• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلم گرفته...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فصل جفت گیری که برسه دلت خوب میشه دادا
دختره. دادا نیست

فصل جفتگیری هم دل رو خوب نمیکنه. اگرم کنه موقتیه ... (اونطور میگن)
-----------------------------------------------------------------------------

وقتی دلم میگیره با ولگردی تو تو نت درمونش میکنم ... بعضی وقتا به کسایی که دوست جنس مخالف دارن حسودیم میشه. من جنس موافقش هم ندارم.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آقا یکی یه توضیح در مورد ایمان به من بده! چون اصلا درکش نمیکنم و دلم هم از این بایت بدجور پره!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آقا یکی یه توضیح در مورد ایمان به من بده! چون اصلا درکش نمیکنم و دلم هم از این بایت بدجور پره!

از بین کسانی که برای دعای باران به کوه می روند
تنها آنانی که با خود چتر می برند
به دعایشان و خدایشان ایمان دارند
تا به ایمان یقین پیدا نکنید درکش بیفایده هست

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جالب بود
صواتم کمه. توضیح بیشتر لطفا.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دختره. دادا نیست

فصل جفتگیری هم دل رو خوب نمیکنه. اگرم کنه موقتیه ... (اونطور میگن)
-----------------------------------------------------------------------------

وقتی دلم میگیره با ولگردی تو تو نت درمونش میکنم ... بعضی وقتا به کسایی که دوست جنس مخالف دارن حسودیم میشه. من جنس موافقش هم ندارم.

فک نکنم دختر باشه ها....
ـــــــــــــــــــــــــــ
آخیییییییییی بیا با هم دوس بشیم میبرمت جاهای خوب خوب گشت و گزار میکنیم حال مته بیا.....

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فک نکنم دختر باشه ها....
آخیییییییییی بیا با هم دوس بشیم میبرمت جاهای خوب خوب گشت و گزار میکنیم حال مته بیا.....

دختره ... اسمش رو روی سایتش (فروشگاه) هم گذاشته
-------------------------
نمیام .. نیما رو ببر

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

احسنت...جالب بود..
فک نکنم دختر باشه ها....
این خودش از اون آتیش پاره های روزگاره... اونقدر که این گشت و گذار و رفیق بازی کرده.. من و تو که مثلا پسریم ..نکردیم!!!
نمیام .. نیما رو ببر
الان دقیقا به کی ریدی؟ :confused:

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
دلم گرفته . دلشوره دارم برای بی انصافی و بیرحمی خودم . اینکه دارم کجا میرم ؟؟ چرا باید به یکی که هیچ نسبتی باهاش ندارم احساس محبت بکنم ولی همونقدر نه به یاد پدر مادرم باشم نه خواهر و برادر نه فک و فامیل .

خیلی حس بدیه . احساس میکنم خیلی عوضی شدم . تنهایی هم مشکلم رو حل نمیکنه . دور بودن هم همینطور .

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
دلم نگرفته . دلشوره دارم برای بی انصافی و بیرحمی خودم . اینکه دارم کجا میرم ؟؟ چرا باید به یکی که هیچ نسبتی باهاش ندارم احساس محبت بکنم ولی همونقدر نه به یاد پدر مادرم باشم نه خواهر و برادر نه فک و فامیل .

خیلی حس بدیه . احساس میکنم خیلی عوضی شدم . تنهایی هم مشکلم رو حل نمیکنه . دور بودن هم همینطور .

چون احساس می کنی " باید " اینکار رو بکنی ! و این { " واژه " باید " } با اصول اعتقادیت و میزان شناخت و تعریفت از زندگی در هم امیخته شده . میشه نسبت به " همه " محبت داشت . ولی معنای محبت چیزی جز احترام گذاشتن و احترام طلبیدن نیست . در اصل ، ما انسان ها به حکم چشم باز کردن در جوامعی که درشون زندگی می کنیم و روح دمیده شده بر سبک رفتار ادمک های این جامعه " خیلی از باید ها " رو جبر زندگی خود تعریف می کنیم ولی گاه با روزها تامل و شکیبایی و انزوا ، می بینیم " هیچ بایدی " در کار نیست .

خوشحالم که تنهایی رو در زندگیت تجربه کردی ، بسیار زیباست این تنهایی . من که لذت میبریم :)

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
تنهایی بهترین چیزی هست که آفریده شده . نمیدونم چرا مردم ازش فرار میکنن .

