• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنیای مخفی تورنت

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من الان اینجا ثبت نام کردم!

به نظر جالب میاد

فقط باید ببینم در عمل با سایت های عمومی فرقی داره از نظر سرعت و سید و اینا یا نه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب من الان تست کردم!

از نظر سید و سرعت هیچ فرقی با سایت های عمومی تورنت نداره!

اینجا هم باید بگردی فایل های با سید بالا رو پیدا کنی.که بیشتر سید هاش پایینه..سرعت هم همون اندازه هست!

فقط فرقش منظم بودن سایتش و موضوع بندیش هست!

Last edited:

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من الان تست کردم!

از نظر سید و سرعت هیچ فرقی با سایت های عمومی تورنت نداره!

اینجا هم باید بگردی فایل های با سید بالا رو پیدا کنی.که بیشتر سید هاش پایینه..سرعت هم همون اندازه هست!

فقط فرقش منظم بودن سایتش و موضوع بندیش هست!

کدوم یکی رو تست کردین؟!
از یه سایت به سایت دیگه خیلی فرق می کنه!
این یکی زیاد بد نیست که تست کنی:
http://www.ilovetorrents.com/signup.php

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کدوم یکی رو تست کردین؟!
از یه سایت به سایت دیگه خیلی فرق می کنه!
این یکی زیاد بد نیست که تست کنی:
http://www.ilovetorrents.com/signup.php

داداش اخه چه فرقی داره؟

من سرعتم 256 هست...سایت های معمولی تورنت سرعت 30 رو بهم میدن..مثلا این نمیاد 40 بده که!

مگه به سایته؟

فقط به سید ها و لیچر ها بستگی داره!

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اخه چه فرقی داره؟

من سرعتم 256 هست...سایت های معمولی تورنت سرعت 30 رو بهم میدن..مثلا این نمیاد 40 بده که!

مگه به سایته؟

فقط به سید ها و لیچر ها بستگی داره!

نه داداش! به سرعت اینترنت آپلود کنند ها هم بستگی داره مثلا تو BitMe همه seedbox دارند برا همین سرعت تا 1Gb/s هم میره!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ببین حاجی نشد!

این سایت هایی که گذاشتی همه ثبت نامشون بازه!

ولی بیت می یه سایت مخفی تورنت بزرگه که دعوت نامه میخواد!!

پس نمیشه تست کرد!

این سایت هایی که شما گذاشتی و ثبت نامش بازه..سرعتش با سایت های معمولی تورنت هیچ فرقی نداره!

همشون رو تست کردم!

شما یه لطفی بکن یه دعوت نامه بیت می واسه ما جور کن!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب الان فهمیدم دعوت نامه سایت هایی مثل bitme.org و bitspyder.net عمرا گیر نمیاد!!!

پس دادا بیخودی نباید خودمون رو خسته کنیم...چون این سایت ها هستن که سرعتشون خفنه!

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب الان فهمیدم دعوت نامه سایت هایی مثل bitme.org و bitspyder.net عمرا گیر نمیاد!!!

پس دادا بیخودی نباید خودمون رو خسته کنیم...چون این سایت ها هستن که سرعتشون خفنه!

نه سخت نیست . من تو bitspyder عضوم و bitme هم چون seedbox ندارم دنبالش نرفتم. باید ببینی کارت چیه
همه ی اینایی که الان بسته شدند یه زمانی ثبت نام باز داشتند حالا غول شدن!!
اینایی که الان بازند چند وقت دیگه وقتی به سقفشون برسند بسته میشن.
همین الان یکی از بهتریناش RevTT بازه (برا کریسمس) ولی ایران جزو کشورهاییکه IP یش ممنوعه اونم به خاطر اینه که چند تا عوضی آدم وار استفاده نکردن!

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دادا دمت گرم نمیشه یه دعوت نامه به ما هم بدی؟

قول میدم قوانین رو رعایت کنم.:D

سایت اینو میگه:
You must be atleast a Power User to send Invites.
Or should atleast be a member for 6 months
with 5GB Uploaded or Downloaded with a minimum ratio of 0.5

مالی هم نیست! نگه داشتنشم سخته!
بجاش ebookshare و ebookvortex رو استفاده کن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آخه کتاب میخوام چی کار دادا!

با این حساب ...اصلا ارزش نداره راجع بهش فکر کرد...

شما یه سایت مخفی به من بگو. که ثبت نام بشه کرد..و سرعت بیشتر از 30 K رو با اینترنت 256 به من بده /

اگه نباشه پس اصلا چه فایده؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
شما با اینترنت ۲۵۶ نمیتونی تو اینجور سایتها زیر ۳۰ روز دووم بیاری ... چون معمولا ratio های زیر ۱ یا نزدیک به خط قرمزشون رو سریعا بن میکنن تا جا برای یوزرهای بهتر باز بشه . شما میای یه ۲گیگ میگیری تو ۱ روز و بعد باید ۳ هفته بزاری تا ratio همین ۱ گیگت ۱ بشه

این رویه تو سرویس دهنده های tvshow و آموزشی خیلی زیاد شده . مثلا برای آموزشی همین docspedia که گفتن منابع خیلی خیلی خوبی توش هست . یا جاهایی مثل TvT که سریال های روز رو با کمتر از ۱-۲ ساعت اختلاف از پخش میزارن .

