• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوچرخه چی بخرم ؟

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
الان برای من کدوم مدلای اسکات رو پیشنهاد میکنی؟
اسپکت سری 700 و سری 900 مناسب هستن از مناسب هم اون رو ترن
دیگه هرکدوم با بودجه ات سازگار بخر از حدود 17 شروع میشن به بالا ارزون ترینش هم کارت رو راه میندازه،دیگه هرچی بیشتر پول بدی لوازم بهتری تحویل میگیری

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
در خرید دوچرخه شک نکن هم ورزشه هم سرگرمی
انجمن bike20 یه تاپیک خیلی خوب و تخصصی داره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
نمیدونم چه فازیه آدم زمینی ها یک عمر لش میکنن بعد یهو هایپ میشن که آی من باید دوچرخه بخرم برم ورزش کنم - آخرش هم با 4تا درد دیگه همون گوشه نشین باقی میمونن . دیوار پره از دوچرخه هایی که مالک های اینجوری داشتن

30تومن پول داره . دوچرخه گذاشته فلانی میده 77 تومن یه آدم مهربون دیگه میاد میده 67 تومن:unsure:

ملت یه عمر سوسیس موسیس و پیتزا میتزا و پفک و مفک و کاسه شیر ماسه شیر میخورن بعد میگن عــــــــــــــــه شدم 110 کیلو برم چند میلیون خرج کنم بیام رو 100 کیلو:unsure: پیشگیری تو فرهنگ ایرانی وجود نداره اینقدر منتظر میمونن اوضاع حاد بشه . خیلی اوکی هستن با همون اوضاع بدون هیچ علمی دوچرخه سواری هم کنن

ساختار پزشکی ایران هم همینه میصرفه مریض زیاد باشه . پیشگیری اصلا شی مانی میده :unsure:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
نمیدونم چه فازیه آدم زمینی ها یک عمر لش میکنن بعد یهو هایپ میشن که آی من باید دوچرخه بخرم برم ورزش کنم - آخرش هم با 4تا درد دیگه همون گوشه نشین باقی میمونن . دیوار پره از دوچرخه هایی که مالک های اینجوری داشتن

30تومن پول داره . دوچرخه گذاشته فلانی میده 77 تومن یه آدم مهربون دیگه میاد میده 67 تومن:unsure:

ملت یه عمر سوسیس موسیس و پیتزا میتزا و پفک و مفک و کاسه شیر ماسه شیر میخورن بعد میگن عــــــــــــــــه شدم 110 کیلو برم چند میلیون خرج کنم بیام رو 100 کیلو:unsure: پیشگیری تو فرهنگ ایرانی وجود نداره اینقدر منتظر میمونن اوضاع حاد بشه . خیلی اوکی هستن با همون اوضاع بدون هیچ علمی دوچرخه سواری هم کنن

ساختار پزشکی ایران هم همینه میصرفه مریض زیاد باشه . پیشگیری اصلا شی مانی میده :unsure:
شما خودت رو ناراحت نکن برا پوستت خوب نیست

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
شما خودت رو ناراحت نکن برا پوستت خوب نیست
اگه کاسب های گمرک و قلمستون دادن دستت که عادیه اونا دوای هر درد و اضافه وزن تا دیابت و کرونا رو دوچرخه میدونن :دی

عاقب ناماز نخوندن و سجده نکردن . هی گفتم جاواث باشو ناماز

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگه کاسب های گمرک و قلمستون دادن دستت که عادیه اونا دوای هر درد و اضافه وزن تا دیابت و کرونا رو دوچرخه میدونن :دی

عاقب ناماز نخوندن و سجده نکردن . هی گفتم جاواث باشو ناماز

فرزندم گذشته های گذشته الان که نمیشه کاری کرد ، ماهی رو هر وقت از اب بگیری میمیره
دیشب فشارم رفت روی 14 روی 11 ، من از بچگی فشارم بالا بود 5 سال پیشم همین بلا سرم اومد آدم نشدم و نرفتم سراغ ورزش
الانم یه سه هفته ای هستش پاهام یخ میکنه جالبه هم فشارم میره بالا هم پاهام یخ میکنه
حالا یا از ریه هام هستش یا از اعصاب
باید برم پیش دکتر ببینم چی میشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فرزندم گذشته های گذشته الان که نمیشه کاری کرد ، ماهی رو هر وقت از اب بگیری میمیره
دیشب فشارم رفت روی 14 روی 11 ، من از بچگی فشارم بالا بود 5 سال پیشم همین بلا سرم اومد آدم نشدم و نرفتم سراغ ورزش
الانم یه سه هفته ای هستش پاهام یخ میکنه جالبه هم فشارم میره بالا هم پاهام یخ میکنه
حالا یا از ریه هام هستش یا از اعصاب
باید برم پیش دکتر ببینم چی میشه
ورزش خیلی خوبه جاوادث
من خودم هم طناب میزنم هم دوچرخه
توی خون وزنه هم دارم
-----
همین که بدن را از بی تحرکی در بیاری به مرور میوفتی روی روال
من هفته ای سه بار کله پاچه میخورم
هر روز دو لیوان کاپوچینو و دو بسته های بای 6 تایی
ولی خب همه رو همون روز میسوزنم
برای این ک فشار بالا نره نباید نمک زیاد بخوری. من الان امروز نیمرو کردم بجای نمک فلفل زدم.
یه مقدار اب بیشتر بخوری سدیم از بدن دفع میشه
-----
اگه خواستی پ.خ بزن تا راحت تر راهنمایی کنم.
البته حمید تو دی هم هست.ولی خب حمید دوچرخه مسابقه ای داره نه کراس کانتری
یا A.L.I-74

