• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزدی , کیف قاپی , زاغ زنی و ....الخ

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
این قضیه کیف قاپی داره به شدت رشد میکنه .تقریبا میشه گفت کمتر کسی هست که برای خودش یا خانواده اش اتفاق نیفتاده باشه .خود من 28 اسفند یه دوربین خریده بودم که روز 12 فروردین ازم زدن ! هفته پیش هم دوستم رو خالی کردن توی خیابون و موبایل و لپتاپ و دار و ندارش رو بردن . این اتفاق فقط برای من داره میفته یا شما هم تجربه های مشابهی دارید ؟
اسپم مطلقا ممنوع . فقط تجربه ای دارید بگید لطفا .تاپیک صرفا برای اطلاع رسانی و هشدار ایجاد شده پس بزارید توی همین روال بمونه .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من تهران نیستم اما یکی از دوستان تهرانی تعریف میکرد میگفت از خونه زدم بیرون رسیدم سر کوچه موتوری پیچید جلومون و چاقو رو گذاشت زیر گلومون ! فقط خواهش و التماس کردم که هر چی پول داره ببرید نوش جونتون فقط کارتهای شناسایی و مدارکو نبرید !

غیر از این رفتار کسی بکنه جونشو به خطر میندازه و مطمئنا کسی این ریسک رو نمیکنه که بخواد مقابله کنه چون عواقبش با 100 ت و 200 ت قابل جبران نیست .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اها ... واسه پسر خالمم اتفاق افتاده بود . اونو انداخته بودند دنبالش چون میدونستند که پول همراشه ! چون هیکل ورزشکاری داشت تا حدودی باهاشون درگیر شده بودند ولی دزدا 2-3 نفر بودند و در نتیجه چاقو کشیه یکیشون ، ابرو و مقداری از صورت پسر خالم پاره شد .

واقعا شانس اورد که چشمش یا جای حساس دیگه ای اسیب ندید .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پس من از اون کمتر افراد هستم.چون تا حالا ازم چیزی نزدن :دی

با اینکه همیشه هم کیف همرامه..بانکم زیاد میرم..

پ.ن: اسپم نبود :دی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پس مواظب خودت باش چون منم همیشه فکر میکردم این اتفاقات فقط برای دیگران میفته !

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
تو فامیل ما از همه دزدیده بودن جز من...
که منم گوشی موبایلمو ازم دزدیدن... یکی دو ماه پیش.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من 5 سال پیش تو شهرک غرب پایین بیمارستان میلاد خفت شدم ساعت 12 ظهر !!!!

داشتم نسخه دکترم رو میخوندم به سمت میلاد نور میرفتم یهو یه پسره 14 15 ساله اومد محکم زد بهم رفت ! من 2زاریم نیفتاد 3 4 قدم رفتم جلوتر دیدم یهو داد زد هوووووی ی ! چرا تنه میزنی به من ! منم برگشتم اومد جلو گفتم چی گفتی ؟ یه چک خوابوندم تو گوشش اونم شروع کرد به دادو بیداد اومدم برم دیدم 3 4 تا از بقل 3 4 تا از جلو ریختن سرم :lol:

همشون نهایت 17 ساله ! دیگه عینک و فندک زیپو پول و اینارو بردن . کلا شانس آوردم تخم مرغ دزد بودن !

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
منو سال 88 خفت کردن، سه نفر بودند.یکیشون چاقو رو فرو کرد تو عضله بغل کتفم، دو لایه بخیه خورد.هنوز هم خوب نشده و در اون ناحیه گهگاه احساس درد دارم.
دم در دانشگاه در فاصله حدود 200 متری، شاهد بودم که چطور موبایل می قاپند، پسره بنده خدا زبونش بند اومده بود و باورش نمی شد که چی شده.
کیف خالمو پارسال قاپیدند، بندش گیر کرده به کتفش و جنابان دزد روی زمین کشیده بودنش.صورت و دست و بالش داغون شده بود.پول و کارت شناسایی هم رفت.
موبایل عموم رو اومدن بودن از دستش بقاپند، دست یارو رو گرفته بود و گفته بود:"آشغالیه،بدردت نمی خوره" و بعد دستشو ول کرده بود :eek:
کلا اوضاع قاراش میشه،هر چند این آمار داره بالا می ره، اما قربون این گشتهای ارشاد که از حجاب محافظت می کنه و کار به کار هیچی نداره.واقعا که سوراخ دعا را گم کرده اند.

