سلام دوستان
هرچی گشتم جواب بعضی سوالامو درست نگرفتم
کسانی که برای تجارت یا حتی گردشی به دبی رفت و آمد داشتن لطفا بگن :
1-چند روز اونجا باشیم برای خرید اونم اولین بار کافیه؟
2-اگه بار اندازه 30کیلو بارمجاز یه مسافر همش گوشی یا جنس خاصی باشه گمرکی بهش میخوره؟
3-مسافرخونه تو میدون اصلی شهر به اسم "مطعم کابول دربار" دیدید؟ اگه آره شماره ای چیزی ازش دارید؟میدونم واسه افغانستانی هاست ولی شنیدم خیلی تمیزه و غذاهای باکیفیتی هم داره! اگه میتونید آدرس یا تلفنشو بذارید
4-بهترین بازارها برای خرید مغازه دار و تاجر ایرانی کجاهاست؟
5-با این اوضاع ارز به نظرتون بعد ماه رمضان برم یا قبل ماه مبارک رمضان؟
6-وارادت موتور زیر 250cc به چه صورته چه مدلی اینجا پلاک میکنن؟؟
7- اگه بخوام ماشین وارد کنم محدودیت داره چه ماشینی یا خیر؟مثلا ماشینی که اسمش توی لیست ماشین های وارداتی نیست یا ممنوع شده
برای حمل بار آشنا دارم فقط اطلاعات مهم بدید لطفا ، هرچند اطلاعاتتون کم باشه ولی مهم و اساسی باشه و توی تاپیک شرکت کنید چون این سفر کاملا تجاریه نه گردشی
باتشکر از شرکت کنندگان در تاپیک
هرچی گشتم جواب بعضی سوالامو درست نگرفتم
کسانی که برای تجارت یا حتی گردشی به دبی رفت و آمد داشتن لطفا بگن :
1-چند روز اونجا باشیم برای خرید اونم اولین بار کافیه؟
2-اگه بار اندازه 30کیلو بارمجاز یه مسافر همش گوشی یا جنس خاصی باشه گمرکی بهش میخوره؟
3-مسافرخونه تو میدون اصلی شهر به اسم "مطعم کابول دربار" دیدید؟ اگه آره شماره ای چیزی ازش دارید؟میدونم واسه افغانستانی هاست ولی شنیدم خیلی تمیزه و غذاهای باکیفیتی هم داره! اگه میتونید آدرس یا تلفنشو بذارید
4-بهترین بازارها برای خرید مغازه دار و تاجر ایرانی کجاهاست؟
5-با این اوضاع ارز به نظرتون بعد ماه رمضان برم یا قبل ماه مبارک رمضان؟
6-وارادت موتور زیر 250cc به چه صورته چه مدلی اینجا پلاک میکنن؟؟
7- اگه بخوام ماشین وارد کنم محدودیت داره چه ماشینی یا خیر؟مثلا ماشینی که اسمش توی لیست ماشین های وارداتی نیست یا ممنوع شده
برای حمل بار آشنا دارم فقط اطلاعات مهم بدید لطفا ، هرچند اطلاعاتتون کم باشه ولی مهم و اساسی باشه و توی تاپیک شرکت کنید چون این سفر کاملا تجاریه نه گردشی
باتشکر از شرکت کنندگان در تاپیک