♂MAJID
کاربر تازه وارد
ÿ ±:»_Z این پسوردمه تو 5گیگ اینو چجوری دستی وارد کنم
یه سوال ایا پسور د برا ی شما هم اینجوری میادش ؟(از طرف 5 گیگ)
یه سوال ایا پسور د برا ی شما هم اینجوری میادش ؟(از طرف 5 گیگ)
الان تستش وکنم:blush:به نقل از Opera 8.0 :نه والا برا من درسته
یه چیزی بگم
موقع زدن پسورد کیبورذت روی فارسی بوده شاید
رمزتو با کیبورد فارسی بزن ببین لاگسن میشی
از کلید Alt+ کدهای اسکی (ASCII) کاراکترهای متناظر استفاده کن ، ببین درست میشه یا نه.به نقل از ♂MAJID :نشد...............:blink:
میشه بیشتر توضیح بدین؟به نقل از mynobar :از کلید Alt+ کدهای اسکی (ASCII) کاراکترهای متناظر استفاده کن ، ببین درست میشه یا نه.
به نقل از ♂MAJID :میشه بیشتر توضیح بدین؟
بله ؛ جدول کدهای استاندارد اسکی ، تعداد ی کد 8 بیتی هست که برای حروف و علایم در نظر گرفته شده و 256 تا هست و هر حرف ، عدد ، علامت ، نشانه و کاراکتر با یک عددی متناظر شده :به نقل از ♂MAJID :میشه بیشتر توضیح بدین؟
a من ایمیلی که برام اومده forward میکنم به ایمیلت ببین مشکل از کجاست
باشه ؟
آخه Reza364 دلمو شکست.به نقل از Opera 8.0 :عیب نداره بابا
بذار بمونه
واسه چی زندش کردی؟
میدونم ، این فقط یه شوخی بود.به نقل از Opera 8.0 :آقا رضا اینجا به گردن همه ما حق دارن
این حرفها چیه
به ایمیل شما فرستاده شد [email protected]به نقل از Opera 8.0 :ok
بفرست به همین ای دی که تو امضامه
خو ب حالا من کداسکی پسوردمو از کجا بیارم ؟:blush:به نقل از mynobar :بله ؛ جدول کدهای استاندارد اسکی ، تعداد ی کد 8 بیتی هست که برای حروف و علایم در نظر گرفته شده و 256 تا هست و هر حرف ، عدد ، علامت ، نشانه و کاراکتر با یک عددی متناظر شده :
از 0 تا 31 قابل ورود توسط کیبورد نیستند. از 32 تا 127 همون کدهای کیبورد استاندارد انگلیسی هستش . از 128 تا 255 کدهای رزرو شده ای است که سازمان استاندارد آمریکا برای علایم ویژه در نظر گرفته است ، مثلن علاپم فارسی که برای نوشتن فارسی در DOS (خدا رحمتش کنه!) استفاده میشد ، از همین کدهای رزرو شده استفاده میکردند.
این جدول در اکثر کتابهای برنامه نویسی یا میانی کامپیوتر و مشابه اینها آورده میشه ، اگه همچین کتابی نداری میتونی با یه سرچ ، سریعن از گوگل به دست بیاری ، چیز مخفی و غیر معروفی نیست که پیدا شده.
یادش به خیر ، موقعی که در دانشگاه با C برنامه نویسی می کردیم ، بری تایپ این کاراکترهای رزرو شده ، کلید Alt را پایین نگه میداشتیم و عدد متناظر با علامت مورد نظر را وارد میکردیم ، بعد Alt را رها میکردیم و علامت مورد نظرمان ، در مونیتور تایپ میشد.
این مسأله در ویندوز هم صادق است ، مثلن این کاراکتر é معادل کد اسکی شماره 130 هست ، یا این کاراکتر √ معادل کد 251 هستش.
دیدیبه نقل از Opera 8.0 :پسر عجب پسوردی داشته بیدی
منم نتونستم کاری بکنم
ببینم خودشون چی میگن
مرسیبه نقل از mynobar :جدول کدهای اسکی رو از اینجا میتونین ببینین :
http://www.lookuptables.com
بله ، همین کار رو بکنید.به نقل از ♂MAJID :مرسی
حالا این کدها رو با alt بزنم دیگه؟