• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سایت عـــــالی برای جمع کردن "بیت کوین" {فوق العاده}

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
همینم به زور کار میکردم باهاش
یه خورده طلب دارم از این سایتای محترم بکس ایرانی
منتظرم اونارو بکشم بیرون
بعدش دور کار کردن تو نت و احتمالا خط بکشم
هزار تا ترفند باید بزنی
یه کار درست درمونم پیدا کنی ملت میریزن خرابش میکنن
خلاصه خیری از کار تو نت ندیدیم
شما درست میگی رفیق نت بیشتر الافی هست و بس ولی متاسفانه این اینترنت معتادی داره حتی میدونی فایده هم نداره باز دوست داری همش بهش سر بزنی وقتی نباشه عین اینه که روح تو بدنت نیست اعتیاد اوره.یه جورایی همدم تنهایی هم هست خصوصا برا ما ایرانیا که سرگرمی زیادی نداریم .
خوشبختانه من شغلم طوری هست که کامپیوتر و اینترنت در دسترسم هست و هم کارمو میکنم هم به اینترنت دسترسی دارم و میچرخم توش در کنار کارم .
یه پیشنهاد دارم حالا که میخوای از نت بری رفیق برا همیشه یه 30 هزار تایی داگ کوین بخر انبار کن و برو احتمالا پشیمون نمیشی بریز تو کیف پول مولتی داگ و ولش کن برو تا دو سال دیگم نیای خبری نیست من فکر میکنم پشیمون نمیشی 30 هزار تاشم فوقش بشه 20 هزار تومن که دردی رو درمون نمیکنه البته پیشنهاد دوستانه بود چون منفعتی برا من نداره که برا خودم گفته باشم چون دوست دارم پیشنهاد دادم موفق باشی رفیق هر جا که هستی و هر کاری که میکنی

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
شما درست میگی رفیق نت بیشتر الافی هست و بس ولی متاسفانه این اینترنت معتادی داره حتی میدونی فایده هم نداره باز دوست داری همش بهش سر بزنی وقتی نباشه عین اینه که روح تو بدنت نیست اعتیاد اوره.یه جورایی همدم تنهایی هم هست خصوصا برا ما ایرانیا که سرگرمی زیادی نداریم .
خوشبختانه من شغلم طوری هست که کامپیوتر و اینترنت در دسترسم هست و هم کارمو میکنم هم به اینترنت دسترسی دارم و میچرخم توش در کنار کارم .
یه پیشنهاد دارم حالا که میخوای از نت بری رفیق برا همیشه یه 30 هزار تایی داگ کوین بخر انبار کن و برو احتمالا پشیمون نمیشی بریز تو کیف پول مولتی داگ و ولش کن برو تا دو سال دیگم نیای خبری نیست من فکر میکنم پشیمون نمیشی 30 هزار تاشم فوقش بشه 20 هزار تومن که دردی رو درمون نمیکنه البته پیشنهاد دوستانه بود چون منفعتی برا من نداره که برا خودم گفته باشم چون دوست دارم پیشنهاد دادم موفق باشی رفیق هر جا که هستی و هر کاری که میکنی

آره والا.....
منم خیلی دوس دارم شغل اصلیم با کامپیوتر و نت باشه همیشه وقت داشته باشم تو نت بچرخم البته خیلیا این و دوس دارن ;) ...
والا پیشنهاد خوبیه میتونم بگیرم انبار کنم
فعلا از اون روشی که گفتی 30 هزار تا پلکویین دارم و نگه داشتم
اینم شاید خریدم انبار کردم :)
البته اینا فک نکنم روند چشم گیری مث بیت داشته باشن و به اندازه بیت ارزش پیدا کنن
مشکلی نداره میگیریم شاید فرجی شد ;)
دمت داغ ♥

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
:general510::);)پلکوین رو یک اوردر بزار رو 15 ساتوشی وقتی خودش امد رو 15 ساتوشی فروش میره من هفته پیش رو 16 ساتوشی فروختم اون هرگز قرار نیست بیشتر از 15 یا 18 برسه پس نگه داشتنش ضرره البته الانم وضعیتش برگشته و میتونی باز مدام زیر مجموعه خودت بشی و بفروشی ولی داگ کوین یه سرچ تو گوگل بزنی میفهمی داگ قولی هست برا خودش نباید دست کمش گرف از 100 میلیارد تا حالا 92 میلیاردش استخراج شده و تا دو الی سه ماه دیگه تموم میشه کل 100 میلیارد حتی برخی شرکتهای مسافربری داگ رو برای رزرو بلیت قبول کردن اخبار رو تو سایتهای خارجی میتونی ببینی تو یک سایتی خوندم به نقل از کارشناسان وال استریت قیمت داگ تا 300 دلار هم میتونه برسه حالا کی معلوم نیست شاید 2 شاید 3 شاید 4 سال دیگه بیت کون تا سال 2016 دوباره قیمتش چند برابر میشه چون بلوکهاش باز نصف میشه پس بهتره اونروز که ممکنه داگ گرون بشه و ما ببینیم و بگی هییی اونموقع اینقدر بود اه بکشیم یه مقداری داشته باشیم تا اونموقع سهمی از بازار و سود این کوین نصیبمون بشه 20-30 هزار تومن هم پولی نیست که به جایی بر بخوره

مرسی از پیشنهاداتتون
دمتون گرم

یه فکری به حالش میکنم ;-)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
ایــــــن سایت هم که دیگه خیلی ها باهاش آشنا هستن و تعریفی نیاز نداره....

بیت کوین مجانی....

