hamedsullivan
مدیر بازنشسته
لطفا , از پست بد ریپورت استفاده کنید .اقا حامد لطفا به دوستمون فردین خان این نکته رو ذکر کنید برایه هر چیزی تاپیکی هست الکی نیان تو تاپیک استقلال و چیزهایی که ربطی به تیم نداره بگن..
با تشکر
لطفا , از پست بد ریپورت استفاده کنید .اقا حامد لطفا به دوستمون فردین خان این نکته رو ذکر کنید برایه هر چیزی تاپیکی هست الکی نیان تو تاپیک استقلال و چیزهایی که ربطی به تیم نداره بگن..
با تشکر
خب دانشمند ! چون من پستهای قبل رو پاک کردم , اونوقت اگه یه نفر بیاد و پست شما رو بخونه میگه : اینجا که مشکلی نیست ایشون تذکر داده.حامد جان سلام ! من متوجه دلیل پاک شدن پست هام توی تاپیک کل کل نشدم.
من گفته بودم که کل کل ها ورزشی باشه و نه فحش و فحش کاری....
نمی فهمم کجای این پست مشکل داشت.
خواهش میکنم , حامد جان فقط در پست هایی که در تاپیک اخبار میذاری کمی بیشتر دقت کن.سلام
ممنون آقا حامد
فکر نمی کردم به این زودی کاربر فعال بشم
اوه... بلهخب دانشمند ! چون من پستهای قبل رو پاک کردم , اونوقت اگه یه نفر بیاد و پست شما رو بخونه میگه : اینجا که مشکلی نیست ایشون تذکر داده.
حامد جان این چه قوانینیه نوشتی؟سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
یه سری از قوانین رو اعلام میکنم , اگه هم کاربران عزیز چیز خاصی به نظرشون رسید در تاپیک دفتر مدیر ورزش اعلام کنند که در صورت نیاز اضافه کنیم.
1: از زدن تاپیک های بی محتوی , تکراری و نامرتبط با بحث رانندگی و ماشین , خودداری کنید.
2: در صورتی که در زمینه ی خاصی مطمئن نیستید , از جواب دادن به کاربرانی که سوال پرسیده اند خودداری کنید .
مثال : به نظر من اینه و ..... یا فکر کنم که اینطوری ......
3: از کل کل کردن در تاپیک ها خودداری کنید.
4: هدف از ایجاد این بخش , بالا رفتن اطلاعات رانندگی , بالا بردن فرهنگ رانندگی , بحث در مورد خرید و فروش خودرو
و تیونینگ خودرو می باشد.
5: از زدن تاپیک هایی مانند : امروز رفتم خیابون و ترکوندم , لایی کشیدم و .... که باعث تحریک کاربران و یا دوستانی که تازه با رانندگی اشنا شدن میشود , خودداری کنید.
ممنون از نظر خوبتون دوست عزیز .دوست عزيز جناب آقا حامد گل به نظر من خيلي بهتر مي شد اگر يك بخش براي فوتبال جداگانه مي زديد و تاپيك هاي فوتبالي رو به اون انتقال مي داديد چون در اين بخش كه در حال حاضر بيشتر تاپيك ها فوتبالي هستند مقوله هاي ورزشي ديگه زياد ديده نمي شوند .
همچنين براي رشته ورزشي كشتي هم اگر اين كار رو صورت بديد بسيار عاليست ..........
البته اين تنها نظر من بود . وگرنه صلاح مملكت خويش خسروان دانند .......
من سعی کردم یه کاری کنم که شما اصلا تو بخش ورزش نیاین !! پس موفق نشدم !! فقط ترسیدی !!حامد جان این چه قوانینیه نوشتی؟
قصد دخالت بیمورد ندارم ولی به خدا لحنش خیلی ترسناکه. من یکی که دیگه می ترسم تو اون بخش پست بزنم...
اگر هم موفق نشده بودی الآن با این حرفت موفق شدی!!من سعی کردم یه کاری کنم که شما اصلا تو بخش ورزش نیاین !! پس موفق نشدم !! فقط ترسیدی !!
به گفتگوی ازاد دسترسی ندارم , ولی می سپارم به مدیر اون بخش.
اگر هم موفق نشده بودی الآن با این حرفت موفق شدی!!
ممنون از نظر خوبتون دوست عزیز .
البته نظر خوب زماني معني پيدا مي كنه كه اجرا بشه و اگر كه امكان اجراي اون وجود نداشته باشه پس نظر خوبي هم داده نشده
دوست عزیز , خیلی از نظرات خوب هستند ولی قابل اجرا نیستند , البته اینجا اینظور نیست که همه چی در لحظه صورت بگیرهالبته نظر خوب زماني معني پيدا مي كنه كه اجرا بشه و اگر كه امكان اجراي اون وجود نداشته باشه پس نظر خوبي هم داده نشده