• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزدی , کیف قاپی , زاغ زنی و ....الخ

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.

یعنی همه افراد یک غشر بدون عیب و نقص هستن ؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

برادر داره ازت چند وقتی خون میره هنوز سر پایی؟
biggrinsmiley.gif

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
در جواب دوستمون که گفتند گوشی بالای 200 دست نمیگیرن... :
همیشه ارزش ریالی گوشی یا کیف مهم نیست. خیلی مواقع اطلاعات خصوصی و مدارک عامل اصلی نگرانی هستش.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
در جواب دوستمون که گفتند گوشی بالای 200 دست نمیگیرن... :
همیشه ارزش ریالی گوشی یا کیف مهم نیست. خیلی مواقع اطلاعات خصوصی و مدارک عامل اصلی نگرانی هستش.
در صفحه قبل عرض کردم بهتر هست مقدار پول نقد همیشه کم همراه باشه و همینطور مدارک ولی هر کاری بکنیم در آخر توسط دزد خفت بشیم هیچ کاری نمیشه کرد و تمام !من همیشه یکی از مخالفان سر سخت داشتن اطلاعات خصوصی تو گوشی بودم و هستم ولی خب باید تا جایی که میشه این مسائل رو رعایت کنیم که اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد کمتر ضرر کنیم

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
در کل اگه سعی شه پول نقد کمتر حمل شه و مدارک رو کمتر همراه داشته باشیم اینجوری خیلی بهتره و خدایی نکرده اتفاق هم اگه افتاد کمتر متضرر میشیم

آخه اگرم عابر بانک همراه آدم باشه خفت که می کنن می برنت پایه یه عابر بانک تا رمز درست رو نگی ولت نمی کنن

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من یه بار تو یه شهر غریب که بودم و تو یه خیابون شلوغ در حال گذر بودم این اتفاق کیف قاپی واسم افتاد که طرف خودش رو زد بهم و یه لحظه احساس کردم یه دستی تو جیب عقبمه سریع دوزاریم افتاد و با یه ضربه محکم با تیغه دستم زدم به مچ طرف (چون من خیلی قوی هستم و زورم هم زیاده )فکرکنم دست طرف مو برداشت چون محکم دستش رو گرفت و سریع فلنگو بست و با سرعت میون مردم دوید و رفت دیگه صرف نمیکرد دنبالش کنم.فقط همین بوده:rolleyes:

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
آخه اگرم عابر بانک همراه آدم باشه خفت که می کنن می برنت پایه یه عابر بانک تا رمز درست رو نگی ولت نمی کنن
خب چی کار کنیمممممممم
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

اونم همراه نبریم یعنی
154fs232528.gif
154fs232528.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بهترین کار رو آغا می کنه ، هیچ جا بدون چند هزار تا محافظش نمی ره

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
این قشر زحمت کش خیلی محترم هستنا ولی بعضیاشون خیلی $&%^#525 هستن ، تو اوج گرما وایسادیم کنار خیاباون 12 تا تاکسی رد شد یکیش نگه نداشت ، آخرش یه سواری نگه داشت سوار شدیم !
هیچ ربطی نداره و خودتون میدونید علتش چیه.

به احتمال 99 درصد خود تاکسی سرقتی بوده !
کاملا درست هست.

حرف تو دهن ما نزارید.

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
نتیجه گیری من این بوده که همه پلیس ها بدون استثنا یک نفر حروم زاده اند ! پلیس نیستند که یه مشت مفت خور تلکه بگیر هستند . اگه حریفشون آدم محترم باشه زبونشون درازه باتومشون هم چاقه اما جلوی دزد ها و خلاف کارها گردنشون کجه !

آی گفتی ! اصلن خود همین ها شاه دزد هستند ! جاروکش ها ریختند توی خونه هر چی داشتیم و نداشتیم به سرقت بردند ! ای تو روحشون !
lw6mb265lhqtbox60m8.gif

بالا