Ajabshirkhan
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 1,354
- لایکها
- 8
به نقل از littlerabbit :منم كه آخر دسكتاپم!!! الان سه ساله كه عوضش نكردم! همين آواتارم گوشه يه صفحه يه رنگ : RGB(30,78,125) ديگه اينكه گذاشتن نداره كه,.... تصورش كنيد!!!
آقا ابن بك گراند ش خيلي چشم منو گرفته. يه لحظه رفتم تو حس! :blush:به نقل از roozbeh :من كه هميشه عقبم از قافله!
اينم دسكتاپ بيريخت ما!
www.electronic-business.net/roozbeh/desktop.gif
خيلي ستمه :lol:
آره، خالي مي مونه.به نقل از pay :خوب آره ولی بالا و پایین تصویر اینطوری خالی نمی مونه؟
من معذرت مي خوام شما كه عكس دسكتاپ تون و گزاشتين چرا 768 × 1024 نگذاشتين تا كلي حال كنيم!!!به نقل از Captain P@rsa :نوبتي هم كه باشه . مافيا !!!اينم صفحه دسكتاپ ن ! بدم نميومد اول تون اكس پي رو بريزم بعد جلوتون بذارم تا كف كنيد اما سي ديش گيرم نيومد ! اينم صفحه اي كه من باهاش كار ميكنم :
آه ! بد اخلاق ! حالم ازت بهم خورد !به نقل از ehsan :یه چند نکته...
- اگر عکس رو اتچ میکنید دیگه توی صفحه هم نذارید... صفحه میریزه بهم.
- نیما خان و شیفت شب به نظر من بستن یه ID به دلیل اینکه ممکنه هویت پشتش جعلی باشه منطقی نیست. تا وقتی که به کسی بی احترامی نکنه و فروم رو بهم نریزه و خلاصه کار بد نکنه (!) بستنش درست نیست.
- این دسکتاپ روزبه چه لطیف بود!
- تو این تاپیک قراره عکس از دسکتاپ گذاشته بشه. بحث حاشیه ای نکنید لطفا.
- عکس دسکتاپ جکی هم ردیف بود
- شرلوک بعید میدونم ملت به خاطر یه عکس اینجا دسکتاپ ها رو آب و جارو کرده باشن. چون همه میدونین آب و جارو کردن یه دسکتاپ چقدر کار سختیه!
- همین!
يعني اينا بي احترامي نيستن؟؟؟؟ :به نقل از ehsan :یه چند نکته...
- اگر عکس رو اتچ میکنید دیگه توی صفحه هم نذارید... صفحه میریزه بهم.
- نیما خان و شیفت شب به نظر من بستن یه ID به دلیل اینکه ممکنه هویت پشتش جعلی باشه منطقی نیست. تا وقتی که به کسی بی احترامی نکنه و فروم رو بهم نریزه و خلاصه کار بد نکنه (!) بستنش درست نیست.
- همین!
تریپ کم پشته؟؟ یا تریپ ستاره شناسیبه نقل از nima178 :بچه ها اينم 800 و آخرين پست من
ببنيد چي دارم
در ضمن كي گفت ا سي دي بده من نسخه ي 3.5 دارم
آره بخدا.. :happy:به نقل از ehsan :یه چند نکته...
- شرلوک بعید میدونم ملت به خاطر یه عکس اینجا دسکتاپ ها رو آب و جارو کرده باشن. چون همه میدونین آب و جارو کردن یه دسکتاپ چقدر کار سختیه!- همین!
من با نثر اون نوشته ها زياد موافق نيستم اما قبول كن كه خيلي از كرمانيها معتاد هستن. تركش معتاد هاشون به شهر يزد هم خرده. شما هر وقت به يكي از ICU هاي شهر يزد مراجعه كني حداقل 2 تا معتاد كرماني خراب ميبيني كه اگه روزي براشون فلان مقدار ترياك نيارن هلاك ميشن.به نقل از shifte shab :يعني اينا بي احترامي نيستن؟؟؟؟ :
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=170751&postcount=907
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=170757&postcount=908
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=170768&postcount=909
اينا دارن به مردم يه شهر بي احترامي ميكنن به من يكي كه نيست بي خيال بشم !!!!
گير نده بابابه نقل از nima178 :اين واقعا يه حرف درست حسابي از سفتي بود
ديگه مسخره بازي شده بابا هر اي پي يك اي دي حرص دنيا ور داشته اين احسانو
راستي روزبه هميشه ياهو مسنجرش روشن يه چيزاي زشتي هم جلوش مي نويسه
:lol: عاشقي بد درديه هابه نقل از daftarekhaterat :آقا ابن بك گراند ش خيلي چشم منو گرفته. يه لحظه رفتم تو حس! :blush:
ميشه برام بفرستي؟![]()