• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوغ کفیر

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
درود

دوغ پگاه و كاله رو ننوشيدم هنوز ولي در مورد خوشمزه بودن آليس -يا به عبارتي عاليس!!!!-با شما كاملا موافقم! :happy:

البته تو خونه ما يك دسته ديگه دوغ چوپان رو بيشتر مي پسندند. من خوشبختانه با اين يكي هم مي تونم كنار بيام! :D

اه راست میگین عالیس احتمالا من اون موقع حواسم تو کارتون آلیس در سرزمین عجایب بوده :D
فوق العاده است

کلا محصولات لبنی چوپان توی اصفهان نیست یا حداقل توی محله ما نیست
 

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,708
لایک‌ها
1,409
محل سکونت
تهران - کرج
همونطور که دوستان گفتند این نوشیدنی کفیر ما با کفیر قفقازی ها تفاوت زیادی داره.
یکی اینکه در ایران این نوشیدنی رو با آب رقیق می کنند.
دوم اینکه در روند تخمیر کاری می کنند که عمل تخمیر باعث ایجاد اتانول نشه. در اصل یک نوع تغییر ژنتیک باکتریها در عمل تخمیر میدن.
معمولا هم در قفقاز این میزان اتانول تا 2% هست که بهش اشاره شد.

شاد و پیروز باشید

سر آزمایشگاه شیمی تجزیه استاد میفرمودند که شک نکنید داره
چون نمیتونن مثل آبجو که با اضافه کردن عصاره رازک که یه الکل منفی هست الکلش رو بگیرن چون نمیتونن به هیچ وجه همچین مایعی رو تو دوغ بزنن غیر قابل استفاده میشه

من کفیر پگاه رو خیلی دوز دالم
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
804
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
کفیر میخوریم آی کفیر میخوریم، چند سالی هست کفیر میخوریم حالشو می بریم
 

gnu

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2011
نوشته‌ها
374
لایک‌ها
87
محل سکونت
تهران
یاد دوغ های گاز دار آبعلی بخیر ، همون شیشه ای ها :دی
هنوزم هست ؟
 

Another Day

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,159
لایک‌ها
1,238
محل سکونت
Waste Land
یاد دوغ های گاز دار آبعلی بخیر ، همون شیشه ای ها :دی
هنوزم هست ؟

بعضی جا ها پیدا میشه و دیدم از همین شیشه ای ها دقیقا همون شیشه های قدیم

ولی مزه اش دیگه اون مزه نیست.
 

mmft

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,447
لایک‌ها
58
محل سکونت
NeverHood
یاد دوغ های گاز دار آبعلی بخیر ، همون شیشه ای ها :دی
هنوزم هست ؟
آره توی تبریز زیاد دیدم آخرین بارم اسفندماه یه آبعلی خوردم واقعا یاد بچگیام افتادم.

ضمنا اصل دوغ به اینه که وقتی کره از ماست میگیرن مایعی که قاطی کره نمیشه اسمش میشه دوغ اصیل!!! همون مایع رو میجوشونن میشه قوروت ترکی یا کشک فارسی. و همون رو اگه زیاد بجوشونن که تیره بشه بهش میگن قره قوروت ترکی. یا همون کشک سیاه فارسی.
حالا هرکی سازنده کره سنتی پیدا کرد دوغ ازش بگیره و بخوره نوش جونش.
آب و ماست هم هرکی قاطی کرد اسمش رو نذاره دوغ!!!!!


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
 

7_f_7

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,760
لایک‌ها
255
سن
42
محل سکونت
کرج
آره توی تبریز زیاد دیدم آخرین بارم اسفندماه یه آبعلی خوردم واقعا یاد بچگیام افتادم.

ضمنا اصل دوغ به اینه که وقتی کره از ماست میگیرن مایعی که قاطی کره نمیشه اسمش میشه دوغ اصیل!!! همون مایع رو میجوشونن میشه قوروت ترکی یا کشک فارسی. و همون رو اگه زیاد بجوشونن که تیره بشه بهش میگن قره قوروت ترکی. یا همون کشک سیاه فارسی.
حالا هرکی سازنده کره سنتی پیدا کرد دوغ ازش بگیره و بخوره نوش جونش.
آب و ماست هم هرکی قاطی کرد اسمش رو نذاره دوغ!!!!!


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

چه قدیم چه جدید، اول یا آخرش باید آب بست بهش! بستنی که نمیخوریم... دوغ باید رقیق باشه.

دوغ در گذشته یکی از فرآورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیهٔ آن، ابتدا ماست پر‌چرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده بعنوان دوغ مصرف می‌شد.

دوغ - ویکی‌پدیا

حتی ضرب المثل هم درست شده که میگن مثل دوغ آبکی!
 

Roy@l

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2010
نوشته‌ها
4,410
لایک‌ها
123
محل سکونت
021
اخ که دلم اپ افتاد

همین الان میرم اخرین موجودی دوغمون رو هم میخورم :)
 

Miinaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2012
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
من کهه بیشتر دوغ محلی رو میپسندم
صنعتی توش نمک زیاد میزنن ضرر داره:wacko:
 

Red_Diamond66

Registered User
تاریخ عضویت
1 نوامبر 2010
نوشته‌ها
1,819
لایک‌ها
44
محل سکونت
Tehran-Roudehen
بالاخره معلوم نشد. این کفیر شکم رو سفت میکنه یا ا س ه ا ل؟؟؟ :D
اگه کسی میدونه که بیماری کولیت کرون چیه و میدونه که این براش خوبه یا نه منم راهنمایی کنه ببینم میتونم بخورم یا نه. :cheff:
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
804
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
آخرین قمیت دوغ کفیر پگاه 1900 تومان و هر روز گرون تر میشه !
 

Alios

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,307
لایک‌ها
591
محل سکونت
** گیـــلان **
انصافا چیز خوشمزه ای هست.البته به ذائقه مربوط میشه
یه عده دوست ندارن!
 

helijoop

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,788
لایک‌ها
969
محل سکونت
IRAN,Tehran
از کاله بهتر هم هست ؟

من همیشه کاله میگیرم . یه بارم صباح گرفتم که اسمش کفیر بود فقط .

کاله نسبت به پگاه خیلی گاز بیشتری داره، با خوردن کفیر پگاه احساس سبکی بشتری نسبت به کاله خواهید کرد. از نظر طعم هر دو خوب هستند و تفاوتی نمی کنند.
 

H+R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2009
نوشته‌ها
3,167
لایک‌ها
408
کفیر پگاه بهتره
/
من امروز ماست پگاه دیدم ماست 2.5 کلیویی پگاه شده 2.3 کیلو با همون قیمت به جای افزایش قیمت کمفروشی و ریسایز کرده با همون شمایل
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
گرون کردن لا مصبا. دیگه صرف نداره.
 
بالا