• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسكتاپ شما چه شكليه؟! (عكس دسكتاپ خوتو بزار اینجا)

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
i447009_untitled.jpg

ویندوزی که لینوکس نباشه ویندوووووووز نیست. ولی چه کنیم که این اپلیکشن های تجاری دست و پای ما را بسته اند
4628.gif

لینک خود عکس دسکتاپتو برام بفرست

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
اینم دسکتاپ من
1.gif

83190418656336739562.jpg

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
033.gif

استادیو بفرمیو دوستان از چی استفاده کنن

69349115908226278186.jpg

کثثثثثثثثثثثثثثاااااااااااااااااااافط

اول اینکه:
babaei1.png

Shut up...baaaaaaaa

دوم اینکه KMPlayer رو خیلی وقت پیش برنامه نویسش فروخت پولش رو گرفت رفت دمبال کارش و PotPlayer رو درستش کرد.
KMPlayer هم ابزار جاسوسی سهیونیثم میباشدیه.یعنی اگه توی فایروال بلاکش نکنی یه سری اطلاعات نامعلوم میفرسته به سرورهای برنامه(pandora tv)
هنوز در مورد PotPlayer چنین گزارشاتی ارسال نشده یا من حداقل ندیدم.
سوم اینکه شما به یــَـک عدد LAV Filters(یا FFDShow) و یــَـک عدد MPC-HC بیشتر نیاز ندارید تا بتوانید لذتها ببرید و کیف ها بکنید.برای Video Renderer هم میتوانید از MadVR استفاده بنمویید.
اگر هم محیط MPC-HC شما را اذیت مینوموید میتوانید از MPC-BE استفاده بنمویید.
البته این برنامه هنوز بصورت رسمی ریلیز نشده و فقط واسه tester ها کامپایل شده.البته شما میتوانید نسخه های مخصوص testerها رو نیز دانلود بکنید و کیف ها بکنید.
برنامه ی Light Alloy هم فعلا از فیلترهای MPC-HC استفاده میکند و همزمان محیط جذابی نیز به شما هدیه میکند.در نسخه های بعدی مثل اینکه قرار است از LAV Filters استفاده کند.

هرچند که من هی زر زدم و تو هم هیچّی نوفهمیدی با اینحال تا برنامه ی بعدی به خاک میسپارمت ابــــلــــه
baba-shah1.jpg

همینو بگو داش علی. خیلی تیخمیه این KM. نمیدونم وقتی VLC هست نصب کردن پلیر دیگه چه معنی ای میده اصن
y2.jpg

VLC قوی هست ولی من اصن باهاش نمیتونم کانکت!!! بشم.اصن دلم به دلش راه پیدا نمیکنه.
facepalm_3.gif
:دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چه قشنگه، آدم دلش میخواد همینطور نگاش کنه. :wub:

آره یه حس خاصی داره عسکش :happy:

تو پوشه یونی چیه؟
d.gif

عکسای تو عجیجم
127fs4730978.gif

VLC قوی هست ولی من اصن باهاش نمیتونم کانکت!!! بشم.اصن دلم به دلش راه پیدا نمیکنه.
facepalm_3.gif
:دی

VLC کم کم از پشت در شروع کرد الان خودش یه پا شده صابخونه همه رو انداخته بیرون. جان میتی
ugly002.gif
میدونی علی این high performance بودنشو خیلی دوس دارم؛ این سیستم پیر ما بعضا کفاف MP کلاسیکو نمیده و ریسپانسبیلیتی میاد پایین + کلی فیلتر میلتر و اکولایزر و ... که داره و قابلیت کار با تیونرها و ... نظیر نداره خداییش
ugly002.gif
تنها مشکلش اینه که رو تنظیمات پیشفرض یه خورده کیفیت ویدیو را میاره پایین که اونم با یه تغییر خروجی به OpenGL برطرف میشه!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
اول اینکه:
babaei1.png

