• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیگه خسته شدم از بررسی رهنمایی اساسی برای خرید گوشی

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
نزدیک به 200 سالی میشه که من دارم واسه خرید گوشی تحقیق میکنم و با این بودجه کمی که من دارم واقعا پیدا کردن یک گوشی خوب شده مسئله لاینحل !
اول میخواستم سامسونگ اس ادونس بگیرم و تا مرز خرید هم رفتم که پشیمون شدم بعد هم چندین نفر بهم گفتن که مشکل پیکسلی داره ( یعنی پیکسل اش دیده میشه و روی اعصاب هست )
الان در حال حاضر این موارد رو بهم پیشنهاد دادن : ( بودجه ام تا 700 هست )

ال جي Optimus L7 II Dual P715 دو سيم کارت
ال جي Optimus L5 II Dual E455 دو سيم کارت
ال جي L9 P768
هوآوي Ascend Y300 ( شنیدم کیفیت صدا اسفباره ! )
هوآوي Ascend G510 U8951 ( شنیدم تاچ اش بگیر نگیر داره )

خودم هم مد نظرم سامسونگ اس 2 هست که خوب دسته 2 هم نمیشه خرید با این بودجه
اچ تی سی* و سونی هم اصلا نمیخوام چون اچ تی سی مدل هایی که با بودجه من میخوره از نظر باتری افتضاح هست و سونی هم تاچ اس ضعیفه !

* الان داشتم توی سایت ها میگشتم ! نظرتون در مورد one sv دسته دو چی هست ؟
دوستانی که داشتن ( دیدم توی این فروم چند نفری داشتن ) میشه راهنمایی کنن ؟

باز اگر موردی بود بهم پیشنهاد بدین

یه مورد دیگه هم اینکه اگر هنگام خرید باید به موردی توجه کنم راهنمایی کنید ( مثلا بعضی از گوشی ها هست میگن زردی ال سی دی داره یا پیکسل سوخته میده بعد یه مدت ، منظورم اینجور داستان هاست )

توقعات من :

cpu دو هسته ای 1 به بالا
ram ترجیحا 1
باطری قوی ( این خیلی مهم هست ، دلم میخواد حداقل 1.5 تا 2 روز یکبار در استفاده نرمال شارژ خالی کنه )
کیفیت تصور مناسب و تاچ روان

چون وارد به رام و اینجور چیزها نیستم احتمالا از پیش فرض دستگاه استفاده کنم ! مگر اینکه کسی پیدا شه که آموزش بده بهم بعد اونجوری برام ساپورت نرم افزاری هم اهمیت پیدا میکنه
مورد آخر هم پیدا شدن لوازم جانبی هست ! به دلم موند یه گوشی مشکی بخرم با کیس آبی :دی

از دوستان میخوام که من رو راهنمایی کنن و اگر با یکی از گوشی های بالا کار کردن و داشتن نظرشون رو واقعا بدون جانب داری بیان کنن
من واقعا با سختی این پول رو تهیه کردم و میخوام یه دستگاهی بگیرم که تا 2 سال کار کنه برام

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوست دارم از نظر بقیه هم استفاده کنم ولی نظر بنده روی همون گزینه ی شماره ی یک شما هست که احتمالا خودمم تا چند وقت دیگه میخرمش
ساپورت خوب
گارانتی خوب
دو سیمکارته
دو هسته ای
صفحه نمایش پرنور و با رزولوشن بالا
ساخت کره

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دوست دارم از نظر بقیه هم استفاده کنم ولی نظر بنده روی همون گزینه ی شماره ی یک شما هست که احتمالا خودمم تا چند وقت دیگه میخرمش
ساپورت خوب
گارانتی خوب
دو سیمکارته
دو هسته ای
صفحه نمایش پرنور و با رزولوشن بالا
ساخت کره

