• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلم گرفته...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خوب،به نظرم میطلبید اینجا این تاپیک رو بزنیم،به عنوان جایی برای همدلی و همدردی :)

از خودم شروع میکنم،امشب یه ماجرایی پیش اومد و منی که 90% اوقات شنگول و منگولم دلم گرفته،حالا دونه دونه همه چی گند زدن !
دیدم داره بارون میاد و همه جا سکونه،گرم کن رو برداشتم رفتم تو تراس نشستم،بعد به سرم زد که موزیک هم میچسبه،اومدم MP3 PLAYER رو برداشتم و بردم تو تراس که روشن کنم،تا روشن شد زد lOW BATTERY ! :f34r:
این یکی!
اومدم تو،اون یکی رو ورداشتم ،پلیر قدیمیم،نافرم خمار فرهاد بودم،روشن کردم،،دیدم فرهاد توش نیست! برا اینکه ضایع نشم،خیلی شیک نیم ساعت نشستم تو تراس و از صدای بارون و زیبایی برگ و گل های گلدونام کام گرفتم
الانم اومدم پا کام یکی 2 تا فرهاد بگیرم،اینترنت مخابرات سرعتش پایینه،نمیشه :blink:
کلا امشب از اون شباس ها !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اولا بهت تبریک میگم که نوشته هات 999 تا شد و با پست بعدیت 1000 تا میشن!!

وقتی می بینم یه مونث برای مونث بودن خودش هیچ ارزشی قائل نیست..بد جوری پنچر میشم..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کسی راهی برای یافتن دلیل دلگرفتگی پیشنهاد نمیکنه؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اولا بهت تبریک میگم که نوشته هات 999 تا شد و با پست بعدیت 1000 تا میشن!!

وقتی می بینم یه مونث برای مونث بودن خودش هیچ ارزشی قائل نیست..بد جوری پنچر میشم..

مرسی نیما جون،الان هزار تا شد :)

**** تو این تاپیک کلا فاز نوشتنم میخوام سیاه و منفی باشه تا تخلیه روحی بشم و بتونم با آرامش زندگی کنم،تصمیم و نظر با خواننده عاقله
مونث و مذکر نداره که برادر من،کلا مگه برا انسان بودن خودمون ارزش قائلیم ؟
چه زن چه مرد ؟
مگه واقعا داریم عین انسان زندگی میکنیم ؟
نچ !
خانوم ها هم تا حدودی حق دارن که پنچر تر از آقایون زندگی کنن تو ایران،چون اگر برای ما زندگی سخت میگذره،برای اونا "سخت تر" میگذره
فشارهای اجتماعی-خانوادگی-نگاه های مزخرف خیلی از آدما به این جنسیت !
همه اینا باعث میشه که زن های ما اعتماد به نفسشون کم باشه،پژمرده باشن و خیلی مشکلات دیگه که شاید خوشونم خبر نداشته باشن
کلا گریزانیو فرارم از اینجا آرزوست !

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کسی راهی برای یافتن دلیل دلگرفتگی پیشنهاد نمیکنه؟

دلیلش که یکی دو تا نیست آخه
به زندگیمون برمیگرده،ارتباطمون با سایر آدما، و مهم تر از همه چی نگاهمون به زندگی
شاید 1 مسئله یکسان،برای یک نفر خیلی خوب تفسیر بشه و برای یک نفر خیلی تلخ

من که خودم واعا کم پیش میادش ساکت وآروم باشم،اکثرا در جست و خیزم با وجود تمام مشکلات،اما وقتی اینجوری میشم گیر میدم به چیزایی که دوست دارم تا بگذره این زمان های سیاه !
مثلا میرم یکم عکسای قدیمیم رو میبینم،میشینم پای کام،با دوستام قرار میزارم،با گل و گیاه هایی که دارم ور میرم،حوصله داشته باشم و هوای تهرانم اگه خفم نکنه پیاده روی میرم و خیلی کارای دیگه ....

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بخوابیم تا امشب بگذره

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
Facepalm.png
الان دل درد داری ؟ فکر کنم از پر خوری باشه ها
cerealguy.png

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
یدونه mp3 یو فرهاد نت کم سرعت که دل گرفتیگه نداره که از اون تاپیکا بود ها! یاد گفتگو ازاد گرامی
659.gif

