• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوستانی که دبی رفتن جواب بدن لطفا (سفر تجاری)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اولاْ که من داداش نیستم ;)
بعدشم اینکه من خودم ماشین کرایه کردم / مشکل جا پارک نداشتم برای اینکه همه مراکز خرید پارکینگ های خیلی خوب و بزرگی داره و اگه کسی باهاتون باشه که کمی مسیر هارو بلد باشه به نظر من بهترین گزینه کرایه ماشین هست البته اگه از قبل گواهینامه تون رو بین المللی کرده باشید / با حساب هزینه بنزین و برخی از مراکز خرید که تفریباْ خارج از شهر هست و یه نیم ساعتی رانندگی لازمه و با تاکسی خیلی گرون میشه گزینه کرایه ماشین خیلی به صرفه تر هست/ ۴ روز اول رو با تاکسی این ور اون ور رفتم هزینه اش خیلی برام بیشتر از کرایه ماشین بود / فقط بازم میگم برای کرایه ماشین باید تا حدودی به مسیر ها در دبی آشنا باشید / مترو هم گزینه خوبیه مخصوصاْ اگه برای اولین بار سفر می کنید و با مسیر ها آشنایی ندارید

ببخشيد آبجي :happy:

بله اگر كسي باشه كه مسيرهارو بلد باشه به صرفه است ولي معمولا مسافرت 1 هفته اي كه كسي مسيرهارو ياد نميگيره!
تو ميدون ناصر جا پارك گير مياد؟!! اينايي كه دنبال خريد ارزونن ميرن ميدون ناصر ديگه، خانوما همش ميرن مال دبي كه لوازم آرايش و لباسهاي برند بخرن ;) مثل تهران كوچه پشتي هم نداره كه بگي ميزارم كوچه پشتي!

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
4) دنبال کسبه هموطن نگردین اصلا" چون تو بهترین حالت فرقی با بقیه نمی کنند. حالات دیگه رو نمیگم چون ناراحت کننده است.
5) بعد از رمضان مناسب تره, خیلی از حراج ها در جریانه اون موقع

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
4) دنبال کسبه هموطن نگردین اصلا" چون تو بهترین حالت فرقی با بقیه نمی کنند. حالات دیگه رو نمیگم چون ناراحت کننده است.
5) بعد از رمضان مناسب تره, خیلی از حراج ها در جریانه اون موقع

عالی! حراج رو خوب اومدی چون اون موقع که شلوغه حراج هم هست ...
کسبه هم وطن خب بهتر میدونن چی رو چجور تو پاچه هموطن کنن البته شاید همشونم اینجور نباشن ولی متاسفانه اکثرا اینجورین دیگه!
گزینه کرایه ماشین هم که آبجی مون فرمودن چیز خوبیه ولی مساله اینه که اگه هتل نزدیک میدون جمال(ناصر خودمون:D) پیدا شه ما نیازی به ماشین فکر نمیکنم داشته باشیم.این پروسه بمونه واسه وقتی که متاهلی رفتیم!:cool:

دوستان هرچی به نظرتون مهمه بگید استفاده میشه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
1. به نظر من اگر گوشیت برنامه نقشه داره یه دور مسیری که میخوای با تاکسی بری رو چک کن و جی پی اس رو هم که موقعیت مکانیت رو نشون میده روشن بزار که ببینی از چه مسیری میره بعضی وقتا طرف نگاه میکنه ببینه چقدر بلدی بعد اگر بفهمه که وارد نیستی یه جوری میره که بیشتر بیفته (یک بار این اتفاق افتاد برای من افتاد در سالهای اول)

2. حتما گفتن بهت خیابون رقه بری که اکثر اغذیه فروشی های دبی اونجان.

3. از این مغازه های کل شی 1 درهم (زمان ما 1 درهم بود :دی (باز نگن اشتباه راهنمایی کردی!)) هیچی نخر اگر میخوای برگشتی بندازی سطل آشغال.