مرسی از راهنمایی
برخلاف گفته خودم الان داشتم نگاه میکردم گوشی ها رو نظرتون در مورد htc one sv چی هست ؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
هیچوقت htc نداشتم ولی با توجه به گوشی های اطرافیان و تحقیقات خودم اصلا سمتش نمیرم
بدنه گوشی هاش بعد از یکی دوسال شدیدا از بین میره و خط های شدیدی میوفته پلاستیکاش کنده میشه
صفحه زرد شدن هم یکی دیگه از مشکلاتشه که میتونین سرچ کنین ببینین
from lg

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
هیچوقت htc نداشتم ولی با توجه به گوشی های اطرافیان و تحقیقات خودم اصلا سمتش نمیرم
بدنه گوشی هاش بعد از یکی دوسال شدیدا از بین میره و خط های شدیدی میوفته پلاستیکاش کنده میشه
صفحه زرد شدن هم یکی دیگه از مشکلاتشه که میتونین سرچ کنین ببینین
from lg

پس شما نظرتون روی LG هست
تا به حال داشتین ؟
اون موردی که میگید شاید خودتون هم بگیرید این هست ؟ ال جي Optimus L7 II Dual P715 دو سيم کارت

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من با کمی افزایش بودجه xperia l بردار که 750هم میشه گیر آورد.اصلا قابل قیاس نیست با این گوشی هایی که گفتی و خیلی از اونا بهتره.هیچ مشکلی هم نداره.اما اگه تو بودجه محدودیت داری برو سمت جی510
این 2 تا که گفتم تو رنج قیمت خودشون ارزش خرید بالا دارند حتی از گوشی های گرونتر از خودشون هم بهترند.
وان اس وی به این قیمت اصلا نمیرزه و اکسپریا ال خیلی بهتره.اتفاقا به نظر من گوشیای سونی بعد از سامسونگ بهترین اندرویدی اند.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پس شما نظرتون روی LG هست
تا به حال داشتین ؟
اون موردی که میگید شاید خودتون هم بگیرید این هست ؟ ال جي Optimus L7 II Dual P715 دو سيم کارت

بله دوست عزیز من الان خودم اپتیموس بلک دارم
اون مدلی که گفتم همینه که پیدا کردی
البته این سونی که دوستمون پیشنهاد کزدن هم نگاه کنید , رزولوشن اگه بالا باشه به نطر بد نمیاد ولی تا اونجا که یادمه پایین بود .

from lg

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
به نظر من با کمی افزایش بودجه xperia l بردار که 750هم میشه گیر آورد.اصلا قابل قیاس نیست با این گوشی هایی که گفتی و خیلی از اونا بهتره.هیچ مشکلی هم نداره.اما اگه تو بودجه محدودیت داری برو سمت جی510
این 2 تا که گفتم تو رنج قیمت خودشون ارزش خرید بالا دارند حتی از گوشی های گرونتر از خودشون هم بهترند.
وان اس وی به این قیمت اصلا نمیرزه و اکسپریا ال خیلی بهتره.اتفاقا به نظر من گوشیای سونی بعد از سامسونگ بهترین اندرویدی اند.

توی مشخصات نسبت به موارد دیگه باطری اش از نظر عددی پایین هست !
من با اکسپریا p کار کردم اصلا از کیفیت تاچ و ال سی دی اش خوشم نیومد ، دوستم هم میگفت زود باتری خالی میکنه ! روزی 1 بار شارژ میکرد !!!!
شما خودتون این گوشی رو دارید ؟

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
اگه خواستید تو این رنج قیمتی به گوشی لومیا 620 هم یه نگاهی بندازید، تو رنج قیمتیش نسبت به رقبا هم سیستم عاملش جالبتره (سلیقه ایه) و در کل امکانات بدی نداره...
Nokia Lumia 620 - گوشی موبایل نوکیا لومیا 620

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام
اگه خواستید تو این رنج قیمتی به گوشی لومیا 620 هم یه نگاهی بندازید، تو رنج قیمتیش نسبت به رقبا هم سیستم عاملش جالبتره (سلیقه ایه) و در کل امکانات بدی نداره...
Nokia Lumia 620 - گوشی موبایل نوکیا لومیا 620