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
صبح پا شدیم با ماشین بریم بیرون یه کاری انجام بدیم . کار انجام دادیم گفتیم یه دور بزنیم زدن آینه بغل شکست این یک / دیدم فقط اینه شسکته قابش سالمه قاب و آینه گرون خریدیم 2ساعت الاف شدیم و نتونستیم جاش بندازیم این 2 / رفتیم پیش قفل ساز که اینو بنداز گفت این نمیشه برو کل اینه رو بگیر این3 / رفتیم پس بدیم کلشو بگیریم اونم شکست و آینه هم افتاد زمین خرد شد این 4 / آینه سمت شوفر اصلا نداشت و همه شاگرد بود این 5 / رفتیم هرجا دیدیم بسته است یه جا پیدا کردیم آینه 19 تومنی رو 26 خریدیم این 6/ بردیم همون قفل ساز بیا بنداز گفت رفته ناهار ساعت 3:30 میاد این 7 / رفتیم اون سر سر یکی دیگه گفتیم درست کن بخاطر یه تعویض آینه در ماشین رو با دسته و مخلفاتش کامل باز کرد گذاشت زمین بلد نبود پیج باز نشد با دریل سوراخ کرد ماشینو این 8 / یه بار شکسته بودم 2 تومن داده بودم واسه تعویض این 12 تومن به زور ازمون گرفت هیچ تازه قفل مرکزی هم دیگه کار نکرد این 9 / رفتیم ناهار دیدیم مادر ناهار منفور منو پخته نخوردیم این 10 / نیم ساعت بعد کلاس داشتیم رفتیم کلاس دیدیم استاد زودتر امتحا گرفته رفته خونشون ما موندیم و یه میان ترم پریده این 11 / رفتم کتاب بخرم گفت با پول حرف بزن با من که منم بهم برخورد کارت رو دراوردم گفتم حاجی چقدر میشه بکش اونم گرفت گفتم حاجی حالا بده برم بعدا میارم میبرم گفت نه 7 تا کتاب داد 89 هزار تومن

ببین من چی کشیدم در یک روز و چقدر خرج کردم و چه بدبختی و بالیی که سرم نیومد . همه واقعیست .

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
داداش جا اینا اینه توالتتونو میکندی با چسب میچسبوندیش راحت تر نبود!!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یدونه mp3 یو فرهاد نت کم سرعت که دل گرفتیگه نداره که از اون تاپیکا بود ها! یاد گفتگو ازاد گرامی
659.gif

خوب نخوندی عزیز
گفتم یه مشکلی برام پیش اومده بود که ناراحت بودم
نگفتم بخاطر نت و فرهادو ... ناراحتم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
صبح پا شدیم با ماشین بریم بیرون یه کاری انجام بدیم . کار انجام دادیم گفتیم یه دور بزنیم زدن آینه بغل شکست این یک / دیدم فقط اینه شسکته قابش سالمه قاب و آینه گرون خریدیم 2ساعت الاف شدیم و نتونستیم جاش بندازیم این 2 / رفتیم پیش قفل ساز که اینو بنداز گفت این نمیشه برو کل اینه رو بگیر این3 / رفتیم پس بدیم کلشو بگیریم اونم شکست و آینه هم افتاد زمین خرد شد این 4 / آینه سمت شوفر اصلا نداشت و همه شاگرد بود این 5 / رفتیم هرجا دیدیم بسته است یه جا پیدا کردیم آینه 19 تومنی رو 26 خریدیم این 6/ بردیم همون قفل ساز بیا بنداز گفت رفته ناهار ساعت 3:30 میاد این 7 / رفتیم اون سر سر یکی دیگه گفتیم درست کن بخاطر یه تعویض آینه در ماشین رو با دسته و مخلفاتش کامل باز کرد گذاشت زمین بلد نبود پیج باز نشد با دریل سوراخ کرد ماشینو این 8 / یه بار شکسته بودم 2 تومن داده بودم واسه تعویض این 12 تومن به زور ازمون گرفت هیچ تازه قفل مرکزی هم دیگه کار نکرد این 9 / رفتیم ناهار دیدیم مادر ناهار منفور منو پخته نخوردیم این 10 / نیم ساعت بعد کلاس داشتیم رفتیم کلاس دیدیم استاد زودتر امتحا گرفته رفته خونشون ما موندیم و یه میان ترم پریده این 11 / رفتم کتاب بخرم گفت با پول حرف بزن با من که منم بهم برخورد کارت رو دراوردم گفتم حاجی چقدر میشه بکش اونم گرفت گفتم حاجی حالا بده برم بعدا میارم میبرم گفت نه 7 تا کتاب داد 89 هزار تومن

ببین من چی کشیدم در یک روز و چقدر خرج کردم و چه بدبختی و بالیی که سرم نیومد . همه واقعیست .

الحق گند زده شده به روح و روانت اون روز !

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
خوب نخوندی عزیز
گفتم یه مشکلی برام پیش اومده بود که ناراحت بودم
نگفتم بخاطر نت و فرهادو ... ناراحتم

داداش اومدی میگی دلم گرفته بعد سانسورش میکنی برای چی گرفته:D

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
نمی دونم تاپیک چیه و موضوع ش چیه اما تا دیدم دل داره اومدم بگم

من خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی دلم گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

من خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی دلم گرفته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه راه میده موضوع رو باز کن تا باهم صحبت کنیم :)

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
موضوع تاپیک : دلم گرفته

دلم گرفته نمی خوام آواز بخونم

دلم گرفته نمی خوام اینجا بمونم

امشب دل من ای خدا طاقت نداره

تا کی خدایا اشک غم باید بباره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

فصل جفت گیری که برسه دلت خوب میشه دادا

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

یه پخی داده بودم..جواب ندادی..!!!;)

بالا