Sick Maniac
کاربر تازه وارد
خوشم میاد هرجا اسم شریعتی میاد یوسف هم سروکله اش پیدا میشه.
انگار موش رو آتیش زدی.
باید به پانی بگم بیاد یوسف رو یه فشاری بده.
انگار موش رو آتیش زدی.
باید به پانی بگم بیاد یوسف رو یه فشاری بده.
ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم نه اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم بیندیشم
ممنون از جوابت.ولی باید تحقیق کرد.منم تو شک افتادممن خیلی وقت هست توی فن پیج دکتر شریعتی در فیسبوک از این جمله ها میزارم تا به اشتباه پخش نشه
مشاهده پیوست 109191
اول برو ریسرچ کن داداشه من همیجوری میگی اوکی؟!:blink:از یوسف عزیز به خاطر مطلب خوبش تشکر میکنم
بیایید هر شنیده ای را به دکتر علی شریعتی نسبت ندهیم.
: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))کشتید منو ))) همه اش تخصیر اون کچله معلوم الحاله !
* همون تخصیر صحیح است .
اصن گوشم زنگ میزنه :دیهر وقت اسم شریعتی میاد یوسف هم میاد
یوسف جان این یکی چی؟
ترجیح میدهم پفک نمکی و چی توز را باهم بخورم تا اینکه چی توز بخورم و به پفک نمکی فکر کنم.
این دو جمله هم مثل گوینده همون جمله برای خود شماست ولی اینجوری پخش نمیشه. کافیه چند روز مثلا توی امضاتون بزارید و زیرش بنویسید شریعتی، بعد جمله رو توی گوگل سرچ کنید میبینید چند جا دیگه هم به نام شریعتی پخش شده :دیاین جمله یعنی چی؟
من واقعا معنیش رو میخوام:
ترجیح میدم دختر ببرم پارک باهاش قدم بزنم تا اینکه دختر بیارم خونه نگران اومدن بابام باشم
این جمله یعنی چی؟
من واقعا معنیش رو میخوام:
ترجیح میدم دختر ببرم پارک باهاش قدم بزنم تا اینکه دختر بیارم خونه نگران اومدن بابام باشم
این دو جمله هم مثل گوینده همون جمله برای خود شماست ولی اینجوری پخش نمیشه. کافیه چند روز مثلا توی امضاتون بزارید و زیرش بنویسید شریعتی، بعد جمله رو توی گوگل سرچ کنید میبینید چند جا دیگه هم به نام شریعتی پخش شده :دی
تو کلیسا کفشاشون رو در میارن ؟:f34r:
یه جریان جالب.
من به خاطر علاقه ای که به کتاب های معلم شهید شریعتی دارم همیشه جملاتم و اس ام اس هام تو هر مناسبتی سعی میکنم جمله ای از دکتر باشه.
دوستانم هم واسه اینکه حرصم رو بالا بیارن جدیدا شروع کردن به اس ام اس هایی با این مضمون.
خرچ خرچ خرچ.... .
.
.
.
.
.
.
.
.
(دکتر شریعتی در حال خیار خوردن)
یا
با دوست دختر خودتان ازدواج کنيد وگرنه مجبور ميشويد بادوست دختر مردم ازدواج کنيد...
دوست دختر شريعتي
و یک سری اس ام اس دیگه که قابل گفتن نیستند.
حال از شما دوستان میخواستم بپرسم به نظرتون واکنش من در مقابل این گونه رفتار ها باید چی باشه؟
خواهشا جدی.
یه جریان جالب.
من به خاطر علاقه ای که به کتاب های معلم شهید شریعتی دارم همیشه جملاتم و اس ام اس هام تو هر مناسبتی سعی میکنم جمله ای از دکتر باشه.
دوستانم هم واسه اینکه حرصم رو بالا بیارن جدیدا شروع کردن به اس ام اس هایی با این مضمون.
خرچ خرچ خرچ.... .
.
.
.
.
.
.
.
.
(دکتر شریعتی در حال خیار خوردن)
یا
با دوست دختر خودتان ازدواج کنيد وگرنه مجبور ميشويد بادوست دختر مردم ازدواج کنيد...
دوست دختر شريعتي
و یک سری اس ام اس دیگه که قابل گفتن نیستند.
حال از شما دوستان میخواستم بپرسم به نظرتون واکنش من در مقابل این گونه رفتار ها باید چی باشه؟
خواهشا جدی.
خوشحال میشم مقاله های انتقادی شما رو بخونم.ببین دوست عزیز
اگه مثل من به این مورد نگاه کنی باید خوشحال هم بشی
مثلا من خودم از کسانی بودم که تبلیغ پیج "دکتر ولی شریعتی" رو توی اف بی زیاد انجام دادم یا اینکه به ظاهر اون پیج دکتر شریعتی رو مسخره میکنه
اما همین پیج ها و همین اس ام اس ها باعث شده الان هر کسی واقعا بدون اینکه منبع چیزی رو ببینه و دنبالش بره قبول نمیکنه هر حرفی رو
الان دیگه انقدر من از این فن پیج ها و سایت های طرفدار دکتر شریعتی انتقاد کردم و موی دماغشون شدم که همه دارن جمله ها و نوشته ها رو با ذکر منبع مینویسن
شریعتی نه بت بوده نه خدا
اشتباه هم زیاد داشته
خود من چهار تا مقاله انتقادی از شریعتی داشتم
یکیش توی ویژه نامه شرق قدیم چاپ هم شد
و یکیش هم توی دوره قدیم روزنامه همشهری
اما
متاسفانه بیشتر منتقدین از چیزایی انتقاد میکنن که اصلا وجود خارحی نداره. مثلا از یک جمله ای انتقاد میکنن که اصلا گویندش شریعتی نیست!
برعکسش هم هست. یعنی طرفدارهایی هم داریم که خدا شاهده حتی یک کتاب هم از شریعتی نخوندن. فقط چند تا از این جمله های دروغی یا واقعی رو دیدن یا براشون اس ام اس شده و الان شدن طرفدار!
که البته مورد دوم بیشتر به شریعتی ضربه شده
چه طرفدار میخوای باشی چه مخالف و منتقد. همیشه با شناخت برو جلو
من افتخار میکنم طرفدار کسی هستم که میشناسمش، به جای اینکه مخالف کسی باشم که نمیشناسمش