اینا رو از کجا میارین شماها ؟ :دی
سایتی مختص همین کار وجود داره ... ؟
راستی چیزپی این رو به منم پخ کنین این چیزترشکن ها همشون چیزی شدن :دی
اینجا میتونید چندتا نمونه رو ببینید.
Conky + Emerald + Compiz + Cairo Dock و یه عالمه ابزار دیگه تو لینوکس هست که باهاش می تونید هر روز دسک تاپتون را به یه سر و شکل جدید و کاملا متفاوت در بیارید. چیزی که تو عالم ویندوز امکان پذیر نیست! نهایتش یه ویندوز Aero هست که می تونید رنگش را عوض کنید. یا مثلا عوض کردن بک گراوند
در ضمن خود مقوله دسک تاپ هم داستان ها داره تو لینوکس. میشه گفت به اندازه ای که تو ویندوز پلیر مالتی میدیا داریم تو لینوکس دسک تاپ های مختلف و بعضا عجیب غریب داریم!
بینید این دسک تاپ گنوم را که پارسال ساخته بودم. یادش به خیر چه قدر خلاقیت به خرج دادیم سرش! البته جدیدا طرفدار سادگی شده ام. ساده، زیبا، کارا.
![]()
بده تا اون ماتحت سیستمم جلوی چشممه؟!چقد شما دم و دستگاه گذاشتی اون گوشه![]()
نه بابا من از اون شکل اولیش اصلا خوشم نمیمد ... کسل کننده بود :دیدسکتاپتم خیلی خوب شده, چقد حال و حوصله داری! من تا حالا به ریخت گنومم دست نزدم!
خونه نیستم. رفتم خونه تقدیم می کنم. عجالتا شما تو همون gnome-look.org سرچ کن conky من از همونجا گرفتم و البته یه خرده دستکاریش هم کردم. تو forums.ubuntu.ir هم اسکرپیتهای خوبی گذاشته اند بچه ها.راستی SOLUTE جان این config برای conky رو خودت نوشتی یا از جایی گرفتی؟ من اونایی که گشتم و دیدم خوشم نیومد, خودمم عمرا بشینم باهاش کلنجار برم! :دی هنوز اسکریپتشو داری یا پاک کردی خدایی نکرده؟ اگه داشته باشی و بدی خیلی ممنون میشم ازت![]()
من بودم من بودمسلام،
یکی از دوستان ویندوز سون نصب داشت رو سیستمش که یک battery bar در قسمت tray icon داشت. دوستان میدونن چجوری میشه این قابلیت رو بذست اورد؟
بعدش، دنبال قابلیتی هستم که بشه زباله ویندوز سون رو با سایز بزرگ در گوشه گذاشت. چون معمولا حذفیات در روز زیاد انجام میدهم. از طرفی سایز آیکونهای دیگه دسکتاپ بزرگ نشه. البته لا برخی نرم افزارها میشه. مثلا همین گجت خود سون (زباله)، اما آیکون زیاله زو هم میخوام تفییر بدهم که با این گجتها نمیشه.
کسی از دوستان میدونه؟
ممنون
من بودم من بودم![]()
نمیشه این کارو کرد مگر لپتاپت سری Thinkpad - IBM باشه ... :دی