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من که همیشه تا دندون مسلح هستم :دی

حالا بانک بخوام برم یا بالای یه تومن همرام باشه که 2 تا پلاگین هم نصب می کنم بعد می رم بیرون ! :D

تا حالا قسمت نشده بیان از من زور گیری کنن تا چپ و راست بشند :دی

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
2 هفته پيش دوستم(185 قد 90 کيلو وزن) ساعت 11:30 شب زير پل گيشا سوار تاکسی(صندلی جلو خالی ، 2 نفر صندلی عقب نشسته بودن) شد

يه مقدار که ميگذره 2 نفری که عقب نشسته بودن دست به کار ميشن ، يه نفر چاقو ميزاره زير گردنش ، يه نفر ديگه هم دستش رو ميگيره،هر چی همراهش بوده رو ازش ميگيرن و با يه لگد از ماشين پياده ش ميکنن!!

نتيجه اينکه شبها بيرون نريد ،اگه ميريد سوار تاکسی نشيد ،اگه سوار تاکسی ميشيد ،سوار تاکسی که 2 نفر عقب نشسته اند و صندلی جلو خالی هست نشيد،اگر سوار شديد و خدايی نکرده خفت شديد هر چی که همراه تون بود خيلی محترمانه تحويل بديد ،چون آدم معتاد و لنگ پول آدم کشتن براش کار سختی نيست.

اديت:تاکسی = سواری شخصی

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من که همیشه تا دندون مسلح هستم :دی

حالا بانک بخوام برم یا بالای یه تومن همرام باشه که 2 تا پلاگین هم نصب می کنم بعد می رم بیرون ! :D

تا حالا قسمت نشده بیان از من زور گیری کنن تا چپ و راست بشند :دی
مشکل میدونی کجاست ؟ مشکل اینه که دزد های احمق هیچ وقت 24 ساعت قبل زنگ نمیزنند بگند که فردا میخوایم کیفت رو بزنیم وگرنه شاید میشد دفاع کرد ! اگه دفاع کنی 1 تومن پولت رو میبرن . دو سه تومن هم خرج بیمارستانت میشه . امتحانش هم مجانیه !

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مسئله مهمتر رفتار پلیس ها و کلانتری و آگاهیه . نتیجه گیری من توی برخورد باهاشون این بوده که همه پلیس ها بدون استثنا یک نفر حروم زاده اند ! پلیس نیستند که یه مشت مفت خور تلکه بگیر هستند . اگه حریفشون آدم محترم باشه زبونشون درازه باتومشون هم چاقه اما جلوی دزد ها و خلاف کارها گردنشون کجه !

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سال ۸۸ موتوری کیف همسرم رو زد که موبایل و بازی Heavenly Sword و Snake Eater توش بود.
شروع کرد به دادو بیداد یه موتوری با معرفت سوارش کرد که برن حساب طرف رو برسن ولی متاسفانه پیداش نکردن!

خوشبختانه Heavenly Sword رو تموم کرده بودم وگرنه تو نخش می موندم, البته بدم نمیومد دوباره بازی کنم :lol:

-----------------------
یکی دو ماه پیش هم کیف خالم رو زدن از شانسش طلاهاش رو که داده بود تعمیر کنن گرفته بود و تو کیفش بود و حقوقش رو هم نقدی گرفته بود, موبایل و کلی مدارک تو کیفش بود. گویا کیف رو چند کوچه بالاتر انداخته بود به مدارک هم کاری نداشته ولی بقیه رو برداشته بوده. یکی که کیف رو پیدا کرده بوده از روی مدارک و دفترچه تلفن خالم رو پیدا می کنه و کیف و مدارکش رو بهش می ده.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
خوشبختانه برای من یکی تا به حال همچین چیزی پیش نیومده.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
برای خودم تا بحال پیش نیومده ، البته درگیری با شهروند مست و لاابالی رو نصف شب داشتیم :f34r: ( :lol: ) و یا مواردی از این دست اما برای پول نبوده . شاید یک دلیلش این هست که من نسبتا رعایت میکنم تو رفت و آمد های شبانه که اکثرا پیاده نباشه و ... هرچند که احتمالش رو کمتر میکنه اما مسلما به صفر نمیرسه .
اینجا ( مشهد ) معمولا میشنویم از این و اون که فلانی رو خفت کردن . با یه نسبت ثابتی از گذشته تا بحال بوده احساس نکردم که زیاد شده :lol:

