• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوتنامه پرشین گیگ

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من یه هاست پیدا کردم که 500 مگ فضای رایگان برای upload میده و بعدشم لینک مستقیم برای دانلود میده پهنای باندشم نامحدوده کلا از persiangig فعلا که بهتره مجانیم هست امیدوارم پولی نشه فقط باید توش عضو شید اینو برای اونایی گذاشتم که دنبال دعوتنامه persian gig میگردن
http://www.filelodge.com/

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
من یه هاست پیدا کردم که 500 مگ فضای رایگان برای upload میده و بعدشم لینک مستقیم برای دانلود میده پهنای باندشم نامحدوده کلا از persiangig فعلا که بهتره مجانیم هست امیدوارم پولی نشه فقط باید توش عضو شید اینو برای اونایی گذاشتم که دنبال دعوتنامه persian gig میگردن
http://www.filelodge.com/

من الان به صفحه FAQ این سایتی که شما گفتین نگاه کردم ؛ همین که گفته ما فایلهای شما رو حتی اگه دانلودشون هم نکنین ، بازم پاک نمی کنیم ، خیلی ارزش داره والا.
اکثر این سایت ها مثل Rapid Sahre , 4shared , savefile بعده یک ماه اگه دانلود نکنید پاکشون میکنه .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :
من الان به صفحه FAQ این سایتی که شما گفتین نگاه کردم ؛ همین که گفته ما فایلهای شما رو حتی اگه دانلودشون هم نکنین ، بازم پاک نمی کنیم ، خیلی ارزش داره والا.
اکثر این سایت ها مثل Rapid Sahre , 4shared , savefile بعده یک ماه اگه دانلود نکنید پاکشون میکنه .
ولی به مشکل کوچیک داره ؛ من الان ثبت نام کرده ام ، میگه که حجم فایل ارسالی توسط شما نباید از 2 مگ بیشتر باشد ، به این ترتیب زیاد چنگی به دل نمی زنه.

هر کس دنبال هاست و فضای رایگان می گرده 5gigs.com بهترین انتخابه. بیاید واقع بین یاشیم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mynobar :
ولی به مشکل کوچیک داره ؛ من الان ثبت نام کرده ام ، میگه که حجم فایل ارسالی توسط شما نباید از 2 مگ بیشتر باشد ، به این ترتیب زیاد چنگی به دل نمی زنه.

هر کس دنبال هاست و فضای رایگان می گرده 5gigs.com بهترین انتخابه. بیاید واقع بین یاشیم.
تا 50 مگ میتونی فایل upload کنی نوشته فعلا تا 2 مگه تا سرورشون رو اپگرید کنن بعد دوباره به حالت عادی که 50 مگه برمیگرده تا چند روز اینده

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mynobar :

من تا حالا 20 بار تو 5گیگ ثبت نام کردم ایمیلی هم که برام میادش اکتیو میکنم ولی نمیدونم چرا پسوردش اشتباه وجالب اینه که همش اینجوریه ÿ ±:»_Z
یه سوال دارم ایا پسورد ی که برای شما میاد اینجوری ؟
چرا مال من لاگین نمیشه :(
155.gif
155.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ♂MAJID :
من تا حالا 20 بار تو 5گیگ ثبت نام کردم ایمیلی هم که برام میادش اکتیو میکنم ولی نمیدونم چرا پسوردش اشتباه وجالب اینه که همش اینجوریه ÿ ±:»_Z
یه سوال دارم ایا پسورد ی که برای شما میاد اینجوری ؟
چرا مال من لاگین نمیشه :(
155.gif
155.gif
بعد اینکه email اکتیو میاد یه چند ساعت بعدش برات یه email میفرسته که توش پسورد و یوزرنیمت هست بعد با اون پسورد یوزر نیم میتونی وارد بشی برای وارد شدن هم میتونی http://***.5gigs.com/cpanel/
بری بجای ***اسمی رو که برای دامینت انتخاب کردی بنویس بعد یه صفحه برای وارد کردن پسورد و یوزرنیم میاد که باید یوزر نیم و پسوردی رو که با ایمیل برات اومده وارد کنی بعد میتونی وارد بشی از تو خوده سایتم البته میتونی بری

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
والا ، من که ثبت نام کردم ، تو بخش subdomain بود ، بخش ثبت نام در domain ظاهرا تو ایران مشکل داره ( اینو تو یکی از همین تاپیک های پی تی دیدم) ،
و پسوردی را که بهم داد همونی بود که موقع ثبت نام بهشون اعلام کرده بود ، ولی نام لاگ این رو عوض کرده بودند ، یعنی من نام دومین rhqa داده بودم ولی اونا نام لاگ این برای CPanel و FTP رو rhqa2891 داده بودن ولی پسورد همون بود که بهشنون نوشته بودم.
البته تو این روزا یکی دیگه برای یکی از دوستام ثبت خواهم کرد ، ببینم به من هم این مشکل رو میده یا نه.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
باید یوزر نیم و پسوردی رو که با ایمیل برات اومده وارد کنی بعد میتونی وارد بشی از تو خوده سایتم البته میتونی بری
لینک بعد اکتیو همون یوزر و پسورد اومده ولی من تو این موندم که چرا پسوردا همش مثله همه ؟ ( ÿ ±:»_Z )

