol: :lol: :lol:
نه مثل اينكه قانونش عوض شده من خودم امتحان كردمبه نقل از m_amin :نه فرهاد سومی رو اشتباه گفتی اگه اون مقدار مشخص رو نبینی اصلا سود بهت تعلق نمیگیره
چه جالب!به نقل از farhad12 :نه مثل اينكه قانونش عوض شده من خودم امتحان كردم
200 سورف 2 دلار؟به نقل از MohammadR :راستي يك سوال ديگر...
اگر اشتباه نكرده باشم با اكانت مجاني و 200 سورف در روز ميشه 2 دلار در روز درآمد كسب كرد.
اگر كسي 400 سورف در روز ببينه يا بيشتر.... سود هر روزش 2 برابر ميشه؟
يعني مثلا 1 درصد در روز ميشه 2 درصد؟
نه تقريبا به ازاي هر دو كرديت 1 سنت ميشه شايدم 2 سنت برم بپرسم ميم اينجا مينويسمبه نقل از MohammadR :تا اونجايي كه من ميدونم سايت studiotraffic به ازاي
هر روز 200 سورف تنها 0.1$ ميده.
خودش در صفحه يlogin مي نويسه
You daily earnings from using surf4spots hits 0.1$
اگه اين طور باشه كه شما ميگي نامقعول ميشه حساب كنين:به نقل از farhad12 :نه تقريبا به ازاي هر دو كرديت 1 سنت ميشه شايدم 2 سنت برم بپرسم ميم اينجا مينويسم
:blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از MohammadR :اگه اين طور باشه كه شما ميگي نامقعول ميشه حساب كنين:
چون ميشه با هر دو كرديت 1 سنت روزي 1 دلار را به دست آورد(اكانت مجاني) كه اين ميزان يعني يك دهم كل سود.
پس از 30 روز ميشه 30 دلار.
براي ماه دوم ميشه روزي 3 دلار (اگر همين روند باشه) و بعد از يك ماه ميشه 90 دلار!
ماه سوم ميشه 270 دلار!
ماه چهارم 810 دلار......اين ميزان اصلا معقول نيست.
حالا از اينها بگذريم براي بازديد كننده سايت خوبه.به نقل از daftarekhaterat ::blink: :blink: :blink: :blink:
آقا اگه اينجوريه ما هم هستيم! :happy:
همونطوري كه تو به تبليغات سايتهاي ديگه توجه نميكني و فقط ذهنت معطوف به اون چند سنتي هست كه كف دستت ميذاره بيننده اي هم كه سايت تو رو ميبينه چندان توجهي نميكنه...به نقل از davidmors :حالا از اينها بگذريم براي بازديد كننده سايت خوبه.
يعني سايت خودتو هم تبليغ كني ميصرفه![]()
خب منظورم همون افزايش هيت از آي پي هاي گوناگونهبه نقل از daftarekhaterat :همونطوري كه تو به تبليغات سايتهاي ديگه توجه نميكني و فقط ذهنت معطوف به اون چند سنتي هست كه كف دستت ميذاره بيننده اي هم كه سايت تو رو ميبينه چندان توجهي نميكنه...![]()
از هيچ به هيچ...به نقل از m_amin :آره خوبه من سایت تبلیغ میکنم
خیلی زود تموم میشه کلی زور میزنم 400 تا کردیت گیر میارم تا ستارت میکنم بعد از چند دقیقه تموم میشه یه دفه میبینی تو چند دقیه سایتت 400 تا بازدید کننده داشت