خوب خوب بیایم جواد رو راهنمایی بکنیم تا سرش گول نمالیدن
اون یکی تا پیک باید دیروقت پست میذاشتم حال نداشتم نصف شبی این قد تایپ کنم
حالا جدای از این که اصلا دوچرخه بدردت می خوره یا نه من یک سری چیزا رو توضیح میدم
اول این که استفاده ات از دوچرخه خیلی مهمه برا شهر می خوای جاده می خوای کوهستان می خوای و غیره...
کلا دوچرخه ها از نظر نوع کاربری به چند دسته قسیم میشن از جمله شهری،جاده ای یا سایکل توریست، کوهستان هارد تیل و کوهستان فول ساسپنشن(مثل همون که عکس گذاشتی) و نمونه های هیبرید شهری کوهستانی و البته چند مدل دیگه که به ما ربطی نداره
با توجه به توضیحاتی که گفتی و صد البته وضعیت کوچه خیابون ها،کوهستانی هارد تیل مناسب استفاده ات هست
الان بریم سراغ برند و مدل و سایز
سه تا برند معتبر جهانی که تو ایران حضور دارن جاینت،اسکات و مریدا هستن...مریدا که واردتش کمه و کلا خیلی کم تو بازار موجوده کاریش نداریم
جاینت رو انرژی موتور وارد می کنه،اسکات رو صبا دوچرخ که صبا دوچرخ مرتب تر و منظم تره و قیمت هاش تقریبا در کل کشور یکیه،جاینت رو تو بازار با قیمت های متفاوت می تونی پیدا کنی
از برج 11 هم صبا دوچرخ چند مدل های اسکات 2022 رو وارد باز کرده البته خیلی فرقی با 2021 هم ندارن،خلاصه اگر می خوای بخری اسکات شرایط بهتری داره به خصوص اگر تهران باشی حتما برو از نمایشگاه و فروشگاه مرکزیشون خرید بکن و
حتما باید فیتینگ رو انجام بده که متناسب فیزیک خودت دوچرخه رو تنظیم می کنن که برای سلامتی مفاصل و راحتی دوچرخه سواری خیلی مهمه
در مورد سایز هم دوچرخه ها دوتا سایز عمده دارن،یکی سایز طوقه و یکی سایز تنه...در مورد سایز طوقه که چند وقتی هست که برند های معروف دوسایز 27.5 و 29 رو دارن که هرکدوم مزایا و معایب و خاص خودش رو داره، در ایران 27.5 رایج تر و به تبع اون تیوپ و لاستیک فراون تر براش...26 هم که منسوخ شده و بیشتر توی برندهای چینی در بازار موجوده
و اما مورد مهم و اساسی سایز تنه هست که متناسب به قد شخص تعیین میشه و اگر مثل تصویر پروفایلتی که اسمال مناسب برات
و اگر هم فقط اردات داری به ایشون و قدت بلند تر بین مدیوم و لارج با توجه به قدت انتخاب می کنی،صد البته که این مورد رو هم توی بایک فیتینگ برات مشخص می کنن و سایز مناسب به خودت رو بهت می گن
اینجا جواب بدم
هیچی والا با این اوضاع باید 18 تومن پیداه میشدم تا چیزی که دلم می خواست رو بخرم دیدم نمصرفه
با همون ماشین برم بهتره
ولی اگر قیمت ها اومد پایین می خرم برای مسافت های کوتاه که اکثر مسافت های منم کوتاه خیلی بهتره دوچرخه