مگر این اسپری ها اندازشون چقدره ؟ :f34r: مثلا تو تابستون کجات جا میدیشون ؟
شیش جیب :f34r:
قیمتش چقدره؟؟توی مشت راحت جا می شه کوتاهش..
تو شلوار بگ که خیلی راحت جا می شه... توی جین معمولی هم ای.. یه جوری جاش می کنیم ! توی جین فاق کوتاه تنگ دیگه جا نمی شه !
کلا خوبه هر کی جیبش یکی داشته باشه.. در وضعیتی که مشکل جامعه ما موی جوناست..
یکی از دوستان گفت تو تاکسی خفتش کردن، دوست عزیز منظورت سواری بوده دیگه تاکسی عمومی که این کارو نمیکنه.
اگر منظورت با حرفی هست که من زدم . بله تو همین تاکسی زردا بود .
اگر منظورت با حرفی هست که من زدم . بله تو همین تاکسی زردا بود .
واي يعني ديگه اين تاكسي زردها هم نميشه بهشون اعتماد كرد؟!!!!
وحشتناكه كه!
این قشر زحمت کش خیلی محترم هستنا ولی بعضیاشون خیلی $&%^#525 هستن ، تو اوج گرما وایسادیم کنار خیاباون 12 تا تاکسی رد شد یکیش نگه نداشت ، آخرش یه سواری نگه داشت سوار شدیم !دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.
چی جوری رو بادکنک نشستی؟ببین چه روزگاری شده حتی شرلوک هلمز هم از پس دزدها بر نمیاد.
در کل اگه سعی شه پول نقد کمتر حمل شه و مدارک رو کمتر همراه داشته باشیم اینجوری خیلی بهتره و خدایی نکرده اتفاق هم اگه افتاد کمتر متضرر میشیم
یکی از دوستان گفت تو تاکسی خفتش کردن، دوست عزیز منظورت سواری بوده دیگه تاکسی عمومی که این کارو نمیکنه.
باید دقت کرد که شب ها ماشینی که سوار میشین خالی باشه و قیافه طرف راننده تابلو نباشه و یا کلا تاکسی عمومی سوار شید.
دیگه اونوری نمیای چراعجب تاپیکی زدی خدیی بهنام ... دمت گرم ...
//
به پسر فریدم که اینجاس خیلی مخلصیم
من که به شخصه هیچ وقت تو عمرم گوشی بالای 200 نداشتم طرف بخواد بزنه به کارشم نمیاد دلمم کمتر میسوزه ولی واسه این راه حل چی موجوده؟اخه فقط کیف نمیزنن که! موبایل رو از دست من کشید پرید پشت موتور رفت!
دوست عزیز احتمالش یک در 1000 هست که تاکسی این کار رو انجام بده، این قشر زحمت کش اگر میخواستن دزدی کنن وارد این کار نمیشدن.