4. وسایل کامپیوتری رو یه پاساژی داره مثل پایتخت یا از اونجا بخر (قیمتای خیلی خوبی میتونی گیر بیاری) یا اگر تو سیتی سنتر بودی و آفر خوب تو حراجی بود بخر، من یه لپ تاپ سونی 6 سال پیش خریدم تو حراجی سیتی سنتر که ژاپنی هم بود، هنوزم رو فرم و دارم باهاش کار میکنم.

5. از تو میدون ناصر اگر میخوای چیزی بخری چه فروشنده وطنی و چه غیر وطنی حواست رو خیلی خیلی جمع کن.

6. اگر داری دلار میبری با خودت تو صرافیهای محلی یا تو خود ناصر پیش مغازه دارا چنج کن به درهم، بانکها و یا تو فرودگاه مفت ازت برمیدارن.(البته مثلا بانکها 3.50 میگه صرافی 3.60 میگه (که فرض کن قیمتش همینه) ناصر 3.68 میگه.

Last edited:

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
حسین عزیز ممنون
1-گوشیم ترکید رفت!! این از این!

2-دنبال هتل سمت م جمال هستیم اگه جور بشه

3- اینم بستگی به جنسش داره البته الان 25درهمی شده احتمالا کیفیتشم بهتر شده :D ولی کلا خریدم از این ات و اشغالا نیست بیشتر دور و بر موتور و ماشین و قطعات الکترونیکی ...

4-اسم پاساژ پایتخته؟ یعنی persian نوشته؟!

5-یستردی;) thanks

6-آقا صرافی و بانک و فرودگاه رو فهمیدم ناصر کیه؟!! منظور صرافی های م جمال عبدالناصر هست؟؟!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین عزیز ممنون
1-گوشیم ترکید رفت!! این از این!

2-دنبال هتل سمت م جمال هستیم اگه جور بشه

3- اینم بستگی به جنسش داره البته الان 25درهمی شده احتمالا کیفیتشم بهتر شده :D ولی کلا خریدم از این ات و اشغالا نیست بیشتر دور و بر موتور و ماشین و قطعات الکترونیکی ...

4-اسم پاساژ پایتخته؟ یعنی persian نوشته؟!

5-یستردی;) thanks

6-آقا صرافی و بانک و فرودگاه رو فهمیدم ناصر کیه؟!! منظور صرافی های م جمال عبدالناصر هست؟؟!

جواب 4: نه منظورم مثل پاساژ پایتخت خودمون اونجا هم یه همچین پاساژی داره که فقط لپ تاپ . لوازم جانبی کامپیوتر میفروشه ولی الان جاش یادم نیست میتونم بپرسم آدرسش رو بهت بگم.

جواب 6: ناصر میدون جمال عبدالناصر منظورمه، اونجا خودشون میگن ناصر، موبایل فروشیها و مغازه دارا بعضیاشون چنج میکنن که ریت بالاتری میدن نسبت به بقیه.(البته باید بپرسی)

چجور هتلی مد نظرته؟ هزینه چقدر میخوای هزینه کنی؟

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
جواب 4: نه منظورم مثل پاساژ پایتخت خودمون اونجا هم یه همچین پاساژی داره که فقط لپ تاپ . لوازم جانبی کامپیوتر میفروشه ولی الان جاش یادم نیست میتونم بپرسم آدرسش رو بهت بگم.

