• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوغ کفیر

jaido

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
116
كفير چيست ؟
كفير يك نوع ماست نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه هاي قفقاز واقع در اتحاديه جماهير شوروي سابق مي باشد . اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . افسانه هاي مردم قفقاز مي گويد كه دانه هاي كفير هدايايي از طرف خداوند هستند . كفير بر گرفته از كلمه كف« Kef » در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي باشد .

چرا مردمان قفقاز به داشتن عمر طولاني شهرت دارند ؟
مردمي كه با داشتن عمري بالاي صد سال هنوز هم بر اسب سوار مي شوند و در دامنه هاي قفقاز يكه تازي مي كنند . آنها راز سلامتي و عمر زياد خود را به مصرف كفير نسبت مي دهند .

به چه دليل اين نوشيدني خواص سحر آميز دارد ؟
اين نوشيدني تخميري از مجموعه اي از باكتري هاي زنده و مفيد براي بدن تشكيل شده است بطوريكه دانشمندان راز سودمندي كفير را براي سيستم ايمني و گوارش وجود اين باكتري ها مي دانند . به اين باكتري ها « پروبيوتيك » اطلاق مي شود . همچنين مخمرهاي موجود در آن قادر به ساخت اسيد فوليك بوده كه كوآنزيم يك سري واكنش هاي حياتي جهت رشد سلول ها است . كمبود اسيد فوليك در خانم ها بويژه خانم هاي باردار شايع است . اين محصول معجزه آسا در پيشگيري و درمان بيماري ها بسيار مفيد است . مهمترين خواص درماني آن در مراكز تحقيقاتي معتبر دنيا به ثبت رسيده است .

خواص درماني كفير :

اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك

افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست

جلوگيري از بيماري پوكي استخوان

درمان آلرژي ها

درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده

درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند

درمان بيماري هاي گوارشي

درمان فشار خون

درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي

سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك

غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن

مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي )

مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا

ممانعت از نفخ روده اي

ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك

هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن.
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
باید اضافه کنم این کفیری که شما اینجا از مشخصاتش صحبت کردین و این همه هم کمالات داره ، الکل داره و با این کفیری که مثلا شرکت های توی ایران می زنن تومنی چند تومن توفیر داره، سپاس
 

jaido

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
116
کفیر مانند بعضی نوشیدنی‌های لبنی تخمیری دارای خاصیت پایین‌آوردن کلسترول خون است؛ این نوشیدنی تخمیری از مجموعه‌ای از باکتری‌های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده ولی سکرآور نیست. کارشناسان شرکت‌های تولیدکننده توضیح می‌دهند که خود کفیر دوغ نیست، یک شیر تخمیری است با طعم خاص خودش. از این شیر تخمیری ماستی تهیه می‌شود که آن را با 50 درصد آب مخلوط می‌کنند و دوغ کفیر را تولید می‌کنند و با همین استدلال می‌گویند که دوغ کفیر حلال حلال است! البته توضیح کارشناس ما این است: «در استارتر دوغ کفیر مخمر هم وجود دارد. مخمرها به طور طبیعی الکل تولید می‌کنند ولی این الکل تولید شده به قدری کم است که به صفر نزدیک می‌شود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است.»
 

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,509
محل سکونت
Tehran

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
10,724
لایک‌ها
10,509
محل سکونت
Tehran
بستگی داره مال کدام شرکت بوده بهترینش برای شرکت کاله هست

همون کاله بود....فکر کردم شاید تاریخ مصرفش گذشته ولی دیدم نه درست بود....کلا خوشم نیومد....همین دوغ های معمولی بهتره.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان
همون کاله بود....فکر کردم شاید تاریخ مصرفش گذشته ولی دیدم نه درست بود....کلا خوشم نیومد....همین دوغ های معمولی بهتره.

پیشنهاد می کنم یکبار دیگه امتحان کنید مازی جان ، البته اینبار دوغ کفیر پگاه تهران رو امتحان کنید. اولین شرکتی که دوغ کفیر زد همین پگاه بود .

شاد و پیروز باشید
 

tanha2011

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
3,240
لایک‌ها
251
محل سکونت
HAMEDAN
ماست خونگی رو توی پارچ بریزید . بعد آب بریزید میشه دوغ وصلام .

روش ساخت ماست خانگی‌:

2پاکت شیر از این یارانه ای ها :

بریزید توی قابلمه

بزارید بجوشه

بعد بریزید توی یدونه سطل پلاستیکی

بزارید کمی سرد بشه . تقریبا ملایم .

بعد کمی ماست تقریبا 5قاشق غذاخوری ماست داخلش بریزید .

بعد با پتو دورش رو بپوشونیدش هر چی بیشتر بپوشونیدش بهتره .

بعد شب که گذاشتید صبح ساعت 7 ماست آمادست !

