• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سایت عـــــالی برای جمع کردن "بیت کوین" {فوق العاده}

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
این سه تا سایت دیگه فوق العاده هستن و پرداختی دارن و مطمئن (پست اول)

=> لینک (کلیکی با تبلیغات زیاد در روز و پرداختی و قیمت بالا هر کلیک)

=> لینک (کلیکی با تبلیغات زیاد در روز و پرداختی و قیمت بالا هر کلیک)

=> لینک (این سایت شامل 16-17 تا سایت شانسی هستش با پرداخت سریع)
سلام
بین 2 سایت اول کدوم یکی بهتره؟یعنی به نسبت هم وقت کمتری بگیره هم ساتوشی بیشتری بده و هم برداشتی راحتتری داشته باشه؟

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام
بین 2 سایت اول کدوم یکی بهتره؟یعنی به نسبت هم وقت کمتری بگیره هم ساتوشی بیشتری بده و هم برداشتی راحتتری داشته باشه؟
سایت اولی
سایت دومی هم قیمت تبلیغاتش بالاس اما تبلیغاش کمتره

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
p9bxuyvau2fbnwzn5zsf.jpg

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
دوستان این هم پرداختی من (دیروز)
این چهارمین پرداختی این سایت هستش

شک نکنید و فعالیت کنید ضرر نمیکنید
صفحه رو باز بزارید هر 5 دقیقه Chekins رو بزنید و اگر اگر هر چی هم نبرید 15 ساتوشی بابت هر Chek به شما میده

tjnlbj67ctadid1c6xie.jpg

alireza.1000

Registered User
لایک‌ها
123
سلام.چجوری عضو بشم.این که میگه بیت کویین وارد کن.در ضمن بعد از جمع آوری چطوری به پول ایران تبدیلش کنم

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام.چجوری عضو بشم.این که میگه بیت کویین وارد کن.در ضمن بعد از جمع آوری چطوری به پول ایران تبدیلش کنم
سوالاتتون را به ترتیب جواب میدم
1. ابتدا حساب کیف پول بایدداشته باشید تا درآمدتون بهش واریز بشه میتونید در سایت زیر کیف پولتونو بسازید همون ابتدا هم بهتون 5000 تا ساتوشی میده کلیک کنید
بعد ساخت کیف پول بهتون شماره حساب میده که با 1 شروع میشه تو همون صفحه توعکسی که گذاشتم موجودی حساب هست هم شماره حسابه
2. سپس میتونید از طریق لینک رفرال من عضو بشید منم زیر مجموعه lovingyas هستم کلیک کنید
3. بعد جمع آوری از کیف پولتون به کیف پول صرافی یا هر کی بیت کوین خواست میفرستید اگه نمیشناسید این معتبره

Last edited:

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سوالاتتون را به ترتیب جواب میدم
1. ابتدا حساب کیف پول بایدداشته باشید تا درآمدتون بهش واریز بشه میتونید در سایت زیر کیف پولتونو بسازید همون ابتدا هم بهتون 5000 تا ساتوشی میده کلیک کنید
بعد ساخت کیف پول بهتون شماره حساب میده که با 1 شروع میشه تو همون صفحه توعکسی که گذاشتم موجودی حساب هست هم شماره حسابه
2. سپس میتونید از طریق لینک رفرال من عضو بشید منم زیر مجموعه lovingyas هستم کلیک کنید
3. بعد جمع آوری از کیف پولتون به کیف پول صرافی یا هر کی بیت کوین خواست میفرستید اگه نمیشناسید این معتبره
دوستمون زحمت کشیدن توضیحات رو دادن... ممنون
اما به نظرم واسه زیر مجموعه جمع کردن اگه خودتون موضوع جدید بسازید بهتر باشه...
چون بالاخره من خودمم به زیر مجموعه احتیاج دارم دیگه... ((با عرض معذرت ,خوب نیست لینکتون و برای جمع کردن زیر مجموعه گذاشتید)
)

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوستمون زحمت کشیدن توضیحات رو دادن... ممنون
اما به نظرم واسه زیر مجموعه جمع کردن اگه خودتون موضوع جدید بسازید بهتر باشه...
چون بالاخره من خودمم به زیر مجموعه احتیاج دارم دیگه... ((با عرض معذرت ,خوب نیست لینکتون و برای جمع کردن زیر مجموعه گذاشتید)
)
ای بابا داداش من گفته بودم که زیر مجموعه شما هستم
کاش اینقدر معرفت داشتیم همه با هم یک تاپیک رو شکوفا میکردیم نه اینکه هر کی برا خودش تاپیک بزنه
هم شما زیر مجموعه میگرفتید و سود میکردید هم زیر مجموعه هاتون
چرا هیچکی به فکر زیر مجموعه هاش نیست و زیر مجموعه را که گرفت تموم شد ؟
ولی هر جور که مایلید تایپک خودتونه اختیارش با شماست من دیگه این تاپیک پست نمیدم ولی همچنان بعنوان زیر مجموعتون توسایته کار میکنم تا هم شما سود کنی هم من :(

Last edited:

alireza.1000

Registered User
لایک‌ها
123
ببخشید باید مقدار بیت کویین به چقد برسه تا بتونم برداشت کنم . با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم.اونم اینه که هر بیت کویین چند تومنه؟به پول ایران؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ببخشید باید مقدار بیت کویین به چقد برسه تا بتونم برداشت کنم . با عرض معذرت یه سوال دیگه هم داشتم.اونم اینه که هر بیت کویین چند تومنه؟به پول ایران؟
خصوصی جواب دادم خدمتتون

بالا