جواب 6: ناصر میدون جمال عبدالناصر منظورمه، اونجا خودشون میگن ناصر، موبایل فروشیها و مغازه دارا بعضیاشون چنج میکنن که ریت بالاتری میدن نسبت به بقیه.(البته باید بپرسی)

چجور هتلی مد نظرته؟ هزینه چقدر میخوای هزینه کنی؟

داداش آدرس پاساژ رو بگی خالی از لطف نیست ممنون میشیم
هتل h.b باشه حتما نزدیک میدون ج ع ناصر!! چون نمیخوام هزینه کرایه بدیم این سفر اصلا تفریحی نیست بیشتر جنبه تجاری داره و حالا شاید یه دوری هم زدیم جاهای دیگش اگه وقت اضاف اومد. هزینه هم هرچی کمتر به نفع تر چون میگم سفر تفریحی نیست ولی خب جای مناسب و تر و تمیز و غذا برامون مهمه (2نفریم)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
داداش آدرس پاساژ رو بگی خالی از لطف نیست ممنون میشیم
هتل h.b باشه حتما نزدیک میدون ج ع ناصر!! چون نمیخوام هزینه کرایه بدیم این سفر اصلا تفریحی نیست بیشتر جنبه تجاری داره و حالا شاید یه دوری هم زدیم جاهای دیگش اگه وقت اضاف اومد. هزینه هم هرچی کمتر به نفع تر چون میگم سفر تفریحی نیست ولی خب جای مناسب و تر و تمیز و غذا برامون مهمه (2نفریم)

فکر کنم منظور این دوستمون کامپیوتر پلازا ( Al Ain Centre ) هستش آدرسش : بردوبی - خیابان خالد بن الولید - تقاطع خیابان المنخول

نزدیکترین ایستگاه مترو هم Al-Fahidi metro Station 2 هستش.

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
توی ماه رمضون ؛ اکثره هتل ها آفر میدن تا 50 % نرخ
بهتره از اینجا هر هتلی می خواهید بگیرید از آژانس ها

چون اینا معمولا قرارداد دارند
حتی مستقیم برید هتل اونجا ؛ آفر هم خورده باشه ؛ ارزون تر از اینی که آژانس های اینحا میدن در نمیاد .

دور میدون جمال هتل دو ستاره ؛ مثلا سحر شبی 170 درهمه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
Last edited:

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
فکر کنم منظور این دوستمون کامپیوتر پلازا ( Al Ain Centre ) هستش آدرسش : بردوبی - خیابان خالد بن الولید - تقاطع خیابان المنخول

نزدیکترین ایستگاه مترو هم Al-Fahidi metro Station 2 هستش.
سپاس فراوان از شما
توی ماه رمضون ؛ اکثره هتل ها آفر میدن تا 50 % نرخ
بهتره از اینجا هر هتلی می خواهید بگیرید از آژانس ها

چون اینا معمولا قرارداد دارند
حتی مستقیم برید هتل اونجا ؛ آفر هم خورده باشه ؛ ارزون تر از اینی که آژانس های اینحا میدن در نمیاد .

دور میدون جمال هتل دو ستاره ؛ مثلا سحر شبی 170 درهمه

راستش خودمم نظرم ماه رمضان بود ولی خب هرچی حساب کردم دیدم هلاک شدنش به 50% آفش نمی ارزه تازه فکر میکنم اونجا هم مثل جنوب ایران باشه تایم کاریشون و اگه اینطور باشه که اصلا ماه رمضان تعطیلاته! تازه ممکنه چون مشتریشون کمتره به فکر سود بیشتر هم بیفتن!!!:lol:حالا بازم شما تجربه دارا بهتر میدونین

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
سپاس فراوان از شما
راستش خودمم نظرم ماه رمضان بود ولی خب هرچی حساب کردم دیدم هلاک شدنش به 50% آفش نمی ارزه تازه فکر میکنم اونجا هم مثل جنوب ایران باشه تایم کاریشون و اگه اینطور باشه که اصلا ماه رمضان تعطیلاته! تازه ممکنه چون مشتریشون کمتره به فکر سود بیشتر هم بیفتن!!!:lol:حالا بازم شما تجربه دارا بهتر میدونین
هلاک شدن که همه جا کولر هستش ؛ از این مغازه در میای می ری اون یکی ؛ یا گرم شدی میری پاساژ .
تایم کاریشون ماه رمضورن وسط روز و بعد از ظهر تعطیل می شن .
اما اکثرا آف می خوره تو این ماه ؛
مگه مثل اینجا بی حساب و کتابه ؛ طرف چون مشتریش کم می شه ؛ سعی می کنه قیمت رو بیاره پایین ؛ مشتری ترغیب به خرید بشه .
من خودم تو همین ماه رمضون اونجام .

