Pac_ginobat
Registered User
به نقل از whiteflag :متاسفانه با هيچ برنامه اى نميشه GUI اپل رو به دست آورد
کجایی!!!؟ :f34r:
شرلوک هم دیگه به یادت نیست
پس مرامت کو شرلوک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :lol:
به نقل از whiteflag :متاسفانه با هيچ برنامه اى نميشه GUI اپل رو به دست آورد
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از Pac_ginobat :کجایی!!!؟ :f34r:
شرلوک هم دیگه به یادت نیست
پس مرامت کو شرلوک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :lol:
شما خودت عكس گذاشتي؟به نقل از whiteflag :فکر ميکنم اينجا يه زمانى مردم عکس از صفحه دسکتاپ خودشون ميزاشتن . حالا چرا اينجورى شده ؟![]()
به نقل از whiteflag :فکر ميکنم اينجا يه زمانى مردم عکس از صفحه دسکتاپ خودشون ميزاشتن . حالا چرا اينجورى شده ؟![]()
بله شرلوک جان چند صفحه قبل رو ببین عکس صفحه دسکتاپ منو هم میبینیشما خودت عكس گذاشتي؟
راستش تو این چند وقته که من هر روز سر زدم ولی خوب کمتر پست زدمفكر مي كنم شما يه زماني زياد به پي تي سرميزدين حالا چرا اينجوري شده؟
به نقل از hwt :اينم ويندوز جديد من با دسكتاپش
يادش بخير يه زماني وب شات نصب ميكردم :happy: هر دوساعت عكسو عوض ميكردمن كه هفته اي يك بار عكس ديسك تاپ رو تغيير ميدم.
يادش بخير يه زماني وب شات نصب ميكردم هر دوساعت عكسو عوض ميكرد
الان ويندوز عوض ميكنم همون عكسه تا ويندوز بعدي!!!
مهرداد خان سايتهايي هستش كه ملت عكسهاي ديسك تاپشون رو ميزارند كه ديگران هم استفاده كنند اگر توي گوگل سرچي كني چند تاي پيدا خواهي كردبه نقل از mehrdad1355 :به جای اینکه از دسکتاپ خودتون عکس بگیرید! عکسی رو که برای دسکتاپ استفاده کردید بزارید بلکه ملت خواستند استفاده کنند
منظورم برو بچ اینجا بود که عکس دسکتاپشونو می زارن -عکس اصلی رو هم در کنارش بزارن -به نقل از Mashaheer :مهرداد خان سايتهايي هستش كه ملت عكسهاي ديسك تاپشون رو ميزارند كه ديگران هم استفاده كنند اگر توي گوگل سرچي كني چند تاي پيدا خواهي كرد
(به نظر من هيچ كسي قشنگتر از عكسي كه خودم آدم ميگره نيست![]()
)