• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
دوست عزیز , خیلی از نظرات خوب هستند ولی قابل اجرا نیستند , البته اینجا اینظور نیست که همه چی در لحظه صورت بگیره

البته من عقيدم رو گفتم . منظورم هم اين بود كه نظري رو بهش مي گن خوب كه قابل اجرا كردن باشه . يعني اينكه اگر نظري كه من دادم قابل اجرا نيست پس نظر خوبي هم نمي تونه باشه ( حداقل در اين بازه زماني )

در هر صورت از اينكه به نظر من توجه كرديد بسيار سپاسگذارم .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
یه پیشنهاد
به نظر من بیایید واسه هر کلوپ که فعال هستش واسه هر کدام یه بخش جدا در نظر بگیرید مثلاً بخش فوتبال یه بخش کلی میشه بعدش همین بخش تقسیم میشه به فوتبال داخلی و خارجی و تو کدام از این زیر شاخه ها کلوپ های فعال یه بخش جدا برای خودشون داشته باشند
روال کار تقریبا ً این شکلی میشه :
PersianTools Forums > تالار ورزش > ورزش فوتبال> انجمن طرفداران تیم پرسپولیس>
حالا تو همین انجمن تاپیک هایی مثل

آخرين خبرها از باشگاه پرسپوليس
نظرسنجی و پيش بيني بازيهاي تيم پرسپوليس
آرشيو مسابقات تيم پرسپوليس
گالری عکس
و.......

خواهد بود
به نظر من این شکلی بخش ورزش متحول میشه !

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
یه زیر بخش باشه خوبه
ولی نه به این شلوغی که گفتی این میشه عین هارد کامپیوتر که که چند تا فولدر توش هست زیر بخش زیاد داشتن خوب نیست.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ما نفهمیدیم آخر سر کلو پها برای خبررسانی است یا برای بحث!!:hmm:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
یه زیر بخش باشه خوبه
ولی نه به این شلوغی که گفتی این میشه عین هارد کامپیوتر که که چند تا فولدر توش هست زیر بخش زیاد داشتن خوب نیست.

بله اين حرف شما كاملا درسته .

همونطور كه تو نظرم هم گفتم بهتره تنها بخش هايي براي رشته هايي كه تاپيك هاي فراواني در اين انجمن دارند مثل فوتبال زده بشه . البته زير مجموعه انجمن ورزش

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بابا این شکلی که شما میگین نیستش ! بده همه چیز مرتب باشه !

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینم عکس هایی که میتونه ............

این 2 تا عکس مربوط میشه به بخش اصلی ورزش

این ها انجمن های بخش ورزشه​

1.gif

این ها هم تاپیک هایی است که تو بخش ورزشه و توی انجمن های اصلی بخش ورزش جایی ندارن​

2.gif

ابن هم مربوط میشه به تاپیک های یکی از انجمن های اصلی بخش ورزش

3.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
xpin عزیز , شما واقعا زحمت میکشی , این امضا رو هم ردیف کنی حله به امید خدا همه چی.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اینایی که گذاشتی برا ست ست هست اینقدر بخش و زیر بخش داره که آدم گیج میشه اینجوری اصلا خوب نیست.( دلیلی هم نداره اینجا عین اون فروم بشه)
من قبلا نظرم رو گفتم این همه بخش اصلا لزومی نداره ولی اگه یه زیر بخش برا کلوب هواداران درست بشه خیلی بهتره اینجوری صفحه اصلی رو همش کلوب نمیگیره .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اینایی که گذاشتی برا ست ست هست اینقدر بخش و زیر بخش داره که آدم گیج میشه اینجوری اصلا خوب نیست.( دلیلی هم نداره اینجا عین اون فروم بشه)

کی گفته این جا هم مثلsatsat بشه اینها sample بودن ! خیلی از بخش ها رو لازم نسیت تو PT داشته باشیم

من قبلا نظرم رو گفتم این همه بخش اصلا لزومی نداره ولی اگه یه زیر بخش برا کلوب هواداران درست بشه خیلی بهتره اینجوری صفحه اصلی رو همش کلوب نمیگیره .

