• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزدی , کیف قاپی , زاغ زنی و ....الخ

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مگر این اسپری ها اندازشون چقدره ؟ :f34r: مثلا تو تابستون کجات جا میدیشون ؟ :eek:

توی مشت راحت جا می شه کوتاهش..

تو شلوار بگ که خیلی راحت جا می شه... توی جین معمولی هم ای.. یه جوری جاش می کنیم ! توی جین فاق کوتاه تنگ دیگه جا نمی شه ! :D

کلا خوبه هر کی جیبش یکی داشته باشه.. در وضعیتی که مشکل جامعه ما موی جوناست..

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
توی مشت راحت جا می شه کوتاهش..

تو شلوار بگ که خیلی راحت جا می شه... توی جین معمولی هم ای.. یه جوری جاش می کنیم ! توی جین فاق کوتاه تنگ دیگه جا نمی شه ! :D

کلا خوبه هر کی جیبش یکی داشته باشه.. در وضعیتی که مشکل جامعه ما موی جوناست..
قیمتش چقدره؟؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
رفیقه ما رو خط اکباتان م آزادی خفت میکنن بنده خدا همه چیزشو می برن.

یکی از دوستان گفت تو تاکسی خفتش کردن، دوست عزیز منظورت سواری بوده دیگه تاکسی عمومی که این کارو نمیکنه.

باید دقت کرد که شب ها ماشینی که سوار میشین خالی باشه و قیافه طرف راننده تابلو نباشه و یا کلا تاکسی عمومی سوار شید.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یکی از دوستان گفت تو تاکسی خفتش کردن، دوست عزیز منظورت سواری بوده دیگه تاکسی عمومی که این کارو نمیکنه.

اگر منظورت با حرفی هست که من زدم . بله تو همین تاکسی زردا بود .

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به جای این کارا هروقت میخواید پول جابجا کنید یه دست لباس و کفش فقیرانه داغون بپوشید اگر میخواید برید بانک یه قبضی چیزی هم دست بگیرید پولتون رو هم بزارید تو این زنبیلای برنج محسن یه ذره ژولیده پولیده هم باشید چه بهتر
عموم هر وقت میخواد بره بانک یا پول و سکه زیاد همراشه اینکار میکنه با این تیپش یه بار هم خفتش نکردن راحت و بی دردسر:p

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
یه بار تو اتوبان محلاتی کیف منو یه موتوری زد ولی از شانس خوب من کیفه چینی بود و فقط دسته ش کنده شد و خود کیف رو شونه م موند:lol: به عبارت دیگه کیف قاپه تا دسته خورد

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
در کل اگه سعی شه پول نقد کمتر حمل شه و مدارک رو کمتر همراه داشته باشیم اینجوری خیلی بهتره و خدایی نکرده اتفاق هم اگه افتاد کمتر متضرر میشیم

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
اگر منظورت با حرفی هست که من زدم . بله تو همین تاکسی زردا بود .
واي يعني ديگه اين تاكسي زردها هم نميشه بهشون اعتماد كرد؟!!!!
وحشتناكه كه!

دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.
این قشر زحمت کش خیلی محترم هستنا ولی بعضیاشون خیلی $&%^#525 هستن ، تو اوج گرما وایسادیم کنار خیاباون 12 تا تاکسی رد شد یکیش نگه نداشت ، آخرش یه سواری نگه داشت سوار شدیم !

---------------

سال پیش پسر خالم تو خیابون بوده با رفیقش کیفلش می زنن اینم ول نمی کنه می چسبه به موتور همینطوری میرن تا تعادل موتور بهم می خوره داد و بیداد میان میگیرنشون

ماه پیش هم گوشی رفیقمو زدن

یه بارم یه یارو اومده بود می خواست ماشین مارو ببره ، کرک و پرش ریخته بود بیخیال شده بود :D دزدگیر توپ و قفل فرمون و پدال و هزار کوفت دیگه بستیم بهش :D
یه بارم دیدم یکی از بانک اومد بیرون پولاشو زدن ، همونجا از این سربازا که تو بانک بود طرف خفت کرد اساسا باباش رو در آورد

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
ببین چه روزگاری شده حتی شرلوک هلمز هم از پس دزدها بر نمیاد. :)

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
در کل اگه سعی شه پول نقد کمتر حمل شه و مدارک رو کمتر همراه داشته باشیم اینجوری خیلی بهتره و خدایی نکرده اتفاق هم اگه افتاد کمتر متضرر میشیم

اخه فقط کیف نمیزنن که! موبایل رو از دست من کشید پرید پشت موتور رفت!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

باید دقت کرد که شب ها ماشینی که سوار میشین خالی باشه و قیافه طرف راننده تابلو نباشه و یا کلا تاکسی عمومی سوار شید.

بله دوست عزيز منظورم سواری شخصی بود،تاکسی احتمالش خيلی کمه اين اتفاق ها بيافته

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
عجب تاپیکی زدی خدیی بهنام ... دمت گرم ...

//

به پسر فریدم که اینجاس :D خیلی مخلصیم

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
اخه فقط کیف نمیزنن که! موبایل رو از دست من کشید پرید پشت موتور رفت!
من که به شخصه هیچ وقت تو عمرم گوشی بالای 200 نداشتم طرف بخواد بزنه به کارشم نمیاد دلمم کمتر میسوزه ولی واسه این راه حل چی موجوده؟
143fs503525.gif

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

آره مسلما احتمالش خيلي خيلي كمه چون حتي اگه بخوان كاري بكنند هم خيلي سريعتر و راحتتر ميشه پيداشون كرد.

من خودم اگه عجله نداشته باشم هميشه صبر مي كنم تاكسي بياد و ترجيح ميدم سوار شخصي نشم.

بالا