728x90-2.png
سلام
عزیز سایتهایی که پست اول معرفی کردید و کلا این سایتهای مربوط به بیت کوین وقتی هر روز بخواییم فعالیت کنیم آخر ماه حجم اینترنت رو به فنا نمیده؟ مخصوصا سایتهایی که تبلیغاتی هستند

این سایت ها چطورند؟ پرداخت میکنند واقعا؟
http://www.cashinsurf.com
https://www.landofbitcoin.com/

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
من دیگه وقت فعالیت توی این سایت ها رو ندارم
مدیران اگه دوس دارن میتونن موضوع رو ببندن

مرسی از دوستان
فقط موضوع وقته؟ یا مشکل داره این کار؟ من دنبال اطلاعات هستم :)

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام دوستان گل3 تا سایت خوب دیگه پیدا کردم دلم نیومد براتون نزارم
من خودم تو 15 دقیقه 2725 ساتوشی از این 3 تا سایت گرفتم...
پیشنهاد میکنم تو هر چندتا سایتی که معرفی میکنم همزمان فعالیت کنید تا بیشتر بیت کوین جمع کنید....

عالیه.....

سایت اول : آدرس بیت کویین خودتون میدین و بازی و شروع میکنید و Next رو میزنید درآخر حتما کد و تایپ کنید و دکمه claim پایین صفحه رو بزنید تا امتیازاتتون تو سایت ebay جمع بشه بعد برداشت کنید

سایت دوم : آدرس بیت کویین خودتون میدین و بازی و شروع میکنید و Next رو میزنید درآخر حتما کد و تایپ کنید و دکمه claim پایین صفحه رو بزنید تا امتیازاتتون تو سایت ebay جمع بشه بعد برداشت کنید
سایت سوم : آدرس بیت کویین خودتون میدین و بازی و شروع میکنید و Next رو میزنید درآخر حتما کد و تایپ کنید و دکمه claim پایین صفحه رو بزنید تا امتیازاتتون تو سایت ebay جمع بشه بعد برداشت کنید

وقتی امتیازاتتون به 5869 تا رسید سایت ebay مستقیم میریزه تو والت شما...

dr137uihse1tky10kfgf.jpg

Last edited:

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
دوست عزیز مثلا 100 ساتوشی چقدر میشه؟ چقدر ارزش داره
ممنون

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
دوست عزیز مثلا 100 ساتوشی چقدر میشه؟ چقدر ارزش داره
ممنون
هر 100 میلیون ساتوشی میشه 1 بیت کوین برابر 325$
این هم سایت آنلاین قیمت بیت کوین: http://preev.com/
من تقریبا تو 3-4 روز که کار کردم با این سایت ها 0.00080000 بیت کوین درآوردم (تقریبا روزی 2-3 ساعت میزدم)
در حین کارام به این سایت ها هم سر میزنم یه چیزی گیرم میاد
بعد 2-3 ماه یدفه دیدی 1 بیت کوین جمع کردی
زیاد هم وقت نمیگیره

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نمیخوام آیه یأس بخونم ولی این شواهد امره:
0.0008 (برای سه روز)*10=0.008 بیت کویین در ماه
0.008*325=2.6 دلار در ماه
میصرفه به نظرتون؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
نمیخوام آیه یأس بخونم ولی این شواهد امره:
0.0008 (برای سه روز)*10=0.008 بیت کویین در ماه
0.008*325=2.6 دلار در ماه
میصرفه به نظرتون؟

میدونم چی میگید
ولی هر کاری تو نت تا زیر مجموعه نداشته باشی به جایی نمیرسی
درسته کمه ولی پول قلیونمون درمیاد :general406:
منکه 4-5 ساله تو نت میچرخم و بیشتر کارهارو امتحان کردم
یا باید ریسک کنی و یه کار بزرگ بکنی که نت ریسکش بالاس یا باید با همین درآمد های کم کنار کارای دیگه ات بسازی...
من روزی 4-5 ساعت با نت کار میکنم
خوب در کنارش این سایت ها هم یه سر میزنم
بعد دو سه ماه یه 500-600 تومانی هم اینجوری گیرمون بیاد بد نیس

زندگی دانشجویی همینه دیگه :general208: :general505:

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
میدونم چی میگید
ولی هر کاری تو نت تا زیر مجموعه نداشته باشی به جایی نمیرسی
درسته کمه ولی پول قلیونمون درمیاد :general406:
منکه 4-5 ساله تو نت میچرخم و بیشتر کارهارو امتحان کردم
یا باید ریسک کنی و یه کار بزرگ بکنی که نت ریسکش بالاس یا باید با همین درآمد های کم کنار کارای دیگه ات بسازی...
من روزی 4-5 ساعت با نت کار میکنم
خوب در کنارش این سایت ها هم یه سر میزنم
بعد دو سه ماه یه 500-600 تومانی هم اینجوری گیرمون بیاد بد نیس

زندگی دانشجویی همینه دیگه :general208: :general505:
من الان تقریبا یه ساله تو این فرومم شما رو زیاد دیدم میدونم هم نت بازی هم ایده های جدیدو امتحان میکنی...
اینجا یه سر بزن فکر کنم با پشتکاری که داری بتونی پول خوبی دربیاری

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
من الان تقریبا یه ساله تو این فرومم شما رو زیاد دیدم میدونم هم نت بازی هم ایده های جدیدو امتحان میکنی...
اینجا یه سر بزن فکر کنم با پشتکاری که داری بتونی پول خوبی دربیاری
عزیزی :)
پول باشه ایده زیاده واسه کار اما مشکل همون پولَ ست :general710:
کلا حین کارام تو نت به بعضی سایت های درآمد هم سر میزنم شاید یه چیزی اونجوری دستمون و بگیره. چوب دو سر باخت نباشیم حداقل
موفق باشی

بالا