SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
به احتمال 99 درصد خود تاکسی سرقتی بوده !
واي يعني ديگه اين تاكسي زردها هم نميشه بهشون اعتماد كرد؟!!!!
وحشتناكه كه!
به احتمال 99 درصد خود تاکسی سرقتی بوده !
واي يعني ديگه اين تاكسي زردها هم نميشه بهشون اعتماد كرد؟!!!!
وحشتناكه كه!
دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.
یعنی همه افراد یک غشر بدون عیب و نقص هستن ؟
در صفحه قبل عرض کردم بهتر هست مقدار پول نقد همیشه کم همراه باشه و همینطور مدارک ولی هر کاری بکنیم در آخر توسط دزد خفت بشیم هیچ کاری نمیشه کرد و تمام !من همیشه یکی از مخالفان سر سخت داشتن اطلاعات خصوصی تو گوشی بودم و هستم ولی خب باید تا جایی که میشه این مسائل رو رعایت کنیم که اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد کمتر ضرر کنیمدر جواب دوستمون که گفتند گوشی بالای 200 دست نمیگیرن... :
همیشه ارزش ریالی گوشی یا کیف مهم نیست. خیلی مواقع اطلاعات خصوصی و مدارک عامل اصلی نگرانی هستش.
در کل اگه سعی شه پول نقد کمتر حمل شه و مدارک رو کمتر همراه داشته باشیم اینجوری خیلی بهتره و خدایی نکرده اتفاق هم اگه افتاد کمتر متضرر میشیم
برادر داره ازت چند وقتی خون میره هنوز سر پایی؟
خب چی کار کنیممممممممآخه اگرم عابر بانک همراه آدم باشه خفت که می کنن می برنت پایه یه عابر بانک تا رمز درست رو نگی ولت نمی کنن
بهترین کار رو آغا می کنه ، هیچ جا بدون چند هزار تا محافظش نمی ره
هیچ ربطی نداره و خودتون میدونید علتش چیه.این قشر زحمت کش خیلی محترم هستنا ولی بعضیاشون خیلی $&%^#525 هستن ، تو اوج گرما وایسادیم کنار خیاباون 12 تا تاکسی رد شد یکیش نگه نداشت ، آخرش یه سواری نگه داشت سوار شدیم !
کاملا درست هست.به احتمال 99 درصد خود تاکسی سرقتی بوده !
حرف تو دهن ما نزارید.یعنی همه افراد یک غشر بدون عیب و نقص هستن ؟
نتیجه گیری من این بوده که همه پلیس ها بدون استثنا یک نفر حروم زاده اند ! پلیس نیستند که یه مشت مفت خور تلکه بگیر هستند . اگه حریفشون آدم محترم باشه زبونشون درازه باتومشون هم چاقه اما جلوی دزد ها و خلاف کارها گردنشون کجه !