وقتی پسوردو وارد میکنم میگه اشتباه و این 5 گیگ جالبه که forget pass هم نداره

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از ♂MAJID :
لینک بعد اکتیو همون یوزر و پسورد اومده ولی من تو این موندم که چرا پسوردا همش مثله همه ؟ ( ÿ ±:»_Z )

وقتی پسوردو وارد میکنم میگه اشتباه و این 5 گیگ جالبه که forget pass هم نداره

پسورد رو باید دستی وارد کنی و کپی پیست نکنی!

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پسوردی را که بهم داد همونی بود که موقع ثبت نام بهشون اعلام کرده بود ، ولی نام لاگ این رو عوض کرده بودند ، یعنی من نام دومین rhqa داده بودم ولی اونا نام لاگ این برای CPanel و FTP رو rhqa2891 داده بودن ولی پسورد همون بود که بهشنون نوشته بودم.
درسته پسورد همونیه که خودت میدی
ولی یوزر رو اونا برات میفرستن
من توی این 500 مگی هم ثبت نام کردم
ولی ftp manager رو ساپورت نمیکنه
فعلا همون 5gigs اگه مشکلی براش پیش نیاد
14.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Opera 8.0 :
درسته پسورد همونیه که خودت میدی
ولی یوزر رو اونا برات میفرستن
من توی این 500 مگی هم ثبت نام کردم
ولی ftp manager رو ساپورت نمیکنه
فعلا همون 5gigs اگه مشکلی براش پیش نیاد
14.gif
سلام.
opera خوبی.
اقا بابت persian gig ممنونم ولی چند روزه هر کاری میکنم وارد نمیشه و همش error پسور یوزرنیم میده اصلا فکر کنم دامین منو برداشته نمیدونم بره همه همچین مشکلی هست یا فقط بره من این persiangig پشتیبانی چیزی نداره یه ایمیل بزنم بهشون

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام.
opera خوبی.
اقا بابت persian gig ممنونم ولی چند روزه هر کاری میکنم وارد نمیشه و همش error پسور یوزرنیم میده اصلا فکر کنم دامین منو برداشته نمیدونم بره همه همچین مشکلی هست یا فقط بره من این persiangig پشتیبانی چیزی نداره یه ایمیل بزنم بهشون

قربانت سعید جان
والا من که مشکلی ندارم
پشتیبانیش کجا بود آخه
در ضمن ازت دعوت میکنم بیای تو این فارومی که توی امضامه
28.gif

اگه دنبال سایت فارسی نیستی برو سراغ 5gigs

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
اگه دنبال سایت فارسی باشیم ، شما چه سایتی رو پیشنهاد می کنین که در حد و اندازه های 5gigs باشه؟

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
پسورد رو باید دستی وارد کنی و کپی پیست نکنی!
پسر خوشکل من ÿ ±:»_Z این پسوردو چجوری دستی وارد کنم ؟
ÿ ±:»_Z این پس اصلیمه :(

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ♂MAJID :
پسر خوشکل من ÿ ±:»_Z این پسوردو چجوری دستی وارد کنم ؟
ÿ ±:»_Z این پس اصلیمه :(
اون ثبت نامی رو که می گفتم تو چند روز آینده در 5gigs انجام میدم ، الان ثبت کردم ، ظرف 45 دقیقه اکانتم فعال شد و هیچ مشکلی هم ندارم ، هم FTP کار می کنه و هم C Panel .
من نمیدونم مشکل شما چیه؟
اصلا میگی من برات شما ثبت نام کنم و بعد یوز و پس رو بهتون بدم ، هــــــــــــــــــــــا؟؟؟ :eek: :eek: :eek:

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Opera 8.0 :
والا یافت مینکردم
14.gif
البته من چند روز پیش با بخش پشتیبانی پرشین گیگ تماس گرفتم ، اونا گفتن که در آینده نزدیک امکانات جدیدی مثل FTP و PHP و Perl و ... رو به یوزرهاشون خواهند داد. اگه این مهم اتفاق بیفته میشه کفت که پرشین گیگ هم یه چیزی هست و گرنه الان به غیر از فایل گیرنده ، چیز دیگه ای نیست. ;)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگه اين امكانات رو اضافه كنن خيلي خوب ميشه
در ضمن من نميدونم اين مشكل مجيد چيه ولي همونجوري كه دوستمون هم گفتن اگه اينجوريه ما برات ثبت نام كنيم

بالا