چرا اکسپریا ال چشمتون را نگرفت؟با sv که کار نکردم اما s2 این مشکلی که شما میگید رو بهش برنخوردم !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان امروز رفتم بازار موبایل و با همه مواردی که دوستان گفتن کار کردم (البته متاسفانه اون دو مورد اول ال جی رو نداشتن ) ال9 خوب بود امکاناتش اما یه جوری شبیه اسباب بازی بود ( با عرض معذرت از دوستداران ال جی )
سونی هم همونطور که حدس میزدم چشمم رو نگرفت
نوکیا لومیا جالب بود اما با ویندوز فون ارتباط برقرار نکردم ، به نظرم خیلی پیچیده میومد !
گوشی جی 510 و جی 600 هواوی واقعا سوپرایزم کرد ، البته جنس بدنه خیلی پلاستیکی مدل بود اما واقعا چشمم گرفتش !
دیگه رسما یسن 100 تا گوشی گیر افتادم
ولی توی این گوشی های اندرویدی هیچی اس 3 آبی نمیشه !!!
به نظرتون ارزش داره که با قرض و قوله اس 3 بگیرم ! یا نه همین جی 510 رو بگیرم !
راستی وای 300 مشکل تاچ داره ؟ بگیر نگیر داره ؟ نکنه جی 510 هم اینطوری باشه ؟ کسی نظری در موردش داره ؟ کارشناسی .
بازی کردن برام الویت اول نیست چون با آیپادم بازی میکنم
چرا اکسپریا ال چشمتون را نگرفت؟
شما فقط نگاه کن به این نکته ریز که اپل کلا رو ۲تا حرف S وG مانور میده اما این سونی بندخدا اومد مثل اون حرفه ای بازی دراره از A تا Z گوشی زده
ای بابا چه افتخاری واقعا !!! کلا پنج تا گوشی زده اپل همه هم عین هم !!!
استارتر چی شد اخر نظرت ؟ بخر که منم پشت دستت برم بخرم دیگه !
این v چشمم رو گرفته نمیدونم چرا
کلا یه گوشی میخوام که دیگه قاب و گالدی چیزی نندازم و از زیباییش استفاده کنم .. مقاومت برام مهمه
from lg
دادا من خودمم دقیقا یه چیزی تو همین مایه ها میخوام بگیرم با همین رنج قیمتی شما. به همین گزینه های شما هم رسیدم اما هنوز نگرفتم به چند دلیل :
مدل اولی که نوشتی رمش برای اندروید 4 کمی پایینه و این باعث میشه لگ بزنه
در مورد هواوی فقط یه توصیه بهت میکنم : نخر!
l9 p768 هم گزینه ی عالی ای بنظر میرسه فقط در صورتی که عکاسی در نور کم رو کلا دورش رو خط بکشی. عکس توی شب کلا تعطیله! هواوی ها هم همینجوری اند. اما تو روز جفتشون کیفیتشون متوسطه. مال ال جی بهتره
هواوی g510 رو یکی از دوستام داره. راحت و روونه. منتها توی اجرای بازی های اچ دی معمولا به مشکل میخوری بخاطر رم پایینش
XPERIA L می ارزه به گرافیکش Aderno 302
ال مشكل خاصي نداره ؟ به چي توجه كنم موقع خريد؟ نميدونم چرا به دلم ننشست
Sent from my iPod touch using Tapatalk
چیزی که به دلتون نمیشینه هیچ موقع نخرید! ادم کلی میگرده و پرس و جو میکنه و اخرش میره یه چی میخره و باز راضی نمیشه، چه برسه به اینکه قبل خرید ناراضی باشید! گرفیکشAderno N هم باشه مگه می خواید روش بازی کیلزون 3 اجرا کنید؟!!؟ همون آیپادتون کافیه دیگه برای بازی، باور کنید همون آیپاد 4 بازی اینفینیتی بلید 2 رو راحت اجرا میکنه، ولی یه بازی گرافیک پایینتر برای اندرویدی ها (تو این رنج قیمت) مشکل ساز میشه! نمیدونم گلکسی اس 3 چنده، ول اگه همه چیش بهتره، باز سامسونگ حرف اول رو توی اندروید میزنه و حداقل اس3 آزمایشش رو همه جوره پس داده و کلی فروم میشه در موردش پیدا کرد که مردم نقد و بررسیش کردند و یه روزه کلی اطلاعات میشه ازش بدست آورد، سونی تو همه لوازم الکتریکی از کنسول بازی تا تی وی 3 بعدی حرف اول رو میزنه و همه اینجور وسایل و با اون مقایسه میکنن، ولی توی گوشی هنوز تازه کاره، واسه من که عجیبه پرچم دارش! که اکسپریا زد باشه تو بعضی از گوشی هاش سفید رو زرد نشون بده، یا بی دلیل بعضی از این سری های اکسپریا خوندم که از کنار صفحه نمایش ترک خوردند، یه دونه هم اینجوری در بیاد دل آدم رو کلا می زنه! اگه بودجتون رو میتونید جور کنید یه گلکسی اس 3 بگیرید، گلگسی اس 3 مینی هم فکر کنم باشه، اول ببینید چی میخواید از گوشیتون،(نیازهای عادی + وب گردی و صفحه نمایش خوب و رضایت بخش و باطری دو روزه!) بازی رو گزینه آخر قرار بدید منظورمه بازی های سنگین!!