آخرین باری که اتفاق افتاد برای یکی از آشناها تو اهواز بود . تقریبا 7 -8 ماه پیش . سوار تاکسی شده ( تاکسی زرد ) . ماشین ترمز میکنه ، سرنشین جلو سریع میاد عقب ، هرچی داره به زور میگیره ( بدون اینکه درخواستی بکنه ) حتی گردن بند هم به زور از گردنش میکشن و آخر هم یه گوشه ای از ماشین پرتش میکنن بیرون با سر و صورت زخمی ( خانوم بود این فامیل ما :f34r: )
پیگیری هم کردن ولی اتفاق خاصی نیفتاد . مثل اینکه تو کلانتری بهشون گفتن اینا رو تا حالا چند بار دستگیر کردیم اما با زور تهدید و این چیزا رضایت میگیرن و بازم میان بیرون :f34r:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سال 87 داداشم سوار پراید میشه با 8 میلیون تراول که اشتباه بزرگی کرد (کاری نداریم به این مسئله) 4 نفر هم سرنشین داشته پرایده و سوار میشه وسط راه نفر سمت شاگرد به داداشم میگه آقا ببخشید من دستم درد میکنه میشه کمربند ماشین رو کمک کنی ببندی اینم خم میشه کمک میکنه قافل از اینکه در همون موقع نفر کناری جیبشو زده بعد راننده به داداشم رو میکنه میگه آقا ببخشید شما کجا میرفتی میگه فلان جا میگه شرمنده من متوجه نشدم مسیر ما به اونجا نمیخوره و پیاده میشه تا ماشین دیگه سوار میشه میفهمه ای دل قافل پولشو زدن شکایتو شکایت بازی تا اینکه 1 ماه پیش زنگ زدن گفتن دزدشو گرفتن بیاید واسه شناسایی داداشم میره آگاهی شناسایی میکنه دزده 100 تا گویا شاکی داره و از اون خر پولاس به داداشم میگه بیا 7 میلیونتو بگیر رضایت بده داداشم میگه اون 7 میلیون دیگه بدردم نمیخوره 30 میلیون میگیرم رضایت میده و به هیچ وجه تا حالا کوتاه نیومده و میگه رضایت نمیدم تا دهنش سرویش شه

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سال 80 با دوستم داشتیم میرفتیم یهو یک معتاد جلومون و بدون سلام چاقو رو کشید و گفت کیف پولتو بده دوستم همونجا فرار کرد و من رو تنها گذاشت،منم دیدم طرف جونش بالا نمیاد گفتم باشه و فرار کردم معتاده هم از طرف دیگه فرار کرد
---------------------------------
یک بار هم تو سربازیم تو اهواز توی یک پارک طرف گفت این پول رو واسم خرد کن واسش خرد کردم یهو گفت صبر کن و دوستاش رو صدا زد گرفتم چی شد (چون واسمون تعریف کرده بودند من اون لحظه یادم اومد که جریان چیه)پولش رو پرتاب کردم تو صورتش و پولم رو از دستش کشیدم و فرار، افتادند دنبالم شانسی که اوردم چند تا لباس شخصی با بیسیم جلو دیدم گفتند چی شده تعریف کردم گفتند زود از اینجا برو اینا کارشون همینه منم شانسی که اوردم بقیه دوستام که با هم اومده بودیم مرخصی شهری رو دیدم.دیگه هم توی اون پارک نرفتم

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشکل میدونی کجاست ؟ مشکل اینه که دزد های احمق هیچ وقت 24 ساعت قبل زنگ نمیزنند بگند که فردا میخوایم کیفت رو بزنیم وگرنه شاید میشد دفاع کرد ! اگه دفاع کنی 1 تومن پولت رو میبرن . دو سه تومن هم خرج بیمارستانت میشه . امتحانش هم مجانیه !

والا در حالت معمول یه اسپری این جیبه یه اسپری هم او یکی جیب ! بگن هر جیبم رو خالی کنم با کمال میل در خدمتشونم !

یه تلسکوپی دست ساز اب دیده که نزدیک 100 تومن برام خرج برداشته هم بیشتر مواقع باهام هست ! به خر بزنی عربی می رقصه :دی

مواقع بانک و پول باهام باشه هم یه 80 هزار ولتی می برم که از 2 متری بزنی طرف از صداش در می ره ! :دی

حالا بازم می بینی کمه بگو یکی دو تا تانک سفارش بدم بیاد !:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
والا در حالت معمول یه اسپری این جیبه یه اسپری هم او یکی جیب ! بگن هر جیبم رو خالی کنم با کمال میل در خدمتشونم !

یه تلسکوپی دست ساز اب دیده که نزدیک 100 تومن برام خرج برداشته هم بیشتر مواقع باهام هست ! به خر بزنی عربی می رقصه :دی

مواقع بانک و پول باهام باشه هم یه 80 هزار ولتی می برم که از 2 متری بزنی طرف از صداش در می ره ! :دی

همه اینایی که گفتی هیچی نیست ... وقتی داری راه میری یه دفعه 4 نفر با چاقو بهت حمله کنن تفنگم به کارت

نمیاد

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

مگر این اسپری ها اندازشون چقدره ؟ :f34r: مثلا تو تابستون کجات جا میدیشون ؟ :eek:

بالا