• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دو سایت عـــــالی برای جمع کردن "بیت کوین" {فوق العاده}

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
wy0v7k9192e8i1x6fbth.jpg

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
پرداختیش هر لحظه که بخواید موتونید برداشت کنید میشه یه ساعت کار کرد برداشت زد میشه صبح تا شب کار کرد برداشت زد که ظرف یک ربع تا نهایت 2 ساعت پرداخت میشه البته اکثرا همون یک ربع است
فقط مشکلی که هست من یه بار لاتیوم رو معرفی کردم اینقدر ملت بی معرفت بودن سه نفر زیر مجموعه من شدن بقه عضو شدن بدون اینکه زیر مجموعه من بشن در حالی که اگر کسی از من درخواست کنه زیر مجموعه من بشو فقط و نیازی نیست فعالیت کنی من حتی اگر نخوام فعالیت کنم یه وقتی میزارم زیر مجموعه طرف میشم .به خاطر همین من دارم تک خوری میکنم و اینجا این روشو معرفی نمیکنم اگر خواستم معرفی کنم یه تایپیک براش راه میندازم ضمنا دوستانسایت اولی که تو این تایپیک معرفی شده مینیموم پرداختش شده 100 هزار ساتوشی که یک هفته ای حداقل میشه بهش برسید و بعد بهتون پرداخت نمیکنه یعنی اسکمه یعنی اسکم شد تا وقتی 20 هزار ساتشوی بود مینیمومش میداد .الان من ده روزه درخواست زدم هنوز هیچی بهم نداده 103 هزار ساتوشی به نظر اسکم شد

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
راستی میدونید که هر 160 هزار ساتوشی میشه یک دلار

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
پرداختیش هر لحظه که بخواید موتونید برداشت کنید میشه یه ساعت کار کرد برداشت زد میشه صبح تا شب کار کرد برداشت زد که ظرف یک ربع تا نهایت 2 ساعت پرداخت میشه البته اکثرا همون یک ربع است
فقط مشکلی که هست من یه بار لاتیوم رو معرفی کردم اینقدر ملت بی معرفت بودن سه نفر زیر مجموعه من شدن بقه عضو شدن بدون اینکه زیر مجموعه من بشن در حالی که اگر کسی از من درخواست کنه زیر مجموعه من بشو فقط و نیازی نیست فعالیت کنی من حتی اگر نخوام فعالیت کنم یه وقتی میزارم زیر مجموعه طرف میشم .به خاطر همین من دارم تک خوری میکنم و اینجا این روشو معرفی نمیکنم اگر خواستم معرفی کنم یه تایپیک براش راه میندازم ضمنا دوستانسایت اولی که تو این تایپیک معرفی شده مینیموم پرداختش شده 100 هزار ساتوشی که یک هفته ای حداقل میشه بهش برسید و بعد بهتون پرداخت نمیکنه یعنی اسکمه یعنی اسکم شد تا وقتی 20 هزار ساتشوی بود مینیمومش میداد .الان من ده روزه درخواست زدم هنوز هیچی بهم نداده 103 هزار ساتوشی به نظر اسکم شد
خوب عزیزه من معرفی کن دیگه از جیبه شما نمیره که... (شما برادریتو ثابت کن چیکار به عقده ای بازی یه سری داری)
حداقل لینکتون بفرست
از دسته یه سری دلخوری چوبشو به ما میزنی :)
حداقل تاپیک بزن ;)
منم تا حالا نشده کسی سایتی بهم معرفی کنه زیر مجموعه اش نشم...
این یه نوع میریضیه که طرف اسم سایت و که فهمید دیگه زیر مجموعه نمیشه میره از لینک اصلی عضو میشه
خوب تو که داری کار میکنی زیر مجموعه یکی شو یه سودی هم به اون برسه دیگه....
چی بگم والا.... :general208:

parsa789

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

حق داری ولی فکر نکنم تعدادشون زیاد باشه این افراد، همه که مریض نیستن
شما هم با نزاشتنش که سودی نمیبری لااقل معرفی کن هر کی اومد فبه المراد هر کیم نیومد ...... ....ش، بد میگم؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
حق داری ولی فکر نکنم تعدادشون زیاد باشه این افراد، همه که مریض نیستن
شما هم با نزاشتنش که سودی نمیبری لااقل معرفی کن هر کی اومد فبه المراد هر کیم نیومد ...... ....ش، بد میگم؟
بحث اومدن نیومدنش نیست واقعا فکرشو بکن رفیق نامردی هست من سایت معرفی کنم همشون برن برا خودشون زیر مجموعه گیری کنند حتی حاظر نشن جای تشکر با لینک بنده عضو بشن تا من اگر دفعه بعدی هم همچین مواردی به پستم خورد بیام و معرفی کنم نامردی نیست خداییش؟

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
ولی بازم باشه ولی خداییش اگر نامردی بکنند ملت دیگه از این کارا نمکنم تایپیکش رو جدا میزنم البته ممکنه پسند خیلیهام نباشه یا خسته کننده باشه ولی من خودم از این روش پول در اوردم

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
ولی بازم باشه ولی خداییش اگر نامردی بکنند ملت دیگه از این کارا نمکنم تایپیکش رو جدا میزنم البته ممکنه پسند خیلیهام نباشه یا خسته کننده باشه ولی من خودم از این روش پول در اوردم
حق داری داداش
میدونم چی میگی
میفهممت... :general601:
تاپیک زدی خبر بده بریزیم زیر مجموعه ات شیم ;)
البته باید راهنمایی هم بکنی دیگه
.... ;) :D

.:MAJID:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوستان ی روش پیدا کردم که دیگه نمیخواد خودتون هر 5 دقیقه کلیک کنید خودش اتوماتیک کلیک میکنه.
البته فقط 1 ساعت دووم میاره و بعد باید دوباره کپچا وارد کنید .
واسه گرفتن این رو فقط پ.خ بدین و هی نگین بفرس ، بفرس تا تاپیک دوستمون خراب نشه :)

Last edited:

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
دوستان ی روش پیدا کردم که دیگه نمیخواد خودتون هر 5 دقیقه کلیک کنید خودش اتوماتیک کلیک میکنه.
البته فقط 1 ساعت دووم میاره و بعد باید دوباره کپچا وارد کنید .
واسه گرفتن این رو فقط پ.خ بدین و هی نگین بفرس ، بفرس تا تاپیک دوستمون خراب نشه :)

ایول.... :general707:
مرسی از اینکه هوای تاپیک و داری ♥
هوای ما رو هم داشته باش
روش و بیزحمت بگو به منم ♥ :general601: :general504:

nader1095

Registered User
لایک‌ها
85
با لینک شما در شانسی ثبت نام کردم
۱۰ باری زدم فقط ۱۵ ساتوشی میده خخخخ

بالا