مرسي آقا امين
ويندوز فون نداشتم تا حالا و هيچ ايده اي هم ندارم ازش واسه همين اينم ميتونه انتخاب جالبي باشه
از نظر ساپورت چجوري هست ؟ تمام برنامه هاي اندرويد هم هست براي ويندوز؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
مرسي آقا امين
ويندوز فون نداشتم تا حالا و هيچ ايده اي هم ندارم ازش واسه همين اينم ميتونه انتخاب جالبي باشه

نه دوست عزیز ویندوز برنامه هاش خیلی کمتره و یک سری محدودیتم داره.الان شاید خریدش برای همه مناسب نباشه ولی به نظرم در آینده حرف براگفتن خواهد داشت.ولی خب فعلا نه همون گزینه هایه اندرویدی مناسبترن.حالا تو رنج 700 تومن به نظرم L9 گوشیه خوبیه

Sent from my GT-I8190

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
مرسي آقا امين

خواهش میکنم
من خودمم نداشتم تا به حال :) ولی از دوستم گرفتم تا براش برنامه های کاربردیش رو بریزم براش ( چون احتیاج به نت پر سرعت داشت به جهت دانلود برنامه ها ) اما تو همون دو ساعت کار کردن هم نظرم رو واقعا جلب کرد، مثلا شاید تو اعداد و ارقام فکر کنید رزولوشن متوسط داره، ولی اصلا اینطور نیست... در کل از سیستم عامل و سرعت و روانی و ... خیلی خوشم اومد. خودم مطمئنا پول تا یه میلیون داشته باشم یه مدل از لومیاها میگیرم.
از نظر ساپورت هم خب نسبت به مارکت اندروید معلومه که ضعیفتره، ولی برای خودم چند تا برنامه مثل وایبر و واتس اپ و ... کافیه!! باید نیازتون رو بررسی کنید که با مراجعه به سایت مایکروسافت (در قسمت ویندوز فونش) برنامه های موجود رو خودتون یه بررسی بکنید (خوبیش اینه که با گوشی قابل دانلوده و فیلتر نیست و مثل آی او اس سریع و راحته) از نظر آپدیت کلی هم تا ویندوز فون 8.5 قول داده شده که آپ بشه (یعنی تا حدود 2 یا 3 سال دیگه ساپورت میشه)
موارد مورد نظر شما مثل رمش خب 512 مگ هستش، که اونم برای بازی های سنگین فکر کنم قابل ساپورت نباشه، توی فروم موبایلستان زیاد صحبت شده دربارش. البته با این رنج قیمتی خیلی سخته که باطری خوب و رم بالا و ..و گوشی ای موجود باشه. منم پیشنهاد میکنم سمت گوشی هواوی نرید، چون با امکانات جالبش خیلی گول زنکه!
خود من اصلا نمیتونم با اندروید کار کنم، واسه همین گفتم که لومیا میگیرم، اگه پولش باشه خب معلومه آیفون چون با ای او اس راحتم. ولی ویندوز فون تجربه خوب و جدیدیه انصافا و خود گوشی دست هر کسی نیست و خاصه.
صرفا جهت پیشنهاد بود؛ حتما نقاط ضعف و قوتش رو بررسی کنید.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
توی مشخصات نسبت به موارد دیگه باطری اش از نظر عددی پایین هست !
من با اکسپریا p کار کردم اصلا از کیفیت تاچ و ال سی دی اش خوشم نیومد ، دوستم هم میگفت زود باتری خالی میکنه ! روزی 1 بار شارژ میکرد !!!!
شما خودتون این گوشی رو دارید ؟
باتریش خوبه نسبتا
یکی از نزدیکان داره
اکسپریا پی یکی از بدترین باتری ها رو داره
کلا به ظرفیت باتری خیلی اهمیت ندید.که شارژدهی یک گوشی به ظرفیت باتری خیلی ربط نداره و بودن گوشیایی که با ظرفیت پایین شارژدهی فوق العاده داشتن.
کیفیت صفحش که خوبه(ال رو میگم)
در کل بهترین چیزی که تا 850میشه خرید همین ال هست شک نکنید.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ببین بنظرم برو سراغ لومیا ها ،ضرر نمیکنی
وین فون سنتر|ویندوز فون|اپلیکیشن|گیم|آموز&#158
آپدیت جدید هم اومد،مطمئن باش زیر 800 خرید گوشی آندروئیدی اشتباه محضه
نظر شما محترمه.ولی کاملا باهاش مخالفم.به نظرم اندروید در حال حاضر بهترین انتخابه از 200تا 3میلیون

