به نقل از meysam1162 :اينم دسكتاپ من !!! من يه كم دير رسيدم![]()
![]()
به ..... خودتون ببخشيد .
الف ) بزرگواري ب)مهرباني ج)باحالي د)همه موارد
:lol: :lol: :lol:
به نقل از mehrdad1355 :ظاهرا باید jasem اسم اون یکی دوستش باشه!!!!!!
احسان تو ان آدم عجيبي هستيا!!وينمپ نداري؟؟ :wacko:راستی شرلوک جان زیاد تحقیق نکن. از دسکتاپ من چیز به درد بخوری گیر نمیاد
به نقل از ali206speed :قبول نيست اينارو از سايت Style Xp گريفتي
شرلوک جان هر کدوم از اون موزیلا ها خودش شونصد تا tab توش بازه. یه مدت با Winamp خیلی حال میکردم ولی از وقتی که media player 10 اومد و Rip قوی mp3 بهش اضافه شد و خلاصه ظاهر و امکاناتش اصلاح شد، winamp دلم رو زد! :lol:به نقل از SherlockHolmes :احسان تو ان آدم عجيبي هستيا!!وينمپ نداري؟؟ :wacko:
اهل زلم زيمبو هم احتمالا نيستي!!! راستي ريموت دسكتاپ!!!؟؟!! :blink:
راستي مگه موزيلا صفحه داخلي قبول نميكنه!!؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(من كم نميارم داداش!!)
راستي نندوك تو از اونايي نبودي كه جزوه هات معمولا با 3 رنگ اصلي و 256 رنگ فرعي و منبت كاري تزيين شده !!؟؟احتمالا رو دفترتم برچسب ميزدي و احتمالا تر همه دفتراتو هنوزم دازي!!!![]()
![]()
شایان کجای که زنت نندوک!(فریبرز سی**ل کل*ته!) رو می خوان ببندنش!!!به نقل از meysam1162 :آقا اين نندوك رو گير بيارين ببنديمش به صندلي و با گفتمان از حلقومش بكشيم بيرون كه چه جوري دسكتاپش به اين باهاليه !!! هركي موافق يه دونه طناب يا صندلي برداره بياره![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مهرداد به جاي اين گير بازيا عكس دسكتاپتو بذار ببينيمبه نقل از mehrdad1355 :شایان کجای که زنت نندوک!(فریبرز سی**ل کل*ته!) رو می خوان ببندنش!!!
زرنگی!!من خودم اینویزیبل هستم! دسکتاپ هم همین طور!! :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از Asef :مهرداد به جاي اين گير بازيا عكس دسكتاپتو بذار ببينيم![]()