هزینش زیاده مثل فابریکم نمیشه اگر میخوای دوچرختو بگیر یه دیسکی بخر بهترهارزش داره چرخ عقبو ترمز دیسکی بزارم؟
دوست من این دوچرخه دیگه از رده خارجه...و برای کسی که باهاش رکاب بزنه ضرر داره...زانو آب میندازه و کلی صدمه به پا و بدن...قیمت اینا چنده ؟
http://forum.persiantools.com/attachments/20120406_100115-jpg.129599/
یه مشکی یه دستشو دارم برای فروش میخوام ببینم چه قیمتاس
سلام دوستان
لطفا یکی به من بگه چطور می شه وارد یه تیم دو چرخه سواری شد من خیلی جاها گشتم (هیئت دو چرخه سواری سایت فدراسیون و...)
اما نشد که نشد لطفا کمکم کنید یکی از آرزوهای بزرگمه.
نو ش دیگه فکر نکنم باشهدوست من این دوچرخه دیگه از رده خارجه...و برای کسی که باهاش رکاب بزنه ضرر داره...زانو آب میندازه و کلی صدمه به پا و بدن...
اما قیمت حدود 100-150 میتونی بفروشی...قیمت آکبند اینا الان 250-300 بیشتر نیست....
برای مسابقات من نمیشناسم چون تمایلی به مسابقه ندارم ولی برای گرد همایی برای رکاب زنی توی شهر میشناسم بیرون شهر هم میشناسم.. توی فیسبوک گروه دوچرخه سواری رهاای بابا عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم یه انجمن درست کردید
کسی جایی رو توی تهران نمیشناسه برای مسابقات حرفه ای یا نیمه حرفه ای دوچرخه سواری؟
یه سر به این انجمن بزن ... شاید یه چیزی پیدا کردیای بابا عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم یه انجمن درست کردید
کسی جایی رو توی تهران نمیشناسه برای مسابقات حرفه ای یا نیمه حرفه ای دوچرخه سواری؟
تاپیک دوچرخه سواری تو انجمن هست . اما دوستان کم تعداد هستن مثل تاپیک های فوتبال پر مخاطب نیست ..این سایت به این خوبی به این بزرگی به نظرم یه انجمن دوچرخه سواری لازم داره
حیف نیست همچین ورزشی تو قسمت سایر ورزش ها قرار بگیره؟
چرا مادام العمر گناه داره بابا جوونی کردهمحروميت مادام العمر دوچرخه سوار آمريكايي به علت چندين مورد دوپينگ
تهران- 'فيليپ زايچك' دوچرخه سوار آمريكايي بعد از اذعان به چندين مورد دوپينگ محروميت مادام العمر دريافت كرد.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، تحقيقات در مورد قاچاق هورمون رشد انساني واريتروپوئتين از چين به 200 ورزشكار منجر به افشاي دوپينگ اين دوچرخه سوار شد.
سازمان ضددوپينگ آمريكا اعلام كرد اين دوچرخه سوار به دوپينگ براي خريد اريتروپوئتين، دوپينگ براي شهادت دروغ در جلسه دادگاه و ترغيب شاهدان به شهادت دروغ اعتراف كرده است.
در اين ماجرا بيش از 10 ورزشكار از سراسر جهان از جمله جوناتان چودروف و دوان ديكي دوچرخه سواران آمريكايي جريمه شده اند.
يكي از چهره هاي مهم اين پرونده جو پاپ دوچرخه سواري است كه واسطه بين فروشندگان چيني داروهاي نيروزا و ورزشكاران در سالهاي 2006 و 2007 بوده است.
سال گذشته پاپ به دو مورد دسيسه براي فروش هورمون رشد انساني و اريتروپوئتين در اينترنت اعتراف كرد. وي از محل فروش اين داروها به 187 مشتري شامل دوچرخه سواران و ساير ورزشكاران، 80 هزار دلار بدست آورده است.
زايچك قهرمان سابق آمريكاست كه اولين بار در سال 2004 بعد از آزمايش مثبت يك ماده محرك از رقابتهاي ورزشي محروم شد.
در اين پرونده، وي ابتدا از هر گونه خطاكاري تبرئه شد، اما سازمان ضددوپينگ آمريكا وي را وادار به اعتراف كرد. اين ورزشكار 32 ساله بايد 5 هزار دلار نيز جريمه بپردازد.
تراويس تيگارت مسئول سازمان ضددوپينگ آمريكا گفت اين پرونده چهره زشت دوچرخه سواري حرفه اي را نشان مي دهد؛ فرهنگي كه ورزشكاران را به تقلب با داروهاي خطرناك تشويق مي كند. آنها بعد از آنكه با حقيقت روبرو شدند گمان كردند با شهادت دروغ مي توان آن را مخفي كرد.
پاپ كه سابقا يك دوچرخه سوار بوده از سال 2006 كه به فريب اعتراف كرد، يك منبع مهم اطلاعات سازمان ضددوپينگ آمريكا بوده است. پاپ از دوپينگ **** مند در دوچرخه سواري خبر داد. وي در پرونده سال 2007 كه به گرفتن عنوان قهرماني تور فرانسه از فلويد لانديس انجاميد شاهد سازمان ضد دوپينگ آمريكا بود.
لانديس متعاقب آن به دوپينگ اعتراف كرد و لانس آرمستراگ و سايرين را به فريب متهم كرد. اطلاعات لانديس باعث به جريان افتادن تحقيقات فدرال در مورد دوچرخه سواري كه آرمسترانگ و تيم او در كانون اين تحقيقات بوده اند، شد.
دوست عزیزم، ما چندین نوع دوچرخه داریم.چرا دوچرخه های گرون کمک فنر زیر زین حذف شد ؟
برای شروع مثلاً :general106: