• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

^*^دعوت فوری به خرید گروهی "2.5 میلیون عضوی گروه یاهو!!! "^*^

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
العان يكي به من يه آدرس فرستاد كه گويا قراره از اون بگيرن !
با اين حساب و با مطالعه اطلاعات سايت جديد ؛ بيشتر پيش به گفته هام ايمان آوردم دي:
پ.ن:2 تا دليل كاملا محكم ديگه هم پيدا كردم كه العان حس تايپ نيست ، باشه واسه فردا !

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
همونطور که قبلا هم گفتم ابتدا میخواستیم به صورت مشارکتی این محصول رو خریداری کنیم ولی بعد از اطلاع از محدودیتهای مذکور بالاجبار میبابیست یک نفر برای ارسال ایمیلها انتخاب میشد.
من هم مثل بقیه بچه ها قصد خرید دارم نه فروش و سودی از این قضیه نمیبرم و سوالهایی در مورد اینکه اگه یاهو اینو بست و اگه... چیزیش شد خود به خود از بین میره!
از راهنمایی های جناب عالی هم در مواردی که قصد کمک داشته اید بدون تعارف , صمیمانه سپاسگذارم.البته نه من و نه هیچ کدوم از بچه ها احتیاجی به ولخرجی شما نداریم .همین کمک شما که درباره این مطالب راهنمایی هایی میکنین خیلی مفیدتر خواهد بود.

خودمونیم ها:
بر فرض که ادعای این شرکت در مورد 2.5 میلیون ایمیل دروغ باشه( که فکر نمیکنم دونستنش کار سختی باشه.شرکت فروشنده باید بتونه براحتی این ادعای خودشو اثبات کنه .)ولی اینکه اونا حداقل 250هزار تا رو دارن شکی نمیتونه توش باشه و اینو عملا با دریافتهای ایمیل از این شرکت توسط دوستانی از اعضای این گروهها برامون محرض شده و با این دسته بندی در مورد لیست قیمتهایی که شده اگه با بدبینانه ترین صورت هم به این ماجرا نگاه کنیم فکر نمیکنم ما از خریدمون ضرر کرده باشیم حتی اگه 1 ماه این اکانت کار کنه!

قسمت فوق فقط یک تصور کاملا بدبینانه بود و لازم نیس ته دل کسی خالی بشه!
فقط خواستم بگم ضرری توی این ماجرا از جانب هیچ کس نمیبینم.
البته من باز با شرکت در مورد اثبات ادعای خود صحبت میکنم و جوابش رو همینجا میارم.

مشکل دیگه ای هم احیانا اگه هست بفرمایین .​

Last edited:

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
ممنون ميشم اگر ادعاهاي جديد شركت فوق الذكر رو بفرمائيد (بعد از اطلاع البته !)

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها تا این لحظه 30% ظرفیت پرشده که اسامی و مقدار سفارش نفرات متقاضی رو در انتهای تاپیک 1 گذاشته ام

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ایمیل های این شرکت و هرکس این پکیج رو خریده داره واسه خودم میاد ... هرکس از کاربران خواست بگه تا چندتاشو برش Forward کنم

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکتو واسه من پ.خ کنید .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بیمه ایران هم توی این گروپ ها تبلیغ کرد :eek:

اینم عکسش :
27yz69c.jpg

اين هم مال امروز صبحه که خودتون ببينين .... هرکس هم خواست ایمیل بده تا براش فوروارد کنم

من جدا سر در نميارم...من دارم هر روز از طرف شرکتهاي بزرگ ايميلي که بوسيله اين شرکت فرستاده ميشه رو دريافت ميکنم...و شما آقايون دارين درباره اينکه چطور ميشه از اعتبار اين شرکت مطمئن شد بحث ميکنين؟!!!!!

به نظر من هرچقدر دیرتر این پک خریداری بشه به ضرر ماست چون هروز داره به تعداد شرکت ها و سایت هایی که این پک رو می خرن افزوده میشه .... پس لطفا زود خریداری بشه

Last edited:

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
با تشکر از" hsh731 " برای پست بالاییش.

ایمیل به من فوروارد شد .
این ایمیل مال همون شرکته

فکر میکنم که حالا به خیلی از سوالاتی که هم دوستان داشتند و هم خودم پاسخ داده شد.
لطفا عزیزانی که مایل به اشتراک هستند هرچه زودتر اعلام کنند.

با تشکر

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اقا منم هستم
هر دو هفته 1 بار

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هم هستم.البته نفر سو و پنجم.اگه نوبت به من رسید خبرم کنید.

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
اقا منم هستم
هر دو هفته 1 بار

من هم هستم.البته نفر سو و پنجم.اگه نوبت به من رسید خبرم کنید.

برای شما هم مثل بقیه هر دو هفته یکبار رو انتخاب میکنم که اگه پنل دیگه ای مدنظرتون بود میتونین عوضش کنین.

جا برای نفرات بالا رزرو شد​

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم برای 2 هفته هستم ولی یه چیز مهم اینکه اینکارا عاقبت نداره! چون خودتون دارید میگید باگ ! اولین ریپورت خداحافظ شما!

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام خدمت دوستان
نکاتی در مورد ای نرم افزار لازم است که بگم
1- ای نرم افزار واقعا کار میکنه و واسه من هم روزانه چند ایمیل در ایمیلهای مختلف من میاد ولی کارکرد این برنامه 100% نیست .به همین نسبت و همان مقدار ایمیلها اسپم میشه! دوستانی که از این ایمیلها دریافت میکنند لطفا پوشه اسپم خودتون رو هم چک کنید!
2- شلوغش نکنید! این یک نماینده از بیمه ایران هست مثل هزاران نماینده دیگه .. یک شخص کوچولو
دقت کنید بیمه ایران کد:5534 هر نماینده از بیمه ایران یک کد داره

3- واسه تست من هم هستم ولی پلان رو هنوز انتخاب نکردم چون خیلی خیلی بد توضیح دادید.. پست یک خودتون رو کاملان اصلاح کنید و بفهمیم چی به چی است!!

4- این پلان ها تا کی هست؟؟ مثلا من پلان یک بار در هفته رو میگیرم. اونوقت چی میشه؟ شما هر هفته واسه من میفرستید؟ تا کی؟ شاید 10 روز دیگه این نرم افزار بسته بشه!

با تشکر

Last edited:

wickietetsu

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام به همگی
تا این لحظه 57% ظرفیت پرشده
بقیه سهم رو هم خودم میخرم!
با این حال باز برای 3-4 نفر دیگه جا برای عضویت هست.

هم اکنون ما آماده خرید این محصول هستیم.
لطفا کسانی که رزرو کردن مبلغ معین شده رو به حسابی که بهشون پ.خ میشه بریزن.

موفق و پیروز باشید

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
اسم من رو هم اضافه کنید
یک بار در هر دو هفته
ولی لطفا بفرماید این تبلیغات تا کی هست؟
مرسی

بالا