Shut up...baaaaaaaa

دوم اینکه KMPlayer رو خیلی وقت پیش برنامه نویسش فروخت پولش رو گرفت رفت دمبال کارش و PotPlayer رو درستش کرد.
KMPlayer هم ابزار جاسوسی سهیونیثم میباشدیه.یعنی اگه توی فایروال بلاکش نکنی یه سری اطلاعات نامعلوم میفرسته به سرورهای برنامه(pandora tv)
هنوز در مورد PotPlayer چنین گزارشاتی ارسال نشده یا من حداقل ندیدم.
سوم اینکه شما به یــَـک عدد LAV Filters(یا FFDShow) و یــَـک عدد MPC-HC بیشتر نیاز ندارید تا بتوانید لذتها ببرید و کیف ها بکنید.برای Video Renderer هم میتوانید از MadVR استفاده بنمویید.
اگر هم محیط MPC-HC شما را اذیت مینوموید میتوانید از MPC-BE استفاده بنمویید.
البته این برنامه هنوز بصورت رسمی ریلیز نشده و فقط واسه tester ها کامپایل شده.البته شما میتوانید نسخه های مخصوص testerها رو نیز دانلود بکنید و کیف ها بکنید.
برنامه ی Light Alloy هم فعلا از فیلترهای MPC-HC استفاده میکند و همزمان محیط جذابی نیز به شما هدیه میکند.در نسخه های بعدی مثل اینکه قرار است از LAV Filters استفاده کند.

هرچند که من هی زر زدم و تو هم هیچّی نوفهمیدی با اینحال تا برنامه ی بعدی به خاک میسپارمت ابــــلــــه
baba-shah1.jpg

kmplayer موقع نصبش ازت میپرسه Pandora.TV که یه برنامه نیمه تبلیغاتی و درواقع یه تولبار تحت ask.com واسه IE هستش، بهینه سازی شده برای استفاده از سایتش رو برات بریزه یا نه... شوما میتونی بزنی نریزه عجیجم عجقم

به هر حال سازندگان برنامه های رایگان هم باید یه پولی دربیارن دیگه؛ کاری که خیلیاشون میکنن همین مدلیه (مثلاً میگن میخوای کروم نصب کنی یا تولبار یاهو و ask و غیره؛ اینا کمتریناشه)...
4628.gif

http://www.pandora.tv/

KMPlayer is Supported by Pandora.TV

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
kmplayer مال خر است
4628.gif

اون اوایل که سایتش خیلی درپیت بود من اصلا وحشت کردم نکنه تروجان باشه دیگه اصلا دنبالش نرفتم. فقط VLC
4628.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
kmplayer مال خر است
4628.gif

اون اوایل که سایتش خیلی درپیت بود من اصلا وحشت کردم نکنه تروجان باشه دیگه اصلا دنبالش نرفتم. فقط VLC
4628.gif

عمو امتحان کن. خئلی هم خوشگله هم سریع و خوب کار میکنه.

ایمکاناتشم فوق العاده بالاس برای هر تنظیمی که بخوای درباره ویدئو و صدا...

سایتشم انجمنه عجقکم؛ از همون اولشم سرور خصوص برای دانلود نداشت چون به نظر میاد توان مالیشو ندارن و شوما باید از سایت های اسپانسر ها دانلود کنید.

راحت ترین راه دانلود اینه:

Download KMPlayer 3.3.0.33 - FileHippo.com

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
عمو امتحان کن. خئلی هم خوشگله هم سریع و خوب کار میکنه.

ایمکاناتشم فوق العاده بالاس برای هر تنظیمی که بخوای درباره ویدئو و صدا...

سایتشم انجمنه عجقکم؛ از همون اولشم سرور خصوص برای دانلود نداشت چون به نظر میاد توان مالیشو ندارن و شوما باید از سایت های اسپانسر ها دانلود کنید.

راحت ترین راه دانلود اینه:

Download KMPlayer 3.3.0.33 - FileHippo.com

سایتش نام و نشون درست حسابی نداره
4628.gif
سورسش هم که باز نیست، خط چینی هم تو سایتش هست
4628.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
e

الان دیدم بعد یه عمری یه صفحه درست کردن برای دانلود مستقیم و توضیحات رسمی

KMPlayer چندین ساله بهترینه و به نظرم اخیراً به یه بلوغ خیلی خوبی رسیده و جا افتاده

The KMPlayer's Forums

KMPMedia

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بالا