شما خودتون هم نطر منو دارید و اگه گفته ای شما عملی بشه می بینید که نتیجه پیشنهاد هر دومون یکی هستش :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد اضافه شدن بخش جدید ، اینطور نیست که اول یه بخش اضافه بشه ، بعد ببینیم داخلش تاپیک زیاد ایجاد میشه یا نه !

اینطوری هست که اگر در مورد یک بخشی تعداد تاپیک‌های زیادی وجود داشته باشه ، براش یه بخش ایجاد میشه .

الان مثلا در مورد طرفداران پرسپولیس از روز اول تاحالا کلا شاید ۲۰ تا تاپیک هم نباشه ! اگر ۲۰۰۰ بود براش بخش ایجاد میشد :D

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

ممنون./

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد اضافه شدن بخش جدید ، اینطور نیست که اول یه بخش اضافه بشه ، بعد ببینیم داخلش تاپیک زیاد ایجاد میشه یا نه !

اینطوری هست که اگر در مورد یک بخشی تعداد تاپیک‌های زیادی وجود داشته باشه ، براش یه بخش ایجاد میشه .

الان مثلا در مورد طرفداران پرسپولیس از روز اول تاحالا کلا شاید ۲۰ تا تاپیک هم نباشه ! اگر ۲۰۰۰ بود براش بخش ایجاد میشد :D

ممنون./
خب اگه اونطوری بود ما الآن نباید بخش رانندگی داشته باشیم، چون اون موقع که اون بخش راه اندازی شد فقط دو تا تاپیک در مورد خودرو و رانندگی داشتیم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
خب اگه اونطوری بود ما الآن نباید بخش رانندگی داشته باشیم، چون اون موقع که اون بخش راه اندازی شد فقط دو تا تاپیک در مورد خودرو و رانندگی داشتیم.
اون پارتی بازی بود .... :دی

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

ممنون./

شایان جان منظور من این بود که یه زیر بخش برای تمام کلوب هواداران درست بشه چون الان حدود 13-14 تا کلوب هواداران هست و ممکنه بیشتر هم بشه چون ممکنه هر کسی طرفدار یه تیم بشه الان اگه دقت کنی صفحه اول ورزش رو همه کلوب هواداران گرفته و به تعدادشون هم زیاد میشه منظور من این بود یه زیر بخش برای همه هم خارجی هم داخلی.:D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شایان جان منظور من این بود که یه زیر بخش برای تمام کلوب هواداران درست بشه چون الان حدود 13-14 تا کلوب هواداران هست و ممکنه بیشتر هم بشه چون ممکنه هر کسی طرفدار یه تیم بشه الان اگه دقت کنی صفحه اول ورزش رو همه کلوب هواداران گرفته و به تعدادشون هم زیاد میشه منظور من این بود یه زیر بخش برای همه هم خارجی هم داخلی.:D
کلوپ های داخلی بخش ورزش PT شامل :
1- کلوپ طرفداران پرسپولیس
2-کلوپ طرفداران استقلال
3- کلوپ هواداران سپاهان
------------------------------------------------
اما کلوپ های خارجی یا بهتره بگم اروپایی بخش ورزش PT شامل :
1- کلوپ هواداران آث میلان
2- کلوپ هواداران رئال مادرید
3-کلوپ هواداران اینتر
4- کلوپ هوادان بارسلونا
5- کلوپ هواداران بایرن مونیخ
6- کلوپ هوادان منچستر یونایتد
7- کلوپ هوادان چلسی
8- کلوپ هواداران آرسنال

-------------------------------------------------------------------
33 تاپیک در هر صفحه ای از بخش ورزش قرار میگیره.
تعداد کلوپ های داخلی و خارجی روی هم میشه 11 تاپیک

پس زیاد هم اوضاع وخیم نیست ، یعنی 22 تاپیک دیگه میتونن در کنار کلوپ ها قرار بگیرند.

من یه پیشنهاد میدم ، اینجوری نیاز به ایجاد زیر شاخه نداریم.