نوش جان !
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
39
محل سکونت
Zombieland
من فکر میکردم دوغ با کفیر فرق داره .. یعنی نمیشه گفت دوغ کفیر .. یا دوغ یا کفیر ..
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
سلام خدمت دوستان


پیشنهاد می کنم یکبار دیگه امتحان کنید مازی جان ، البته اینبار دوغ کفیر پگاه تهران رو امتحان کنید. اولین شرکتی که دوغ کفیر زد همین پگاه بود .

شاد و پیروز باشید

آقا ما دیشب پگاه رو تست کردیم افتضاح بود :D چه شکلی اینو میخورید
لامصب خیلی ترشه

کاله که دیگه نگو :(

به نظر من دوغ آلیس از همشون خوشمزه تره :blush:
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
عرض سلام مجدد

آقا ما دیشب پگاه رو تست کردیم افتضاح بود :D چه شکلی اینو میخورید
لامصب خیلی ترشه

کاله که دیگه نگو :(

به نظر من دوغ آلیس از همشون خوشمزه تره :blush:

سعادت جان کلا در صنعت لبنی ذائقه خیلی مهم هست. مثلا شما میگید ترش بودن دوغ افتضاح هست ولی خیلی ها عاشق همین ترش بودن هستند. البته من که استفاده کردم به این ترشی هم که شما میگید نیست شاید دوغی که شما خوردید زیاد در معرض گرما بوده و ترشیش بیشتر شده.
اما آلیس تا جایی که دیدم اصلا کفیر نزده ، شما همون دوغ معمولیش رو نوش جان کردید. از لحاظ طعم دوغ خوبی هست ولی در اون هم اما و اگرهایی هست.

شاد و پیروز باشید
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
درود

دوغ کفیر کاله رو هر موقع که امتحان کردم خوب بوده و دوست داشتم. فکر می کنم اینکه بعضی از دوستان طعمش رو می پسندن و برخی دیگه نه ، کاملا برمی گرده به تفاوت ذائقه ها.
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود

دوغ کفیر کاله رو هر موقع که امتحان کردم خوب بوده و دوست داشتم. فکر می کنم اینکه بعضی از دوستان طعمش رو می پسندن و برخی دیگه نه ، کاملا برمی گرده به تفاوت ذائقه ها.
درود
کاملا درسته
مثلا من حاضرم زهرمار بخورم یه قطره از این کفیرو نخورم
در ضمن من نمیدونم چرا به این میگن دوغ کفیر ، احتمالا چون الکلش حذف شده خودشونم روشون نشده بهش بگن کفیر خالص ، چون به هر حال اون اصل جنس نیست ، برای همین اسم این کفیر اسلامی رو میگن دوغ کفیر ، وگرنه هیچ ربطی به هم ندارن
یک نوشیدنی دیگه هم از همون خاستگاه کفیر یعنی قفقازستان و اون طرف ها هست به اسم کومیس که خیلی خیلی خاصیت داره ولی عمرا بیاد ایران چون درصد الکل اون تا سه درصد هم می رسه و از شیر مادیان درست میشه ... من یه بار نوشیدم ، جای همه تونم خالی :دی
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
آقا ما دیشب پگاه رو تست کردیم افتضاح بود :D چه شکلی اینو میخورید
لامصب خیلی ترشه

کاله که دیگه نگو :(

به نظر من دوغ آلیس از همشون خوشمزه تره :blush:

درود

دوغ پگاه و كاله رو ننوشيدم هنوز ولي در مورد خوشمزه بودن آليس -يا به عبارتي عاليس!!!!-با شما كاملا موافقم! :happy:

البته تو خونه ما يك دسته ديگه دوغ چوپان رو بيشتر مي پسندند. من خوشبختانه با اين يكي هم مي تونم كنار بيام! :D
 

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 جولای 2007
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
1,233
«در استارتر دوغ کفیر مخمر هم وجود دارد. مخمرها به طور طبیعی الکل تولید می‌کنند ولی این الکل تولید شده به قدری کم است که به صفر نزدیک می‌شود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است.»

البته اگر زمان تخمیر زیاد باشد، میزان الکل کفیر به 2 درصد هم می رسد، اما در مقیاس صنعتی کمتر از 1 درصد است.
 
Last edited:

JVC

Registered User
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,222
لایک‌ها
263
محل سکونت
در پناه خدا
ویرایش ...................
سیستم مشکل داره دو تا دو تا پست ارسال میکنه.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
البته اگر زمان تخمیر زیاد باشد، میزان الکل کفیر به 2 درصد هم می رسد، اما در مقیاس صنعتی کمتر از 1 درصد است.
همونطور که دوستان گفتند این نوشیدنی کفیر ما با کفیر قفقازی ها تفاوت زیادی داره.
یکی اینکه در ایران این نوشیدنی رو با آب رقیق می کنند.
دوم اینکه در روند تخمیر کاری می کنند که عمل تخمیر باعث ایجاد اتانول نشه. در اصل یک نوع تغییر ژنتیک باکتریها در عمل تخمیر میدن.
معمولا هم در قفقاز این میزان اتانول تا 2% هست که بهش اشاره شد.

شاد و پیروز باشید
 
بالا