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بین این گزینه هایی که گفتن ال9 بهتره
چون گرافیک قویتری داره + باتری خوب + صفحه نمایش بزرگ و خوب
اکسپریا ال هم خوبه

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
نه دوست عزیز ویندوز برنامه هاش خیلی کمتره و یک سری محدودیتم داره.الان شاید خریدش برای همه مناسب نباشه ولی به نظرم در آینده حرف براگفتن خواهد داشت.ولی خب فعلا نه همون گزینه هایه اندرویدی مناسبترن.حالا تو رنج 700 تومن به نظرم L9 گوشیه خوبیه

Sent from my GT-I8190

مرسی از راهنمایی
حالا امروز میرم یه سر بازار موبایل ال 9 رو از نزدیک میبینم
خواهش میکنم
من خودمم نداشتم تا به حال :) ولی از دوستم گرفتم تا براش برنامه های کاربردیش رو بریزم براش ( چون احتیاج به نت پر سرعت داشت به جهت دانلود برنامه ها ) اما تو همون دو ساعت کار کردن هم نظرم رو واقعا جلب کرد، مثلا شاید تو اعداد و ارقام فکر کنید رزولوشن متوسط داره، ولی اصلا اینطور نیست... در کل از سیستم عامل و سرعت و روانی و ... خیلی خوشم اومد. خودم مطمئنا پول تا یه میلیون داشته باشم یه مدل از لومیاها میگیرم.
از نظر ساپورت هم خب نسبت به مارکت اندروید معلومه که ضعیفتره، ولی برای خودم چند تا برنامه مثل وایبر و واتس اپ و ... کافیه!! باید نیازتون رو بررسی کنید که با مراجعه به سایت مایکروسافت (در قسمت ویندوز فونش) برنامه های موجود رو خودتون یه بررسی بکنید (خوبیش اینه که با گوشی قابل دانلوده و فیلتر نیست و مثل آی او اس سریع و راحته) از نظر آپدیت کلی هم تا ویندوز فون 8.5 قول داده شده که آپ بشه (یعنی تا حدود 2 یا 3 سال دیگه ساپورت میشه)
موارد مورد نظر شما مثل رمش خب 512 مگ هستش، که اونم برای بازی های سنگین فکر کنم قابل ساپورت نباشه، توی فروم موبایلستان زیاد صحبت شده دربارش. البته با این رنج قیمتی خیلی سخته که باطری خوب و رم بالا و ..و گوشی ای موجود باشه. منم پیشنهاد میکنم سمت گوشی هواوی نرید، چون با امکانات جالبش خیلی گول زنکه!
خود من اصلا نمیتونم با اندروید کار کنم، واسه همین گفتم که لومیا میگیرم، اگه پولش باشه خب معلومه آیفون چون با ای او اس راحتم. ولی ویندوز فون تجربه خوب و جدیدیه انصافا و خود گوشی دست هر کسی نیست و خاصه.
صرفا جهت پیشنهاد بود؛ حتما نقاط ضعف و قوتش رو بررسی کنید.

شدیدا اهل بازی هستم اما خوب اگه چشمم بگیره این گوشی رو میشه بازی رو یه کاریش کرد
حیف که بازار موبایل نمایندگی نوکیاش گوشی باز نداره

ببین بنظرم برو سراغ لومیا ها ،ضرر نمیکنی
وین فون سنتر|ویندوز فون|اپلیکیشن|گیم|آموزž
آپدیت جدید هم اومد،مطمئن باش زیر 800 خرید گوشی آندروئیدی اشتباه محضه

نظرتون راجب ویندوز فون اچ تی سی چیه ؟
ممنون برای معرفی انجمن

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوستان نظرتون راجع به xperia v چیه ؟

from lg