DOOSTeKHOOB
Registered User
ملت چه كارا كه نميكنن :wacko:
آره !به نقل از doste_khob :ملت چه كارا كه نميكنن :wacko:
به نقل از Shahedr :هه ! نمیدونستم ! فک میکردم هنوز دارن اینو ادامه میدن !
راستی ! شرکتها چرا باید به مخابرات پول بدن؟
300 تومنشو مخابرات میگیره ! که باید یه قسمتیشو به شرکتا بده !
چه ضایه !به نقل از mazoolagh :صاحب امتياز تلفن اعتراض كرده كه اين سرويس رو من تقاضا نكردم و بدون اجازه من داير شده در نتيجه پولش رو هم نميدم. ظاهرا از نظر حقوقي حق با اونها بوده و مخابرات نتونسته اونها رو مجبور به پرداخت پول كنه. در نتيجه مخابرات رفته سراغ ISP كه اونهم نداده در نتيجه خطوطشون قطع شده
تهران هم امروز ظاهرا جمع شدهبه نقل از Shahedr :چه ضایه !
ماكزيموم سرعت دانلود چنده؟!به نقل از farhad12 :راستي
مشكلي نداره استفاده كرد يه موقع هزينش زياد نشه سر به فلك بزاره
من الان دارم استفاده مي كنم چيز خوبيه
راستي چطور حساب ميشه هزينش يعني مياد روي قبض تلفن يا جدا قبض داره ؟
به نقل از farhad12 :راستي
مشكلي نداره استفاده كرد يه موقع هزينش زياد نشه سر به فلك بزاره
من الان دارم استفاده مي كنم چيز خوبيه
راستي چطور حساب ميشه هزينش يعني مياد روي قبض تلفن يا جدا قبض داره ؟
اينجوري صرف نميكنه. فقط واسه مواقع ضروري يا چك كردن ايميل به درد ميخوره.به نقل از kamelot :فک کنم رو همون قبض تلفن میاد !!!
هزینشم احتمالا سیصد تومن غیر از پول تلفنه!!!
:f34r:
به نقل از daftarekhaterat :اينجوري صرف نميكنه. فقط واسه مواقع ضروري يا چك كردن ايميل به درد ميخوره.
به نقل از kamelot :آره خوب!!! وقتی که آدم میتونه نامحدود ماهیانه داتک بگیره 13000 تومن ....
البته مهمترین استفادش همون استفاده تو خو نه مردم و محل کار و اینجور جاهاس
ارهبه نقل از daftarekhaterat :اينجوري صرف نميكنه. فقط واسه مواقع ضروري يا چك كردن ايميل به درد ميخوره.
آره خوب نامحدود ماهیانه داتک 13900 تومنه!به نقل از daftarekhaterat :چي؟!!! نامحدود ماهيانه 13 تومن؟!!
فكر نمي كنم كيفيتش به داتك برسه هر چند كه داتك هم ديگه سرويسش نسبت به 2 سال پيش كه اون موقع هم با همين قيمت بود خيلي افت كرده!به نقل از شهریار :فرا که بهتر از داتک باید باشه؟ یه ماه نامحدود 14 تومان
یه ماه نامحدود به غیر از 21 تا 1 بامداد 7 تومان(یعنی از 1 بامداد تا 21)
این جزء همون سرویس هوشمند مخابرات نیست؟ IN ؟
اگه از این شمارههای رایگان بود ارزششو داشت
كاملا تاييد ميشه متاسفانهبه نقل از mahdi206 :فكر نمي كنم كيفيتش به داتك برسه هر چند كه داتك هم ديگه سرويسش نسبت به 2 سال پيش كه اون موقع هم با همين قيمت بود خيلي افت كرده!