اگر یه کم رو موضوعاتی که مهم شده اند ، دقت کنیم ، بعضی از اونا ، حتی هفته ها هم شده که پست جدید داخلشون نیومده !!!
پس واسه چی باید همیشه اون بالا بالا ها باشند؟
خوب اگه این موضوعات مهم رو تعدادشونو کم کنیم ، و به 1 یا 2 برسونیمشون ، تاپیک هایی که نباید اون بالا بالا باشند ، میرن پایین ، و تعداد تاپیک های ریفرش شده ی جدیدی زیاد میشه.

یا اینکه کلاً واسه فوتبال زیر شاخه بذاریم مثل رانندگی .
که البته این کار تنها به نظارت و بازرسی بیشتری احتیاج داره و باعث زحمت بیشتر واسه ، حامد خان میشه .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
کلوپ هواداران یوونتوس و کلوپ لیورپول رو جا انداختی میشه همون 13 تایی که من گفتم
23.gif
و اگه اون طرفداران ایتالیا رو هم حساب کنیم میشه 14 تا ( کلی گفتم به صفحه اول کاری نداشتم) اگه بگردی بازم تو این راستا تاپیک هست.
اونایی که مهم شدن مثلا جام حذفی وقتی تموم بشه خوب اونم از عنوان مهم در میاد یا مثلا وقتی لیگ قهرمانان تموم بشه تا شروع فصل بعد اونم از عنوان مهم در میاد.
من حرفم اینه بخش ورزش پی تی شده فقط کلوپ هواداران

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
که البته این کار تنها به نظارت و بازرسی بیشتری احتیاج داره و باعث زحمت بیشتر واسه ، حامد خان میشه .
اتفاقاً به نظر میاد اینجوری بهتر باشه. اینطوری کنترل روی تاپیکها راحت تره.
من حرفم اینه بخش ورزش پی تی شده فقط کلوپ هواداران
خب می فرمایید چی کار کنیم؟ خوبه همه تاپیکاشونو ببندیم یا شیفت دیلیت کنیم؟
وقتی این همه تاپیک با این موضوع تو بخش هست و همش کلوب هوادارانه یعنی حتماً دلیلی برای بودنشون هست! یعنی نیازی هست که وجود داشته باشن!
من زیاد تو این بخش پست نمی زنم ولی اکثر تاپیکاش رو می خونم. مخصوصاً همین کلوبهای هواداران رو که خیلیها هم ازشون دل خوشی ندارن...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اتفاقاً به نظر میاد اینجوری بهتر باشه. اینطوری کنترل روی تاپیکها راحت تره.
خب می فرمایید چی کار کنیم؟ خوبه همه تاپیکاشونو ببندیم یا شیفت دیلیت کنیم؟
وقتی این همه تاپیک با این موضوع تو بخش هست و همش کلوب هوادارانه یعنی حتماً دلیلی برای بودنشون هست! یعنی نیازی هست که وجود داشته باشن!
من زیاد تو این بخش پست نمی زنم ولی اکثر تاپیکاش رو می خونم. مخصوصاً همین کلوبهای هواداران رو که خیلیها هم ازشون دل خوشی ندارن...

اتفاقا مدیریت کردم ونظارت سخت تر و مشکل تر میشه. ;)

من کی گفتم پاکشون کنیم:blink: اصلا پست های قبلی رو خوندی؟:blink:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا مدیریت کردم ونظارت سخت تر و مشکل تر میشه.
اینجور تاپیکا اگه یه جا منسجم باشن نظارت کردنشون راحت تره. اگه اینطوری نبود که این همه بخش و زیربخش تو فروم درست نمیشد!
نهایتاً اگه دیدن مدیریتشون خیلی وقتگیره می تونن برای اون بخش از کاربرای فعال ورزش یه مدیر کمکی انتخاب کنن. نمیشه؟
من کی گفتم پاکشون کنیم اصلا پست های قبلی رو خوندی؟
من همه پستات رو خوندم. ولی این آخریه رو یه جوری گفتی انگار کلاً با این تاپیکا مخالفی!

بالا