حرف نباشه فقط تو چشاي من نگا كن
حرف نباشه فقط تو چشاي من نگا كن
تگش کردم خودش میاد میگه حالا، تا جائیکه یادمه همزمان هم گیتار میزد هم سازدهنیاین ویچ که میگی چقدر نفس داره؟
حیف تازه عاشق شدم وگرنه این نگاه ازون نگاهاس که آدم عاشقش میشه در همون نگاه اولحرف نباشه فقط تو چشاي من نگا كن
عزیزم واسه خوانندگی نمیخوام، قراره با بروبچ از کاستاریکا تا ایالت رو شنا کنیم، نقشش رو هم خالکوبی کردیم پشتمون؛ میگم نفس کم نیاره بمونه رو دستمون. :|تگش کردم خودش میاد میگه حالا، تا جائیکه یادمه همزمان هم گیتار میزد هم سازدهنی
تو هم يكي از هزارتا شدي :general310:تگش کردم خودش میاد میگه حالا، تا جائیکه یادمه همزمان هم گیتار میزد هم سازدهنی
حیف تازه عاشق شدم وگرنه این نگاه ازون نگاهاس که آدم عاشقش میشه در همون نگاه اول
كلاس چندمي؟ننگ بر همه ی شما باد!
فقط ایران!
اونم از 13 آبان 58!
تعطیلشون نمیکنن که، میرن مگ مگ عمریکا؛كلاس چندمي؟
١٣ آبان مدرسه شما هم تعطيل ميكنن هميشه؟
:general304::general304::general304: اودین خفت نکنه! اینارو دیگه وایسا بیاد خودش!عزیزم واسه خوانندگی نمیخوام، قراره با بروبچ از کاستاریکا تا ایالت رو شنا کنیم، نقشش رو هم خالکوبی کردیم پشتمون؛ میگم نفس کم نیاره بمونه رو دستمون. :|
همش هزارتا؟! این نگاه میلیونی عاشق و دلباخته باید داشته باشه!تو هم يكي از هزارتا شدي :general310:
:general304::general304::general304::general304:عزیزم واسه خوانندگی نمیخوام، قراره با بروبچ از کاستاریکا تا ایالت رو شنا کنیم، نقشش رو هم خالکوبی کردیم پشتمون؛ میگم نفس کم نیاره بمونه رو دستمون. :|
من میگم بریم منهتن تو منو زن میدی!امیدوارم که این تاپیک واسطه رسیدن این زوج خوشبخت به هم بشه @s e v d a و @AslanSalarkia
دعای خیر من همیشه پشت سرتون می باشد
بریم منهتن یکی از این دختر بلوند برنزه چش آبی هارو به زنی اختیار کنی:general404::general606:من میگم بریم منهتن تو منو زن میدی!
@Manhatan1364 بیا از سنترال پارک بگو!
خداییش یکم از زندگی در روسیه برامون بگو خوبه ؟ چطوریاست مردمش؟امریکا - کره
sevda چی پس؟!بریم منهتن یکی از این دختر بلوند برنزه چش آبی هارو به زنی اختیار کنی:general404::general606:
الکلی!ايرلند