irancashu
Registered User
ماشالا Task Bar
عزیز اولا قابل شمارو نداره.دوما خیلی هاشو بستتم و پاک کردم.تا بیش از این خجالت نکشیم :blush:
ماشالا Task Bar
من بازم VLC انتخاب می کنم منتها اگر خوش دستی مدنظرته یه نگاه به این خوشگله بنداز، هم مجانیه هم مثل KM نیست که بی کس و کار باشهعمو انقد عن نکن دیگه اسمش روشه Korean Media Player؛ بخوای اینجوری حساب کنی توی تیم همه برنامه ها چند تا چینی هستن دیگه از هیچی استفاده نکن؛ تازه اینا الان همه ـشون کروی نیستن...![]()
شماره تماس و ایمیلم داره؛ برو تو فروم گنده ـش به سازندگانش فش بده اصن![]()
ترجیح میدم از یه برنامه خوش ساخت کد-بسته استفاده کنم تا برنامه کد-بازی که عین عن کار میکنه. --دکتر شقی شریعتی![]()
![]()
هم برنامه خوش ساخت، روون، سریع و زیباییه، هم تنظیماتش از هر نظرتا حد بالایی کامله؛ همچنین یکی از چیزایی که خیلی باهاش حال میکنم توی KMPlayer و خیلی کارا رو سریع میکنه، تعداد بالای hotkey ـها (شورتکات های کیبوردی) برای کنترل تنظیماته. از اعداد بالای کیبورد که برای کنترل سایز صفحه میتونی ازشون استفاده کنی، تا کلیدای جهتی و کلیدای دیگه کیبورد و بسیاری کلیدهای تلفیقی (مثلاً Ctrl + کلید راست و چپ، 15 ثانیه میرن عقب و جلو توی ویدئو و همه این تنظیمات قابل تغییر دادنن و میگم تنظیمات و آزادی عملت بالاس)...
من بازم VLC انتخاب می کنم منتها اگر خوش دستی مدنظرته یه نگاه به این خوشگله بنداز، هم مجانیه هم مثل KM نیست که بی کس و کار باشه![]()
/
یه تاپیک بزنیم پلیرهای خوبو معرفی کنیم![]()
می تونی بک گراندتو بفرستیاینم از ما
![]()
نه خیلیم ویندوز خوبیه؛ یاد بگیری غیلی هم غوب و دلنشین خواهد بود...
:blink:اونوقت از این سیستم هم استفاده میکنید
بابا 100 رحمت به سیستم خودمچقدر عکس
![]()
ویندوز باید ویندوز باشد ویندوزی که ویندوز نباشد ویندوز نیست![]()
چرا من جدیدا خیلی ها رو میبینم به لینوکس و مک هم میگن ویندوز؟؟!! حتی طرف دانشجوی کامپیوتر هم هست.جدا دهنم کف کرد انقدر گفتم بابا بهشون سیستم عامل میگن نه ویندوز. ویندوز که خودش اسم سیستم عامل مایکروسافت هست!
یک عکسه که در چند صفحه پیش قرار داده شد.اسم این نرم افزاری که باهاش دسکتاپت را باهاش این شکلی کردی به ما هم بگو
اسم این نرم افزاری که باهاش دسکتاپت را باهاش این شکلی کردی به ما هم بگو
ممنوناسمش هست Desktop Manager Pro v2.6 Plus
مال من
![]()
ممنون
ولی من که در گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
از چه سایتی دانلود کردی؟