کامپیوتر پلازا هستش . یه خیابان هست به اسمBANk Street

پره بانکه که همون خیابان خالد ولیده ؛ مغازه های کامپیوتری اکثرا اونجان ؛ هر چی تعداد بخری ؛ آفر میده ؛ تک قیمتش از اینجا هم بیشتر در میاد با توجه به نرخ الان درهم .

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
هلاک شدن که همه جا کولر هستش ؛ از این مغازه در میای می ری اون یکی ؛ یا گرم شدی میری پاساژ .
تایم کاریشون ماه رمضورن وسط روز و بعد از ظهر تعطیل می شن .
اما اکثرا آف می خوره تو این ماه ؛
مگه مثل اینجا بی حساب و کتابه ؛ طرف چون مشتریش کم می شه ؛ سعی می کنه قیمت رو بیاره پایین ؛ مشتری ترغیب به خرید بشه .
من خودم تو همین ماه رمضون اونجام .

کامپیوتر پلازا هستش . یه خیابان هست به اسمBANk Street

پره بانکه که همون خیابان خالد ولیده ؛ مغازه های کامپیوتری اکثرا اونجان ؛ هر چی تعداد بخری ؛ آفر میده ؛ تک قیمتش از اینجا هم بیشتر در میاد با توجه به نرخ الان درهم .

داداش منظورم عطشه عطش!
گرما و این چیزا ملالی نیست رادیاتور از کجا بیارم تو این گرونی تعمیر کنم؟؟!
شما قبلا هم ماه رمضان رفتی؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش منظورم عطشه عطش!

من كه هر دفعه رفتم اين فصل انقدر سرد و گرم ميشه آدم ترموستات بدن قاط ميزنه حتما سرما ميخوري يا ORS لازم ميشي مسافرت از دماغت در مياد، خوبيش اينه داروخانه كه ميري ميگي مثلا من سرما خوردم يارو ميگه بيا اين قرص رو بخور مثل اوروپا نيست بگه برو نسخه دكتر بيار :دي

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش منظورم عطشه عطش!

اگر بخواي روزه بگيري كه اصلا تو اين ماه نرو، به جا تعمير تعويض لازم ميشي!
تو اين ماه همون متاهلي و با زوجه بايد بري :دي

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
تو ماه رمضان تا 3-2 نصف شب باز هستن
حداقل دبی مال که اینجوری بود بقیه رو نمیدونم

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
عالی! حراج رو خوب اومدی چون اون موقع که شلوغه حراج هم هست ...
کسبه هم وطن خب بهتر میدونن چی رو چجور تو پاچه هموطن کنن البته شاید همشونم اینجور نباشن ولی متاسفانه اکثرا اینجورین دیگه!
گزینه کرایه ماشین هم که آبجی مون فرمودن چیز خوبیه ولی مساله اینه که اگه هتل نزدیک میدون جمال(ناصر خودمون:D) پیدا شه ما نیازی به ماشین فکر نمیکنم داشته باشیم.این پروسه بمونه واسه وقتی که متاهلی رفتیم!:cool:

دوستان هرچی به نظرتون مهمه بگید استفاده میشه
بله دوست عزیز من هم فکر می کنم مزایای تاکسی از گرفتن ماشین برای مدت اقامت بیشتره چون هم مشکل عدم آشنایی با قوانین وجود داره و هم اینکه یک سفر یک هفته ای خودش اونقدر کوتاه هست که آدم وقت گشتن دنبال مسیر مناسب و جای پارک بی دردسر رو نداشته باشه.
یک مورد دیگه اینکه خیلی نگران جای هتل نباشید ... معمولا Mall های مشهور از جاهای مهم شهر یا هتل های معروف سرویس مجانی (از و به) هتل ها رو دارند ... مثلا" Dubai Outlet Mall که بخاطر قرار گرفتن تو جاده "العین" یک فاصله نسبتا" زیادی با شهر داره همین سرویس رو داره. راستی اینجایی که گفتم رو فراموش نکنید. قیمت هاش از داخل شهر پایین تره و تقریبا" همه برند ها هم فروشگاه دارند.

