amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
سلام
بین 2 سایت اول کدوم یکی بهتره؟یعنی به نسبت هم وقت کمتری بگیره هم ساتوشی بیشتری بده و هم برداشتی راحتتری داشته باشه؟
سلام
سایت اولیسلام
بین 2 سایت اول کدوم یکی بهتره؟یعنی به نسبت هم وقت کمتری بگیره هم ساتوشی بیشتری بده و هم برداشتی راحتتری داشته باشه؟
جایزه نهایشو کم کرده :general607:
سوالاتتون را به ترتیب جواب میدمسلام.چجوری عضو بشم.این که میگه بیت کویین وارد کن.در ضمن بعد از جمع آوری چطوری به پول ایران تبدیلش کنم
دوستمون زحمت کشیدن توضیحات رو دادن... ممنونسوالاتتون را به ترتیب جواب میدم
1. ابتدا حساب کیف پول بایدداشته باشید تا درآمدتون بهش واریز بشه میتونید در سایت زیر کیف پولتونو بسازید همون ابتدا هم بهتون 5000 تا ساتوشی میده کلیک کنید
بعد ساخت کیف پول بهتون شماره حساب میده که با 1 شروع میشه تو همون صفحه توعکسی که گذاشتم موجودی حساب هست هم شماره حسابه
2. سپس میتونید از طریق لینک رفرال من عضو بشید منم زیر مجموعه lovingyas هستم کلیک کنید
3. بعد جمع آوری از کیف پولتون به کیف پول صرافی یا هر کی بیت کوین خواست میفرستید اگه نمیشناسید این معتبره
ای بابا داداش من گفته بودم که زیر مجموعه شما هستمدوستمون زحمت کشیدن توضیحات رو دادن... ممنون
اما به نظرم واسه زیر مجموعه جمع کردن اگه خودتون موضوع جدید بسازید بهتر باشه...
چون بالاخره من خودمم به زیر مجموعه احتیاج دارم دیگه... ((با عرض معذرت ,خوب نیست لینکتون و برای جمع کردن زیر مجموعه گذاشتید))
خصوصی جواب دادم خدمتتونببخشید باید مقدار بیت کویین به چقد برسه تا بتونم برداشت کنم . با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم.اونم اینه که هر بیت کویین چند تومنه؟به پول ایران؟