• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوست داری کدوم کشور زندگی کنی؟

عرفان 13

Registered User
لایک‌ها
3,494
لاس وگاس

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
دسته ی دوم می گفتن اون ور هیچ خبری نیست یا اون جوری که فکر می کنی به آرامش نمی رسی

بعد از اومدن به این نتیجه رسیدم که جواب دسته ی دوم به واقعیت نزدیکتر بود[emoji1]
خب بستگی داره شما چجوری فک می‌کردی!

MAGNUM_2013

Registered User
لایک‌ها
77
هلند.
کشورهای اسکاندیناوی با طبیعت تمیزشون رودخونه ها و جنگلاشون. (یه کلبه چوبی داشته باشی با قایق تو رودخونه ماهی بگیری . به دور از اینترنت و زندگی ماشینی - بهشت روی زمین - البته اگه اونیکه دوسش داری هم پیشت باشه)
ایالات متحده.

Last edited:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آره شاید بیش حد رویایی تصور کرده بودم
شما به خودتون نگیرین ولی بعضیا هستن فک می‌کنن خارج ینی فقط عشق و حال و عرق‌خوری و جاهای قشنگ و آزادی و ماشینای خفن و ... به این معنا که اینجا بیکار و بی‌عار می‌خورن و می‌خوابن و میگن قاچاقی بریم اونور زندگیمون گل و بلبل بشه! از این خبرا نیست، هرجا بری باید تلاش کنی و زحمت بکشی تا به آسایش برسی. فقط اونور مقدماتشو واست فراهم می‌کنن و خبری از پارتی و زیرآب و ... نیست! میگن جربزه و عرضه پیشرفت و ترقی داری؟ بسم‌الله!

Last edited:

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
هیچ جا ایران نمیشه . من خودم 15 سال آمریکا زندگی کردم . دیدم اصلا اونجا با من نمیسازه . من مال اونجا نیستم من روحم متعلق به اینجاست . واسه همین دیدم دلم طاقت نمیاره پاشدم اومدم ایران :general502:

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
عنگلیس

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
هیچ جا ایران نمیشه . من خودم 15 سال آمریکا زندگی کردم . دیدم اصلا اونجا با من نمیسازه . من مال اونجا نیستم من روحم متعلق به اینجاست . واسه همین دیدم دلم طاقت نمیاره پاشدم اومدم ایران :general502:
بعد 15 سال فهمیدی؟

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
فقط ایران چون یک چیزیایی ایران هست که هیچ جا نیست ما از این جا که نگاه می کنیم فقط نیمه پر لیوان اون طرف و خالی اینطرف رو نگاه می کنیم ولی اگر نیمه خالی اونطرف و نیمه پر اینطرف رو نگاه کنیم صد در صد تصمیم می گیریم اینور باشیم :general307:

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
فقط ایران چون یک چیزیایی ایران هست که هیچ جا نیست ما از این جا که نگاه می کنیم فقط نیمه پر لیوان اون طرف و خالی اینطرف رو نگاه می کنیم ولی اگر نیمه خالی اونطرف و نیمه پر اینطرف رو نگاه کنیم صد در صد تصمیم می گیریم اینور باشیم :general307:
با عرض معذرت
منظور شما دقیقا این هست که هر غلطی بخوایم اینجا میتونیم انجام بدیم ولی با فرهنگ و قانون غرب تضاد دارد! این بی فرهنگیه اسمش ازادی و کشور من عالیه همه چی خوبه نیس

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ایران از اون چیزی که فکر می کنین خیلی بهتره فقط این مشکل دیک تا توری اگه نبود با قاطعیت می گم بهترین کشور دنیابود.

من خیلی وقت می خواستم ایرانو ترک کنم و خیلی پرس و جو کردم
اون جوابهایی که گرفته بودم دو دسته بود .
دسته ی اول می گفتن اون ور بهشته و همه چی برات فراهمه و هیچ دقدقه ای نداری
دسته ی دوم می گفتن اون ور هیچ خبری نیست یا اون جوری که فکر می کنی به آرامش نمی رسی

بعد از اومدن به این نتیجه رسیدم که جواب دسته ی دوم به واقعیت نزدیکتر بود[emoji1]
هر کی بگه اونور بهشته چرت گفته اما قطعا اینور جهنمه!

DEX33ER

Registered User
لایک‌ها
209
هر کی بگه اونور بهشته چرت گفته اما قطعا اینور جهنمه!
دقیقا خارج بهشت نیس یه دنیای عادیه
چون اینجا جهنمه میگن انور بهشته خوب در برابر اینجا واقعا اره

بالا