Ehsan_king99
Registered User
معلومه زن زندگی نیست:general710:زن باید به مردش تمکین کنهbreak کن برهsevda چی پس؟!
مرد ایرونی انقد بی وفا؟!
معلومه زن زندگی نیست:general710:زن باید به مردش تمکین کنهbreak کن برهsevda چی پس؟!
مرد ایرونی انقد بی وفا؟!
@s e v d a شرمنده دیگه مث این که به هم زدیممعلومه زن زندگی نیست:general710:زن باید به مردش تمکین کنهbreak کن بره
اون الان خوابه ولی دخی ها آمریکایی الان بیدارن دارن تو ساحل آفتاب میگیرن@s e v d a شرمنده دیگه مث این که به هم زدیم
خواب بودی متوجه نشدی!
منم دوس دارم . ولی برای زندگی جاهای بهتری هستاگر ایران به جز ویرانسرا نیست ، من این ویرانسرا را دوست دارم
نه بابا به اندازه کافی چرت و پرت دریافت میکنیم از لاین در طول روز!يه گرو لاين بزنين بريزيم اونجا
این دسته تو ایرانم اضافی هستند یا اینجا بهشون خوش میگذره از هر لحاظ.خداییش عزیزانی که میگن ایران . به روح اعتقاد دارین؟ البته اعتقادات یه چیز شخصیه محض کنجکاوی پرسیدم
اونجاش تو کدوم موزست؟ کلفته؟l
میخوام نبش قبر کنم بیارمش بیروناون جاش تو موزه س
تمایل و دوس داشتن به رفتن به معنی توانایی رفتم نیست که .این دسته تو ایرانم اضافی هستند یا اینجا بهشون خوش میگذره از هر لحاظ.
فرش قرمز ننداختن که بگن شماها بیاین.رفتنم کار هر کسی نیست.
اب جویی ! اب جوی گینس ! بترین اب جوی دنیا .ه نیم لیترش 6 دلاره :general606::general606::general606:الکلی!
خوبه سلام میرسونه .مردمش؟ منظورت دختراشه دیگه ؟:general707:خداییش یکم از زندگی در روسیه برامون بگو خوبه ؟ چطوریاست مردمش؟
من از خدامه یه عده اصلا نتونن برن چون اونورم به گند میکشن.فکر میکنن ایرانه بتونن هر کاری کنن.تمایل و دوس داشتن به رفتن به معنی توانایی رفتم نیست که .