• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سایت عـــــالی برای جمع کردن "بیت کوین" {فوق العاده}

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان مدیریتش این پیغام گذاشت
Ad accident info - must read
Hi all. Unfortunately, there is no good news today.

Some guys click-bombed ads on our sites - luckycheckin.com and btcrock.biz. As a result - google adsense banned account and all funds gone to advertisers. I have tried to appeal - but after some days they answered that could not recover account.

What's next ?

All account balances will be frozen, until the moment when we will find partner, who will be able to place ads on our sites. Or until I find a way how to register new account (I cant register twice in google adsense). After that, we'll pay you every month part by part of your coins.

Until that moment:

btcrock.biz will be paused. luckycheckin.com will keep going with less win odds.

Now we have developed system which protects sites from ad click-bombing. Also maybe its necessary to move to new domain names.

If you are faucet/other site owner and want to be a partner(place your ad codes on our sites and get and share revenue) send mail to posterators[at]gmail.com with info about your projects.

ترجمه گوگل »:

آگهی اطلاعات تصادف - باید به عنوان خوانده شده
سلام به همه. متاسفانه، هیچ خبر خوب امروز وجود دارد.

بعضی از بچه ها تبلیغات کلیک کنید، بمباران در سایت های ما - luckycheckin.com و btcrock.biz. به عنوان یک نتیجه - حستبلیغ گوگل ممنوع حساب و تمام وجوه رفته به تبلیغ کنندگان. من سعی کردم به درخواست تجدید نظر - اما پس از چند روز آنها جواب دادند که می تواند حساب بهبود می یابند.

گام بعدی چیست؟

اکنون مانده حساب مسدود خواهد شد، تا لحظه ای که ما شریک خواهد شد، که قادر خواهد بود به قرار دادن تبلیغات در سایت های ما پیدا کنید. یا تا زمانی که راه چگونه ثبت نام حساب جدید را پیدا کنم (من نمی تونم در حستبلیغ گوگل برای ثبت نام اینجا دو بار). پس از آن، ما به شما هر بخشی ماه بخشی از سکه های شما را بپردازد.

تا آن لحظه:

btcrock.biz متوقف خواهد شد. luckycheckin.com ادامه خواهد با شانس برنده شدن کمتر است.

در حال حاضر ما سیستم محافظت از سایت های از آگهی کلیک کنید از بمب گذاری را توسعه داده اند. همچنین شاید لازم آن را به حرکت به نام های دامنه جدید.

اگر شیر آب / دیگر صاحب سایت هستند و می خواهند به یک شریک (محل کد تبلیغات خود را در سایت ما و دریافت و به اشتراک گذاری درآمد) ارسال پست الکترونیکی به posterators [در] gmail.com با اطلاعات در مورد پروژه های خود را.

هرچی داشتیم پرید<<<<<

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
این قدر که دوستان از سایت بازدید کردن .
گوگل فکر کرده مدیر سایت داره آی پی ارسال میکنه تا بازدید سایت ش بره بالا
بعد گوگل تبلیغاتش برداشته دی
الان هم مدیر سایت هیچی نداره تا پرداخت کنه

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
کی پرداخت میکنه 0.0023 ساتوشی دارم داخل سایت

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
گفته 31 آگوست میشه 4 روز دیگه پرداخت میکنه

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
پرداختی های این سایت انجام شد با موفقیت .

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
بنر های اولین کامنت که کار نمیکنن !
سایت لاکی چین هم تا جایی که من میدونم برای افتتاح حساب بیت کویین هست .
داستان چیه ؟

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
بنر های اولین کامنت که کار نمیکنن !
سایت لاکی چین هم تا جایی که من میدونم برای افتتاح حساب بیت کویین هست .
داستان چیه ؟

دوست عزیز فکر کنم با این سایت اشتباه گرفتید ( بلاک چین)
blockchain.info

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
ای بابا
اون تبلیغاته که !
الان تازه در لاکی چین ثبت نام کردم و 120 تا بردم در 15 دقیقه .
فقط مطمئنید که از سیستم استفاده نمیکنه ؟ آخه رو چه حسابی داره بذل و بخشش میکنه ؟

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
ثبت نام کردم ولی
آدرس بیت کوینمون رو کجا باید بنویسیم ؟ کدوم ساعتها به هم نزدیک تر بودن ؟ چرا انقدر گنگ ؟
http://www.8pic.ir/images/5ww33a35grqwem2utaqd.png

این عکس که ارسال کردید مربوط به والت شما ( محل مدیریت بیت کوین های کسب شده ) میباشد.
من در این والت فعالیت نکردم و نمی تونم راهنمایی بیشتر بکنم
باتشکر

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز اقای استارتر از تاریخ شروع این تایپیک تا این ثانیه چند ساتوشی گیرتون اومده مردونه؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
والا من یه 10-15 روزی میشه دیگه اصن نرفتم سراغ این سایت
تقریبا 0.006 گیرم اومده
البته باید بیشتر واسم واریز میکرد که به خاطر این اتفاق آخری که واسه سایتش افتاد نمیدونم چرا یه مقداری رو کم کرد بعد پرداخت کرد....

خودمم تعجب کردم

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
خوب الان تا جایی که میدونم خیلی وقته که داری کار میکنی با این سایت 600 هزار ساتوشی میشه معادلش حدودا کمتر از 4 دلار خوب شما اگر کاپت کوین کار کرده بودید بهتر نبود میتونستید قبل از این ساعتی 60 الی 70 هزار ساتوشی ازش در اورد که در عرض 10 ساعت میشد 600 تا 700 هزار ساتوشی کاسب شد الانم که کم شده میشه ازش لااقل ساعتی 30 هزار ساتوشی به دست اورد البته 7 روز دیگه این روند تمومه ولی خوب میتونستید تو این مدت لااقل 50 میلیون ساتوشی کاسب بشید خسته کننده بود ولی خوب 1 میلیون درامد توش بود بهتر نبود و به صرفه تر ؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
همینم به زور کار میکردم باهاش
یه خورده طلب دارم از این سایتای محترم بکس ایرانی
منتظرم اونارو بکشم بیرون
بعدش دور کار کردن تو نت و احتمالا خط بکشم
هزار تا ترفند باید بزنی
یه کار درست درمونم پیدا کنی ملت میریزن خرابش میکنن
خلاصه خیری از کار تو نت ندیدیم

بالا