• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که دبی رفتن جواب بدن لطفا (سفر تجاری)

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
فکر کنم ماهی یکبارم ویزا بده................................هتل تایلوس اطراف نجمته الخلیخ ..اینا ارزون قیمتن و بدون غذا..........ولی این هتله هم بخوای بری خرجت بالای 1300 ولی بنظرم با تور بری هم هتلش بهتره و غذا داره و هم ترانسفر فرودگاهی هزینشم 800 900 خیلی بهتره
مطمئنید ماهی یه بار ویزا میده؟ اگه اینطورهمن دیگه کارت بازرگانی نگیرم ؟؟
بله تور این هزینه هاش رو کمتر میکنه کاملا درسته
یا خیلی وقته نرفتین دبی یا خبر ندارید

290 درهم که میره برا ویزا حدود 550 تومنی هم برا بلیط هواپیما حدود 900 تا 1 تومن فقط برا رفت برگشت میشه

راستی یادم رفت بگم سعی کن از فرودگاه میای بیرون سوار این ماشین هایی که در فرودگاه وایسادن نشی چون اون ها فقط 25 درهم برای استارت ماشینشون میگیرن و تاکسی متر هم که از اونجایی که راه میفته شروع میکنه به حساب کردن که یوهو میبینی 40 تا 50 درهم تو پاچت میکنن

سعی کن ماشین های توی حرکت رو بگیری سوار بشی دیگه هزینه استارت اولیه رو از شما نمیگیرن حداقل

داداش ممنونم بله خبر دارم که تاکسی به چه صورته البته نه تنها دبی بلکه تو هر شهر و کشوری بری قیمت تاکسی ترمینال ها چند برابره اونم بخاطر اینکه طرف از راه رسیده حوصله چک و چونه نداره اینا هم تا راه داره تیغ میزنن!

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
یه سر به سایت lastsecond.ir بزن اونجا تور دبی از 800 به بالا قیمت هست
این 800 تومنی ها هم حول و حوش همون جمال هستن
مرسی می رم ببینم چه خبره ممنون! دقیقا همینه که میفرمایید!! وقتی همه هتل های ارزون سمت نایف و عبدالجمال هست معلومه تور ارزون ایرانی هم همون سمته!
پس باید بزنیم تو خط تور ارزون بدون آب و غذا!
اگر تصميم گرفتي خودت بري براي هتل ميتوني توي سايت Dubai Hotels: Compare 452 Hotels in Dubai, with 83,240 Reviews | TripAdvisor
هتل هاي دبي رو پيدا كني و تاريخ هاي check in & check out رو مشخص كني و قيمت هارو دربياري همينطور ميتوني نظرات بقيه مسافرا كه از اونجا استفاده كردن و امتيازي كه دادن رو ببيني، هتلت رو كه پيدا كردي ميتوني براي رزروش بري دفاتر مسافرتي يا از طريق سايت booking.com رزرو كني و بعد ورود حساب كني. اين سايت براي سفر به تايلند، مالزي و بالي و پيدا كردن هتل به من خيلي كمك كرد، در حقيقت رفرنس عالي براي مسافر هاي حرفه اي حساب ميشه.

دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنماییت بزرگوار حتما میبینم مطمئنا خیلی به دردم میخوره تشکر.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سلام به همگی

دوستان از کجا زمان برگزاری کنسرت خوانندگان معروف در دبی رو میشه فهمید ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

اینو نمیدونم ولی تو ویکی پدیا تور جهانی خواننده ها و شهرهای برگزاری اش رو زده

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان کسی نمیدونه سالی چندبار ویزا عادی میدن واسه امارات؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستانی که دبی میرن همراه خودتون هیچ لیاس ساک نبرید
اگر با زیر شلواری هم برید بهتره
چون موقع برگشتن همین کیف و ساک و لباسی که میبرید وبال گردنه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آقا اینو مطمئنی؟ اگه اینجوریه من از فردا با امارات میرم

والا اونموقع که من میرفتم اینجوری بود! الان شرایطش رو نمی دونم.

البته من یه سال 1380 رفتم بازدید برج العرب بعد سال 1383 بود یا 1384 بود فکر کنم با دوستان خواستیم بریم یکی تو لابی هتل گفت شما ایرانی هستین گفتیم آره گفت تا فلان طبقه رو میتونی ببینید اون اطاقهای ویژه رو نمیشه من بهش گفتم چرا نمیشه گفت ایرانیا میان تو اون اطاقها و قاشق چنگالهای طلا رو کش میرن! دیگه نمیبریم ایرانیارو اونجا! آقا ما رو میگی گفتم دستت درد نکنه منصرف شدیم اصلا.
برای همین هم الان رو انصافا نمی دونم ولی کلا برخوردشون با قشرهای مختلف متفاوته.

