فک کنم صاحب اثر Mina_asterباشه !پس میخای ساعت پسرونه بزاره![]()
دریاست :دیواقعا عجب رودخونه ای حال میکنم میبینم هوس شمال کردم
یکم غیر معموله، به سختی والپیپرش پیدا میشه! پیش فرض مانیتورمه...@ Mina_aster
رزولوشن 1600*900 ـه ؟!![]()
ندیده بودم همچین چیزی !
دریاست :دی
.
:دیبچه مردم رو ضایع نکن:دی
اما نه خداییش کدوم دریا انقد سنگ داره؟؟؟ اصلا مطمئنی شماله؟؟؟
دریا تهش ماسه اس و اینکه به این راحتی تهش معلوم نیس
اما رودخونه آبش آرومه و تهش پر از این سنگای قشنگه
بیا آموزش کاملش اینجا هست: http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-10-04-Desktop-Customization-Guide-146134.shtmlبهراد !![]()
این همون ورژنیه که من دارم ؟!
چرا مال من این جوری نیستمنم می خوام
پ ن : ویندوز رو عوض کردم هنوز ابونتو نصب نکردم ...
:دی
خب چند قدم رفتم جلو تر، از نزدیک گرفتم دیگه! ماسه که عکس گرفتن نداره...
آره منم اگه اولین بار میدیدم میگفتم رودخونه
رامسرخوب دریا کجاست که انقد سنگ داره؟؟
اما بازم میگم رودخونه فازش از دریا بیشتره باشد که دوباره شمال مشرف شیم
رامسر
هر کدوم قشنگی خودشون رو دارن...
بفرمایید http://up.iranblog.com/Files/5653c4a1da5049dab12a.jpgخوب این دسکتاپ برگه مال کی بود عکسشو برامون بزاره متظورم عکس برگست چون قشنگ بود عکسش
برادر این ویجت که سمت راست دسکتاپته چیه؟ کلی دنبالشم.Conky + Emerald + Compiz + Cairo Dock و یه عالمه ابزار دیگه تو لینوکس هست که باهاش می تونید هر روز دسک تاپتون را به یه سر و شکل جدید و کاملا متفاوت در بیارید. چیزی که تو عالم ویندوز امکان پذیر نیست! نهایتش یه ویندوز Aero هست که می تونید رنگش را عوض کنید. یا مثلا عوض کردن بک گراوند
در ضمن خود مقوله دسک تاپ هم داستان ها داره تو لینوکس. میشه گفت به اندازه ای که تو ویندوز پلیر مالتی میدیا داریم تو لینوکس دسک تاپ های مختلف و بعضا عجیب غریب داریم!
بینید این دسک تاپ گنوم را که پارسال ساخته بودم. یادش به خیر چه قدر خلاقیت به خرج دادیم سرش! البته جدیدا طرفدار سادگی شده ام. ساده، زیبا، کارا.
![]()
conky. تو انجمن اوبونتو آموزش هاش هم هست. چیز تپلیه اگه بتونی درست کانفیگش کنی.برادر این ویجت که سمت راست دسکتاپته چیه؟ کلی دنبالشم.
پ.ن. راستی دسکتاپت فوق العادست!
پ.پ.ن. چرا پیام خصوصیت بستست؟ :دی میخواستم ببینم شما که میخواستی چیز پی ان بگیری از کجا میخواستی بگیری؟ نمیدونم به کجا اطمینان کنم!این freedom خسته کرد مارو! :دی لطفا پخ کن که اینو پاک کنم :دی
اینا رو از کجا میارین شماها ؟ :دیConky + Emerald + Compiz + Cairo Dock و یه عالمه ابزار دیگه تو لینوکس هست که باهاش می تونید هر روز دسک تاپتون را به یه سر و شکل جدید و کاملا متفاوت در بیارید. چیزی که تو عالم ویندوز امکان پذیر نیست! نهایتش یه ویندوز Aero هست که می تونید رنگش را عوض کنید. یا مثلا عوض کردن بک گراوند
در ضمن خود مقوله دسک تاپ هم داستان ها داره تو لینوکس. میشه گفت به اندازه ای که تو ویندوز پلیر مالتی میدیا داریم تو لینوکس دسک تاپ های مختلف و بعضا عجیب غریب داریم!
بینید این دسک تاپ گنوم را که پارسال ساخته بودم. یادش به خیر چه قدر خلاقیت به خرج دادیم سرش! البته جدیدا طرفدار سادگی شده ام. ساده، زیبا، کارا.
![]()