black_fire667
Registered User
- نوشتهها
- 276
- لایکها
- 59
![]()
ویندوزی که لینوکس نباشه ویندوووووووز نیست. ولی چه کنیم که این اپلیکشن های تجاری دست و پای ما را بسته اند![]()
لینک خود عکس دسکتاپتو برام بفرست
![]()
ویندوزی که لینوکس نباشه ویندوووووووز نیست. ولی چه کنیم که این اپلیکشن های تجاری دست و پای ما را بسته اند![]()
![]()
![]()
![]()
استادیو بفرمیو دوستان از چی استفاده کنن
![]()
کثثثثثثثثثثثثثثاااااااااااااااااااافط
همینو بگو داش علی. خیلی تیخمیه این KM. نمیدونم وقتی VLC هست نصب کردن پلیر دیگه چه معنی ای میده اصن![]()
چه قشنگه، آدم دلش میخواد همینطور نگاش کنه. :wub:
تو پوشه یونی چیه؟![]()
VLC قوی هست ولی من اصن باهاش نمیتونم کانکت!!! بشم.اصن دلم به دلش راه پیدا نمیکنه.:دی![]()
اول اینکه:
![]()
Shut up...baaaaaaaa
دوم اینکه KMPlayer رو خیلی وقت پیش برنامه نویسش فروخت پولش رو گرفت رفت دمبال کارش و PotPlayer رو درستش کرد.
KMPlayer هم ابزار جاسوسی سهیونیثم میباشدیه.یعنی اگه توی فایروال بلاکش نکنی یه سری اطلاعات نامعلوم میفرسته به سرورهای برنامه(pandora tv)
هنوز در مورد PotPlayer چنین گزارشاتی ارسال نشده یا من حداقل ندیدم.
سوم اینکه شما به یــَـک عدد LAV Filters(یا FFDShow) و یــَـک عدد MPC-HC بیشتر نیاز ندارید تا بتوانید لذتها ببرید و کیف ها بکنید.برای Video Renderer هم میتوانید از MadVR استفاده بنمویید.
اگر هم محیط MPC-HC شما را اذیت مینوموید میتوانید از MPC-BE استفاده بنمویید.
البته این برنامه هنوز بصورت رسمی ریلیز نشده و فقط واسه tester ها کامپایل شده.البته شما میتوانید نسخه های مخصوص testerها رو نیز دانلود بکنید و کیف ها بکنید.
برنامه ی Light Alloy هم فعلا از فیلترهای MPC-HC استفاده میکند و همزمان محیط جذابی نیز به شما هدیه میکند.در نسخه های بعدی مثل اینکه قرار است از LAV Filters استفاده کند.
هرچند که من هی زر زدم و تو هم هیچّی نوفهمیدی با اینحال تا برنامه ی بعدی به خاک میسپارمت ابــــلــــه![]()
kmplayer مال خر است![]()
اون اوایل که سایتش خیلی درپیت بود من اصلا وحشت کردم نکنه تروجان باشه دیگه اصلا دنبالش نرفتم. فقط VLC![]()
تو پوشه یونی چیه؟![]()
عکسای تو عجیجم![]()
عمو امتحان کن. خئلی هم خوشگله هم سریع و خوب کار میکنه.
ایمکاناتشم فوق العاده بالاس برای هر تنظیمی که بخوای درباره ویدئو و صدا...
سایتشم انجمنه عجقکم؛ از همون اولشم سرور خصوص برای دانلود نداشت چون به نظر میاد توان مالیشو ندارن و شوما باید از سایت های اسپانسر ها دانلود کنید.
راحت ترین راه دانلود اینه:
Download KMPlayer 3.3.0.33 - FileHippo.com
یه contact pageی شماره تماسی حتی ایمیل!!e
الان دیدم بعد یه عمری یه صفحه درست کردن برای دانلود مستقیم و توضیحات رسمی
KMPlayer چندین ساله بهترینه و به نظرم اخیراً به یه بلوغ خیلی خوبی رسیده و جا افتاده
The KMPlayer's Forums
KMPMedia