پیشنهاد من بازم میگم اکسپریا ال هست.خرید اس3 هم اصلا عاقلانه نیست با توجه به قیمت بالا و قرض کردن.کلا نمیرزه 1350 پول بدی برا یه گوشی فقط.مگر اینکه مایه دار باشی.
یادت میاد اون ان 91 رو ندادی بهم دادی به اون اصفهانی ... ؟؟؟
چی شد می خواستی شبکه یادبگیری از ایران بری چرا هنوز اینجایی؟
دوستان ایشون خانم هستندhttp://f3.ptcdn.org/images/smilies2/Snorkle.gif
اینا برای اس 3 هست یا مینی ؟
بازی در درجه آخر هست !
حالا یه جورایی هم دارم فکر میکنم اگه قرار باشه 1300 ، 400 پول بدم اس 4 مینی بگیرم !
مایه داری کجا بود !
البته من اگه میخواستم تا 1300 هزینه کنم، اول گلکسی اس 3 میگرفتم بعدش گلکسی اس 4 مینی دو سیم کارته بعدش گلکسی اس 4 مینی تک سیمکارته (البته من خودم که لومیا 920 میگرفتم و صد تومن هم برام می موند!! ولی اندروید اگه مد نظرم بود، نظرم رو این سه تا بود)
اینم لینکاشون که با هم مقایسه کنید:
Samsung I8190 Galaxy SIII Mini
Samsung I8190 Galaxy S III Mini - گوشی موبایل سامسونگ آی 8190 گلکسی اس 3 مینی
Samsung Galaxy SIII 16GB
Samsung Galaxy S III I9300 - 16GB - گوشی موبایل سامسونگ گلکسی اس 3 - 16 گیگابایت
Samsung I9192 Galaxy S4 Mini
Samsung I9192 Galaxy S4 Mini Dual Sim - گوشی موبایل سامسونگ آی 9192 گلکسی اس 4 مینی دو سیم کارت
Samsung I9190 Galaxy S4 Mini
Samsung I9190 Galaxy S4 Mini - گوشی موبایل سامسونگ آی 9190 گلکسی اس 4 مینی
این لینک هم اگه حوصله دارید چند صفحه اش رو بخونید کمکتون میکنه در مورد جی 510 هواوی:
معرفی و مشخصات Ascend G510 از شرکت Huawei
خب تو رنج قیمت 800 تومن گلکسی اس 3 مینی،
البته من اگه میخواستم تا 1300 هزینه کنم، اول گلکسی اس 3 میگرفتم بعدش گلکسی اس 4 مینی دو سیم کارته بعدش گلکسی اس 4 مینی تک سیمکارته (البته من خودم که لومیا 920 میگرفتم و صد تومن هم برام می موند!! ولی اندروید اگه مد نظرم بود، نظرم رو این سه تا بود)
اینم لینکاشون که با هم مقایسه کنید:
Samsung I8190 Galaxy SIII Mini
Samsung I8190 Galaxy S III Mini - گوشی موبایل سامسونگ آی 8190 گلکسی اس 3 مینی
Samsung Galaxy SIII 16GB
Samsung Galaxy S III I9300 - 16GB - گوشی موبایل سامسونگ گلکسی اس 3 - 16 گیگابایت
Samsung I9192 Galaxy S4 Mini
Samsung I9192 Galaxy S4 Mini Dual Sim - گوشی موبایل سامسونگ آی 9192 گلکسی اس 4 مینی دو سیم کارت
Samsung I9190 Galaxy S4 Mini
Samsung I9190 Galaxy S4 Mini - گوشی موبایل سامسونگ آی 9190 گلکسی اس 4 مینی
این لینک هم اگه حوصله دارید چند صفحه اش رو بخونید کمکتون میکنه در مورد جی 510 هواوی:
معرفی و مشخصات Ascend G510 از شرکت Huawei
یادت میاد اون ان 91 رو ندادی بهم دادی به اون اصفهانی ... ؟؟؟
چی شد می خواستی شبکه یادبگیری از ایران بری چرا هنوز اینجایی؟
دوستان ایشونم فضول هستند :hmm:
یه مقدار اگه قیمتا معقولتر بود میشد یه گوشی خوب انتخاب کرد
هوای هم من از نزدیک دست دوستم دیدم باش کار نکردم فقط دست گرفتم گوشی شیکو خوش ساختیه
فکر میکنم gsmarenaبررسی تخصصی داشته باشه