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما با اینترنت ۲۵۶ نمیتونی تو اینجور سایتها زیر ۳۰ روز دووم بیاری ... چون معمولا ratio های زیر ۱ یا نزدیک به خط قرمزشون رو سریعا بن میکنن تا جا برای یوزرهای بهتر باز بشه . شما میای یه ۲گیگ میگیری تو ۱ روز و بعد باید ۳ هفته بزاری تا ratio همین ۱ گیگت ۱ بشه

این رویه تو سرویس دهنده های tvshow و آموزشی خیلی زیاد شده . مثلا برای آموزشی همین docspedia که گفتن منابع خیلی خیلی خوبی توش هست . یا جاهایی مثل TvT که سریال های روز رو با کمتر از ۱-۲ ساعت اختلاف از پخش میزارن .

از ترکرهای ratioless میشه استفاده کرد!! و اکثرا freeleech دارن که دانلودشون حساب نمیشه!!
کسایی که اهل دانلودن باید از صبانت اینترنت بگیرن!!!

Torrenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه کتاب میخوام چی کار دادا!

با این حساب ...اصلا ارزش نداره راجع بهش فکر کرد...

شما یه سایت مخفی به من بگو. که ثبت نام بشه کرد..و سرعت بیشتر از 30 K رو با اینترنت 256 به من بده /

اگه نباشه پس اصلا چه فایده؟

فکر کردی bitspyder برا چیه؟!
یه سایت خوب باز هست با سرعت بالا. ایمیلتو بده تا اسمشو برات بفرستم!
چون میترسم فیلتر بشه اینجا نمی ذارم!!

amos

Guest
لایک‌ها
0

سلام دوست عزيز ميشه به منم ادرس اين سايت رو بديد؟بيغام خصوصي بديد بهتره؛خدايي به كسي هم نميدم؛مرسي؛بعد من اينترنتم 1 مكابيت هست؛سرعت دانلود با اين سايت جقدر ميشه؟

Last edited:

Rasool_Khatar

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من که تو سایت دمونوید عضو هستم هیچ فرقی بین این سایت و ایزوهانت ندیدم ، یعنی همیشه برام سوال بوده که وقتی سایتی عمومی باشه پس حتما سیدر و لیچر بالایی هم داره تا یک سایت خصوصی و اعضای محدود . این مسیله رو در دانلودهای شبانه کاملا میتونید لمس کنید.
انصافا هم در جستجوهای خودم که اغلب برای فیلم و موسیقی بوده هیچ وقت دست خالی برنگشتم . پس میشه یکی برای من از مزایای دیگه دمونوید بگه ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

بحث من اصلا این نیست...

بحث من اینه که اصال من اینترنت 1 مگ هم داشته باشم..نهایت سرعت 120 هست...درست؟ اصلا میگیم 150!

من میگم امکان نداره سرعت دانلود من مثلا بشه 400!

منظورم از طرف isp خودم نیستا! فرض کنید isp من سرعتش بالاتر از سرعت استاندارد 1 مگ نره!

اون وقت شما بیا به من ثابت کن که مثلا این سایت های مخفی تورنت من با سرعت 256 ام اگه تونستم یه فیال رو با سرعت 70 بگیرم من اسممو عوض میکنم!

اصلا بحث بن شدن نیست...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

[email protected]

اشکال نداره اگه بنم کنن!

فقط به من ثابت بشه که سرعتم بالاتر از حد معمول خواهد رفت!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان من که تو سایت دمونوید عضو هستم هیچ فرقی بین این سایت و ایزوهانت ندیدم ، یعنی همیشه برام سوال بوده که وقتی سایتی عمومی باشه پس حتما سیدر و لیچر بالایی هم داره تا یک سایت خصوصی و اعضای محدود . این مسیله رو در دانلودهای شبانه کاملا میتونید لمس کنید.
انصافا هم در جستجوهای خودم که اغلب برای فیلم و موسیقی بوده هیچ وقت دست خالی برنگشتم . پس میشه یکی برای من از مزایای دیگه دمونوید بگه ؟

من دقیقا نظر شما رو دارم...

اصلا من میگم که تورنت یعنی سید و لیچر!

اگه یه سایتی مخفی باشه...نمیدونم دعوت نامش 1000 دلارم باشه! به خاطر اینه که سرعت شما یهو 2 برابر نسبت به پهنای باند اینترنتت میشه؟

من اینو نمیتونم باور کنم!

بالا