به نقل از cracki :مهم اصل داستانه
ولي بهتر بود كسي اينا رو فارسي نمي كرد
ولي بهترين ترجمه لغات به فارسي رو به نظرم خانم ويدا اسلاميه كرده !
كاملا به معني اصلي نزديكه
به جز كتاب دو يا سه بود كه ورد ها رو ترجمه كرده بود كه توي كتاب بعدي معزت خواهي كرد كه اين كارو كرده !
فراموش نکنید که پتی گرو دستشو قطع کرد وتوی دیگی که ولدومرت بود انداخت تا ولدومرت دوباره زنده بشهبه نقل از cracki :منظورم همون موقع هست كه سيريوس و لوپن توي شيون آوارگان موش ران ويزلي رو به حالت اصلي بر گردوندن و معلوم شد اون بود كه به ليلي و جيم خيانت كرده !
اونجا هري مانع از كشتن پتيگرو (دم باريك) شد ! و همونطور كه دامبلدور گفت هري يه كسي رو پيش لرد سياه داره كه به اون مديونه !
فك كنم اين هم در مبارزه پاياني نقش داره !
البته اگه دقیق تر بگیم وزارت ارشادهمتاسفانه فشاری که سازمان ارشاد به شرکتهای چاپی برای ترجمه لغات انگلیسی میشه . ..
خدایی خودم نفهمیدم چی گفتمبه نقل از djpeiman :البته اگه دقیق تر بگیم وزارت ارشاده
متاسفانه فشاری که سازمان ارشاد به شرکتهای چاپی برای ترجمه لغات انگلیسی میشه . ..
رو هر کی بشه حساب کرد که به هری کمک کنه رو ان آدم نمیشهبه نقل از cracki :پتي گرو مجبور بود اون كارو بكنه ! قدرت لرد سياه اونو مجبور كرده بود
با اينكه لرد سياه به بدنش بر نگشته بود ولي قدرتي داشت كه اگه يادتون باشه پتي گرو رو توي خونه پدريش بعد از كشتن اون نگهبان پير شكنجه كرد !!!
ولي مثلا فرض كنيد داستان طوري بشه كه لرد در يه مبارزه اي كم بياره و كمي ضعيف بشه و اونجاست كه پتي گرو مياد وسط !
به نظرم بدش نمي آد از شر لرد سياه خلاص بشه
خود لد هم توي همون خونه گفت كه اگه جاي ديگه اي داشتي مي رفتي و ....
من روي اين مسئله حساب مي كنم !
اسنیپ با ولدومرته یا نه چون اول داستان به لسترنج یه چیزهایی در مورد یکی از اعضای محفل که اونو لوش داده بود و باعث قتلش شده بود گفت
شایدم هنوز با محفلیاست .... :blink: مگه نمیگین با دامبلدور گاوبندی کردن و مرگ دامبلدور صحنه سازی بوده ؟؟؟به نقل از bAbAk_king :سلام دوست من
آره اسنيپ با والدمورته
دره گریفندور ؟!؟ جریانش چی بید ؟!؟!به نقل از cracki :يه فرقايي كه هست !
راستي بچه ها كسي از دره گودريك گريفندور چيزي يادشه؟
پدر برگ هري اونجا بود؟ چي بود ماجرا؟!
هري مي ره پيش اون؟ خانواده پاتر ها مشهور بودن؟ جريان چيه؟
به نقل از IcedAngel :دره گریفندور ؟!؟ جریانش چی بید ؟!؟!کسی یادش نیست ؟؟؟
تو کدوم کتاب بود ؟!؟!؟!