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30

بدی رمضان اینه که روز حتی آدامس هم نمی تونی بجوی توی مال ... تو همین Dubai Mall یک مامور حراست به من تذکر داد که شیشه آب معدنی رو دستم نگیرم و به دوستم هم اشاره کرد که آدامس رو از دهان دربیاره و راهنماییش کرد به سمت سطل زباله که مطمئن باشه از حرص زمین نمی اندازه :)
ماه رمضان دوبی مثل همیشه نیست, حداقل من ترجیح میدم زمانی برم که محدودیتی نداشته باشم.
البته فروشگاه های مواد غذایی و سوپر مارکت ها تخفیف های خوبی روی مرغ و گوشت و شیر و اینها میدن که برای ما توریست ها جذابیتی نداره

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
رفیق پرسیدم از یکی که اونجا بود گفت ماه مبارک همه یا بیشتر مساجد سحری و افطاری شون هماهنگه و بازار فقط 10 تا 14 باز هست.البته mall هایی که توریستین بخاطر وضعیتشون باز هستن .
درسته مث اینه که از شهرستان بیای تهران و جایی رو بلد نباشی فکر میکنم کرایه ماشین نیاز به زمان ، تجربه و یادگیری خوب اون مناطق داره.
بله دوست عزیز من هم فکر می کنم مزایای تاکسی از گرفتن ماشین برای مدت اقامت بیشتره چون هم مشکل عدم آشنایی با قوانین وجود داره و هم اینکه یک سفر یک هفته ای خودش اونقدر کوتاه هست که آدم وقت گشتن دنبال مسیر مناسب و جای پارک بی دردسر رو نداشته باشه.
یک مورد دیگه اینکه خیلی نگران جای هتل نباشید ... معمولا Mall های مشهور از جاهای مهم شهر یا هتل های معروف سرویس مجانی (از و به) هتل ها رو دارند ... مثلا" Dubai Outlet Mall که بخاطر قرار گرفتن تو جاده "العین" یک فاصله نسبتا" زیادی با شهر داره همین سرویس رو داره. راستی اینجایی که گفتم رو فراموش نکنید. قیمت هاش از داخل شهر پایین تره و تقریبا" همه برند ها هم فروشگاه دارند.
خب این طبیعیه و هر کشور اسلامی هم همین برخورد انتظار میره،فروشگاههاشون کار زیبایی میکنن کاش ما ایرانی ها هم انقدر ارزش قائل بودیم! دقیقا ماه مبارک جنسا گرون تر میشه! روزه داری عجب یاد فقرا میندازه ما ایرانی ها رو!!
بدی رمضان اینه که روز حتی آدامس هم نمی تونی بجوی توی مال ... تو همین Dubai Mall یک مامور حراست به من تذکر داد که شیشه آب معدنی رو دستم نگیرم و به دوستم هم اشاره کرد که آدامس رو از دهان دربیاره و راهنماییش کرد به سمت سطل زباله که مطمئن باشه از حرص زمین نمی اندازه
smilingsmiley.gif

ماه رمضان دوبی مثل همیشه نیست, حداقل من ترجیح میدم زمانی برم که محدودیتی نداشته باشم.
البته فروشگاه های مواد غذایی و سوپر مارکت ها تخفیف های خوبی روی مرغ و گوشت و شیر و اینها میدن که برای ما توریست ها جذابیتی نداره
حسین جان دم شما گرم! زحمت کشیدی

بالا