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ورزش خیلی خوبه جاوادث
من خودم هم طناب میزنم هم دوچرخه
توی خون وزنه هم دارم
-----
همین که بدن را از بی تحرکی در بیاری به مرور میوفتی روی روال
من هفته ای سه بار کله پاچه میخورم
هر روز دو لیوان کاپوچینو و دو بسته های بای 6 تایی
ولی خب همه رو همون روز میسوزنم
برای این ک فشار بالا نره نباید نمک زیاد بخوری. من الان امروز نیمرو کردم بجای نمک فلفل زدم.
یه مقدار اب بیشتر بخوری سدیم از بدن دفع میشه
-----
اگه خواستی پ.خ بزن تا راحت تر راهنمایی کنم.
البته حمید تو دی هم هست.ولی خب حمید دوچرخه مسابقه ای داره نه کراس کانتری
یا A.L.I-74

منم یه 8 میلیونی وزنه و دنبل و میز و اینا دارم ورزش هم میکنم ولی مشکل اصلی من بیشتر عصبی هستش
این کرونای لعنتی دردای مخفی بدنو آشکار میکنه

اتفاقا نمک زیاد نمیخورم تو غذا نمیریزم ولی مثلا تو اجیل و غذا استفاده میشه

دوچرخه رو میخوام بخرم برم توی این گروه ها و کلاب های دوچرخه سواری برم عضو بشم از این افسردگی در بیام

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
منم یه 8 میلیونی وزنه و دنبل و میز و اینا دارم ورزش هم میکنم ولی مشکل اصلی من بیشتر عصبی هستش
این کرونای لعنتی دردای مخفی بدنو آشکار میکنه

اتفاقا نمک زیاد نمیخورم تو غذا نمیریزم ولی مثلا تو اجیل و غذا استفاده میشه

دوچرخه رو میخوام بخرم برم توی این گروه ها و کلاب های دوچرخه سواری برم عضو بشم از این افسردگی در بیام
دوچرخه خوبیش اینه که میتونی از مناظر انسانی و طبیعی لذت ببری
سرعت هم میری لذت بخشه اگه جاده مخصوص داشته باشه شهرتون
من امروز رفتم یه 20 کیلومتر رکاب زدم اومدم

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ورزش علم میخواد بعد دوچرخه سواری یهویی تو شهر که اسم ش ورزش نیست

کجای دنیا دیدی یهو برای کاهش وزن یا رفع یکسری عوارض دیگه دوچرخه سوار بشن

اینجوری هم نی هرکی بیاد بگه احسنت ورزش خیلی خوبه ب مولا. پزشک ش جرات نمیکنه . نمیدونم تو اینترنت ملت علم غیب دارن و آزمایشی چیزی از طرف دیدن که نسخه میدن

خودش میگه فشار م میره بالا . خودش هم میخواد دوچرخه سوار بشه:unsure: اینجوری 2 کیلومتر بری چشمات سیاهی میره که

تهران کرج و اطراف یکی دوچرخه سوار بشه در قیاس با دیگران 3برابر بیشتر سرب و دود وارد ریه ش میکنه

پزشک ارتوپد بپرس بهت میگه کسایی که همینجوری رفتن دوچرخه خریدن عاقبت چه شد . 70% دچار درد زانو و گردن شدن . درصد زیادی هم درد کشاله و کمر و.. دارن . پرینه مردم به خاطر سبک زندگی غلط همینجوری به گاج رفته بعد میرن با همون وضع دوچرخه سوار میشن

خوده اونایی که میرن دنبال دوچرخه قبل ش 6بار رفتن ارتوپد . اسپیرومتری رفتن . چند ماه هوازی کار کردن دقیقا کدوم از اینا رو پیگیری کردی

تهش میری میخری عین خیلی ها که دیدیم 2ماه سوار میشی سپس گوشه انباری . خیلی ها هم رفتن این دوچرخه های کم کارکرد رو خریدن به اسم نو میفروشن یه فروشگاه شیکی هم دارن :)

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوچرخه خوبیش اینه که میتونی از مناظر انسانی و طبیعی لذت ببری
سرعت هم میری لذت بخشه اگه جاده مخصوص داشته باشه شهرتون
من امروز رفتم یه 20 کیلومتر رکاب زدم اومدم

من هم دوچرخه ثابت و هم دوچرخه نوع کوهستانی اش رو دارم. هر دو هم یه گوشه دارند خاک می خورند. به نظرم با این قیمت های دوچرخه و ریسک عدم به کارگیریش در دراز مدت، دویدن و پیاده روی کم خرج ترین و بهترین گزینه می تونه باشه.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من هم دوچرخه ثابت و هم دوچرخه نوع کوهستانی اش رو دارم. هر دو هم یه گوشه دارند خاک می خورند. به نظرم با این قیمت های دوچرخه و ریسک عدم به کارگیریش در دراز مدت، دویدن و پیاده روی کم خرج ترین و بهترین گزینه می تونه باشه.
من طی یکسال گذشته در حدود 7000 کیلومتر با دوچرخه جدیدم رکاب زدم

بالا