خب بستگی داره شما چجوری فک میکردی!دسته ی دوم می گفتن اون ور هیچ خبری نیست یا اون جوری که فکر می کنی به آرامش نمی رسی
بعد از اومدن به این نتیجه رسیدم که جواب دسته ی دوم به واقعیت نزدیکتر بود[emoji1]
شما به خودتون نگیرین ولی بعضیا هستن فک میکنن خارج ینی فقط عشق و حال و عرقخوری و جاهای قشنگ و آزادی و ماشینای خفن و ... به این معنا که اینجا بیکار و بیعار میخورن و میخوابن و میگن قاچاقی بریم اونور زندگیمون گل و بلبل بشه! از این خبرا نیست، هرجا بری باید تلاش کنی و زحمت بکشی تا به آسایش برسی. فقط اونور مقدماتشو واست فراهم میکنن و خبری از پارتی و زیرآب و ... نیست! میگن جربزه و عرضه پیشرفت و ترقی داری؟ بسمالله!آره شاید بیش حد رویایی تصور کرده بودم
بعد 15 سال فهمیدی؟هیچ جا ایران نمیشه . من خودم 15 سال آمریکا زندگی کردم . دیدم اصلا اونجا با من نمیسازه . من مال اونجا نیستم من روحم متعلق به اینجاست . واسه همین دیدم دلم طاقت نمیاره پاشدم اومدم ایران :general502:
با عرض معذرتفقط ایران چون یک چیزیایی ایران هست که هیچ جا نیست ما از این جا که نگاه می کنیم فقط نیمه پر لیوان اون طرف و خالی اینطرف رو نگاه می کنیم ولی اگر نیمه خالی اونطرف و نیمه پر اینطرف رو نگاه کنیم صد در صد تصمیم می گیریم اینور باشیم :general307:
کشور فوق العاده و مردم بسیار با فرهنگجاپوووون
هر کی بگه اونور بهشته چرت گفته اما قطعا اینور جهنمه!ایران از اون چیزی که فکر می کنین خیلی بهتره فقط این مشکل دیک تا توری اگه نبود با قاطعیت می گم بهترین کشور دنیابود.
من خیلی وقت می خواستم ایرانو ترک کنم و خیلی پرس و جو کردم
اون جوابهایی که گرفته بودم دو دسته بود .
دسته ی اول می گفتن اون ور بهشته و همه چی برات فراهمه و هیچ دقدقه ای نداری
دسته ی دوم می گفتن اون ور هیچ خبری نیست یا اون جوری که فکر می کنی به آرامش نمی رسی
بعد از اومدن به این نتیجه رسیدم که جواب دسته ی دوم به واقعیت نزدیکتر بود[emoji1]
دقیقا خارج بهشت نیس یه دنیای عادیههر کی بگه اونور بهشته چرت گفته اما قطعا اینور جهنمه!