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81

البته من یه سال 1380 رفتم بازدید برج العرب بعد سال 1383 بود یا 1384 بود فکر کنم با دوستان خواستیم بریم یکی تو لابی هتل گفت شما ایرانی هستین گفتیم آره گفت تا فلان طبقه رو میتونی ببینید اون اطاقهای ویژه رو نمیشه من بهش گفتم چرا نمیشه گفت ایرانیا میان تو اون اطاقها و قاشق چنگالهای طلا رو کش میرن! دیگه نمیبریم ایرانیارو اونجا! آقا ما رو میگی گفتم دستت درد نکنه منصرف شدیم اصلا.
برای همین هم الان رو انصافا نمی دونم ولی کلا برخوردشون با قشرهای مختلف متفاوته.

میگفتین افغونی هستین خو!!
+
دادا یه چنتا جنس زیر نیم کیلو هم میتونی بیاری؟چقدر میگیری تا بیاری اینور؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
میگفتین افغونی هستین خو!!
+
دادا یه چنتا جنس زیر نیم کیلو هم میتونی بیاری؟چقدر میگیری تا بیاری اینور؟

دادا راستش من الان اینورم! چیزی از اینور نمیخوای ببری اونور؟
قیمت خوب بده تاکسی خطی میزنیم.

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
دادا راستش من الان اینورم! چیزی از اینور نمیخوای ببری اونور؟
قیمت خوب بده تاکسی خطی میزنیم.

راستش میخوام برین نمایندگی شرکت wecam که قلم دیجیتال و.. میفروشه،یدونه قلم دیجیتال ریفریش شده بخرید
این لینک آمازون:Amazon.com: Wacom CTL471 Bamboo Splash Pen Tablet - Factory Refurbished with 1 year Warranty: Computers & Accessories
ولی فکر کنم نمایندگی ارزونتر بده و هزینه ارسال خود آمازون هم نیست
میخواستم بدونم هزینه اش چقدر میشه واسه آوردن و..
+
من هر چی گشتم نتونستم نمایندگی دوبی رو گیر بیارم،پسوند دامنه های دوبی چیه؟میخوام واسه گرفتن قیمت از نمایندگی تا اگه شاید گرونتر بود از خود آمازون بخرم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
راستش میخوام برین نمایندگی شرکت wecam که قلم دیجیتال و.. میفروشه،یدونه قلم دیجیتال ریفریش شده بخرید
این لینک آمازون:Amazon.com: Wacom CTL471 Bamboo Splash Pen Tablet - Factory Refurbished with 1 year Warranty: Computers & Accessories
+
من هر چی گشتم نتونستم نمایندگی دوبی رو گیر بیارم،پسوند دامنه های دوبی چیه؟میخوام واسه گرفتن قیمت از نمایندگی تا اگه شاید گرونتر بود از خود آمازون بخرم

پسوندش که ae هستش ولی اسم شرکت wecam منظورته یا web cam؟

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
wecom
شرکتی باری فروش digitall pen

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

حتی اگه اینجور باشه هم نمیصرفه
پرواز رفت و برگشت امارات به دبی 550 دلار
فکر کن آسمان 350 هزار تومنه:lol:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حتی اگه اینجور باشه هم نمیصرفه
پرواز رفت و برگشت امارات به دبی 550 دلار
فکر کن آسمان 350 هزار تومنه:lol:

خب امارات یه چیزی داره به نام skywards که اگر زیاد پرواز داشته باشی بعدا آفر میده رو این امتیازهایی که میگیری، البته امتیازهای بالا (مثلا نه فقط خط پروازی تهران دبی) آفر میخوره مثلا تور 1 هفته ای مالزی مهمون امارات.

پ.ن1: من دیشب پرسیدم از این بنده خدا که کارای ویزا و بلیط ما رو انجام میده (الان 15 ساله با این کار می کنیم) و این گفته بود که امارات این کار رو میکنه، گفت بله ویزای 2 ماهه میده رو خود بلیط ولی برای مشتریهاش که شناخته شده هستن.

پ.ن 2: ظاهرا پروازای ماهان و آسمان رو میبرن یک ترمینال دیگه برای همین هم ارزونتره (خب اونایی هم که یه رگ اصفهانی دارن ارزونتر بودن براشون مهمه :دی)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
+

متاسفانه دبی نمایندگی نداره این شرکت.

Wacom Stores | Wacom | Wacom Asia Pacific

Wacom Store Locator | Wacom Store Locator

جالبه که تو پاکستان داره ولی uae نداره!

بالا