خوب عزیزه من معرفی کن دیگه از جیبه شما نمیره که... (شما برادریتو ثابت کن چیکار به عقده ای بازی یه سری داری)پرداختیش هر لحظه که بخواید موتونید برداشت کنید میشه یه ساعت کار کرد برداشت زد میشه صبح تا شب کار کرد برداشت زد که ظرف یک ربع تا نهایت 2 ساعت پرداخت میشه البته اکثرا همون یک ربع است
فقط مشکلی که هست من یه بار لاتیوم رو معرفی کردم اینقدر ملت بی معرفت بودن سه نفر زیر مجموعه من شدن بقه عضو شدن بدون اینکه زیر مجموعه من بشن در حالی که اگر کسی از من درخواست کنه زیر مجموعه من بشو فقط و نیازی نیست فعالیت کنی من حتی اگر نخوام فعالیت کنم یه وقتی میزارم زیر مجموعه طرف میشم .به خاطر همین من دارم تک خوری میکنم و اینجا این روشو معرفی نمیکنم اگر خواستم معرفی کنم یه تایپیک براش راه میندازم ضمنا دوستانسایت اولی که تو این تایپیک معرفی شده مینیموم پرداختش شده 100 هزار ساتوشی که یک هفته ای حداقل میشه بهش برسید و بعد بهتون پرداخت نمیکنه یعنی اسکمه یعنی اسکم شد تا وقتی 20 هزار ساتشوی بود مینیمومش میداد .الان من ده روزه درخواست زدم هنوز هیچی بهم نداده 103 هزار ساتوشی به نظر اسکم شد
پرداختیش هر لحظه که بخواید موتونید برداشت کنید میشه یه ساعت کار کرد برداشت زد میشه صبح تا شب کار کرد برداشت زد که ظرف یک ربع تا نهایت 2 ساعت پرداخت میشه البته اکثرا همون یک ربع است
فقط مشکلی که هست من یه بار لاتیوم رو معرفی کردم اینقدر ملت بی معرفت بودن سه نفر زیر مجموعه من شدن بقه عضو شدن بدون اینکه زیر مجموعه من بشن در حالی که اگر کسی از من درخواست کنه زیر مجموعه من بشو فقط و نیازی نیست فعالیت کنی من حتی اگر نخوام فعالیت کنم یه وقتی میزارم زیر مجموعه طرف میشم .به خاطر همین من دارم تک خوری میکنم و اینجا این روشو معرفی نمیکنم اگر خواستم معرفی کنم یه تایپیک براش راه میندازم ضمنا دوستانسایت اولی که تو این تایپیک معرفی شده مینیموم پرداختش شده 100 هزار ساتوشی که یک هفته ای حداقل میشه بهش برسید و بعد بهتون پرداخت نمیکنه یعنی اسکمه یعنی اسکم شد تا وقتی 20 هزار ساتشوی بود مینیمومش میداد .الان من ده روزه درخواست زدم هنوز هیچی بهم نداده 103 هزار ساتوشی به نظر اسکم شد
بحث اومدن نیومدنش نیست واقعا فکرشو بکن رفیق نامردی هست من سایت معرفی کنم همشون برن برا خودشون زیر مجموعه گیری کنند حتی حاظر نشن جای تشکر با لینک بنده عضو بشن تا من اگر دفعه بعدی هم همچین مواردی به پستم خورد بیام و معرفی کنم نامردی نیست خداییش؟حق داری ولی فکر نکنم تعدادشون زیاد باشه این افراد، همه که مریض نیستن
شما هم با نزاشتنش که سودی نمیبری لااقل معرفی کن هر کی اومد فبه المراد هر کیم نیومد ...... ....ش، بد میگم؟
حق داری داداشولی بازم باشه ولی خداییش اگر نامردی بکنند ملت دیگه از این کارا نمکنم تایپیکش رو جدا میزنم البته ممکنه پسند خیلیهام نباشه یا خسته کننده باشه ولی من خودم از این روش پول در اوردم
دوستان ی روش پیدا کردم که دیگه نمیخواد خودتون هر 5 دقیقه کلیک کنید خودش اتوماتیک کلیک میکنه.
البته فقط 1 ساعت دووم میاره و بعد باید دوباره کپچا وارد کنید .
واسه گرفتن این رو فقط پ.خ بدین و هی نگین بفرس ، بفرس تا تاپیک دوستمون خراب نشه![]()