فعلن از filelodge.com استفاده کن.به نقل از behroozsara :سلام خدمت دوستان
اگر امكان دعوت داره براي من هم بفرستيد . براي آپلود كردن كتاب ها به اين فضا نياز دارم .
ممنون
[email protected]
من نمیدونم چرا همه گیر دادن به این پرشین گیگ ؛ اگه فقط یه جا برای ذخیره فایلهاتون می خواهید ، من filelodge.com رو پیشتهاد میکنم.به نقل از arfo :از دوستان اگر كسي دعوتنامه پرشين گيگ داره ممنون ميشم واسم بفرستين .
[email protected]
به مرگ فكر كنيد ...
من از کانکشن Dialup با سرعت (واقعی نه مجازی) 49.2 یا 50.6 استفاده میکنم ، با مودم Rackwell سه چیپ قدیمی ولی ٰV92 ( از اونایی که MAde in Tiwan روشون کنده کاری شده ).
بله ، این مربوط میشه به وقتی که من در کار کردن با فروم ها بی تجربه بودم و تازه عضو شده بودم ، حالا میتونیم از مدیر سایت بخواهیم تا حذفش کنه ، ولی احسان که پی ام قبول نمی کنه ، اون یکی ها رو امتحان نکردم.به نقل از Reza364 :اگه یاد بگیریم قبل تاپیک زدن سرچ بکنبم خیلی خوب میشه!
فعلن از filelodge.com استفاده کن.
500 مگ فضا ، 50 مگ حجم فایل ، لینک دادن مستقیم به فایل و پاک نشدن بعد از سی روز.
کافی نیست؟
یه ایمیل جدید هم به من زده و گفته که از 9 ژانویه سال جدید میلادی ، یه عیدیانه برای یوزرهاشون خواهند گذاشت و اونهم عبارته از یک بنر تبلیغاتی در گوشه پایین سمت چپ صفحات.به نقل از Opera 8.0 :خوب یک خبر بسیار ناخوشایند
5gigs دیگه ثبت نام خودشو بسته
دوستان دیگه هم تست کنن شاید ای پی من بسته شده
ولی اینجور که من دیدم دیگه سابدامین رایگان نمیده