تازه فهميدي؟به نقل از whiteflag :وای این تاپیک چه جالبه منم فردا یه عکس از دسکتاپ خودم میزارم با اجازه دوستان![]()
آقا شون اجازه نداده بگه!به نقل از Amir_business :دسكتاپ اين آقا nendoke چطوريه كه اين شكليه :wacko: :wacko:
پرچم سفيد عزيز! از كدام theme استفاده كردي؟ با چه برنامه اي؟به نقل از whiteflag :اینم دسکتاپ من :happy:
دفتر خاطرات جان من از برنامه اى استفاده نکردم اين Theme ويندوز مديا سنتر هستبه نقل از daftarekhaterat :پرچم سفيد عزيز! از كدام theme استفاده كردي؟ با چه برنامه اي؟![]()
کسایی که ویندوز دارن نمی تونن دسکتاپشون مثل من باشه , اگه Apple دارید و سیستم عاملتون Mac Os Panther هست بیاین تا بهتون یاد بدم .به نقل از Asef :آقا شون اجازه نداده بگه!
بابا مایه داربه نقل از nendoke :کسایی که ویندوز دارن نمی تونن دسکتاپشون مثل من باشه , اگه Apple دارید و سیستم عاملتون Mac Os Panther هست بیاین تا بهتون یاد بدم .![]()
كجاست؟! چه جوري؟ خيلي دنبال تم هاي ويندوز بودم كه بدون نصب برنامه اضافي و مثل تم هاي اصلي ويندوز بشه ازشون استفاده كرد.به نقل از MohammadR :بابا مایه دار![]()
دفتر خاطرات جان این Theme را میشه واسه ویندوز XP معمولی هم دانلود کرد!
به نقل از daftarekhaterat :كجاست؟! چه جوري؟ خيلي دنبال تم هاي ويندوز بودم كه بدون نصب برنامه اضافي و مثل تم هاي اصلي ويندوز بشه ازشون استفاده كرد.
دير اومديبه نقل از hwt :بابا اپل !
بابا ! مامان ! منم مي خوام![]()
![]()
كجا؟! چرا؟! آخه واسه چي؟!به نقل از Pac_ginobat :بابا تو دیگه چقد پرتی
:blink: :lol:![]()
میل خودت رو بهم بده برات میل کنمبه نقل از daftarekhaterat :كجا؟! چرا؟! آخه واسه چي؟!![]()
![]()
ممنونت ميشمبه نقل از whiteflag :میل خودت رو بهم بده برات میل کنم![]()