وقتیه که میشه ببینی چند مرده حلاجی . ولی این حس بد به سراغم اومده و کلافه ام کرده . دعا کنین برام

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
تنهایی بهترین چیزی هست که آفریده شده . نمیدونم چرا مردم ازش فرار میکنن .

وقتیه که میشه ببینی چند مرده حلاجی . ولی این حس بد به سراغم اومده و کلافه ام کرده . دعا کنین برام

تنهایی جبر هستی هست . ممکنه وسط یک جمع رفقا باشی و احساس تنهایی کنی . مردمی که از تنهایی فرار می کنند به این دلیل هست که اصلا به درک درستی از تنهایی نرسیدند . تصور می کنند و دوست دارند با لذت ها این جبر رو از ذهن بیرون کنند . تنهایی دقیقا مثل مرگ هست . هر چه بیشتر بهش فکر کنی دچار نو اندیشی میشی و نگاهت متفاوت تر تا جایی که ممکنه با لبخند به اغوشش بری ! در صورتی که عام جامعه و خیلی ها حتی به فکر کردن بهش هم حاضر نمیشن تن بدن .

این حس هم هر چه که هست به این خاطر از واژه " بد " براش استفاده می کنی چون بر خلاف باورها و اعتقادات کنونی ـت هست . به نظر من بهتره خودت رو ملزم به تن دادن بهش نکنی . سعی کن مقاومت کنی و بعد لبخند رضایت روی لبت میشینه جتی اگر به قیمت از دست دادن خیلی از چیزهایی باشه که فکر میکنی باید به خاطرشون حس بد رو قبول کنی .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نمیام .. نیما رو ببر

پس همین دختر بود که باعث بسته شدن گفتگو ازاد شد اخرین پست نحس رو اون داد

بیا حالا بریم میریم تفریح سالم میکنیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دلم گرفته . دلشوره دارم برای بی انصافی و بیرحمی خودم . اینکه دارم کجا میرم ؟؟ چرا باید به یکی که هیچ نسبتی باهاش ندارم احساس محبت بکنم ولی همونقدر نه به یاد پدر مادرم باشم نه خواهر و برادر نه فک و فامیل .

این طبیعیه به نظرم..
اما میگن وقتی آدم عاشق بشه به همه احساس محبت میکنه

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
الانم اومدم پا کام یکی 2 تا فرهاد بگیرم
با منی دادا؟
والا منم دلم خیلی گرفته!
موز تو این زندگی..میدونی چرا؟ چون یه موتوره 4هزار دلاری رو میدن 27 میلیون..حتی تو نمایندگی اربیل هم همون 4هزار دلاره..چه تو آمریکا بخری چه تو عراق چه تو افغانستان 4هزار دلاره...
بعد ارزم -عرضم-ARZZAبه حضورت..که بره چیپس هیوندا آزاری 21هزار دلاری باید باشه 140 میلیون!>.<!
دلم گرفته..هوس کردم فرار کنم امارات تا دلم کمی باز بشه.....
دلم گرفته..تو خیابون که میری آدما تکراری..ماشین ها تکراری..همه دارن کاری رو میکنن که دیروز کردن........
هـــــــــــــــی روزگاز

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بابا پاشین برین بخندین ناامیدی تاپیک رو گرفته زندگی همینه باید شاد بود نه چمپرک غم زد

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
بابا پاشین برین بخندین ناامیدی تاپیک رو گرفته زندگی همینه باید شاد بود نه چمپرک غم زد

باید سعی کرد با حداقل ها هم شاد بود .

به قول شما زندگی همینه . :)

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
امروز امتحانمو خراب کردم خیلییییی دلم گرفته انگاری دنیا رو سرم خراب شده و امیدی به اینده نیست و از دیگران عقب افتادم:(:(:(:(

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
امروز امتحانمو خراب کردم خیلییییی دلم گرفته انگاری دنیا رو سرم خراب شده و امیدی به اینده نیست و از دیگران عقب افتادم:(:(:(:(

اینکه دل گرفتن نداره! مگه ما و خیلیای دیگه که همه ی امتحاناشونو خوب دادن چه گلی به سرمون زدیم که شما با خراب کردن یه امتحان عقب بیوفتی!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

عامو چند سالته که ناراحت شدی؟؟
اتفاقا ما وقتی امتحانمونو خراب میکنیم میگیم به درک و دایورت میکنیم:دی

بالا