emadegol
Registered User
موبایل باید موبایل باشه . مهم نست فول اچ دی پخش نکنه . اگه 24 ساعت شارژ نگه میداره با وای فای روشن وا... که باید بهش تعظیم کرد
یه چند تا مدل نوکیا بل معرفی میکنی :پی شاید این آشا رو فروختم بجز یه آندروید یه نوکیا دیگه هم گرفتم
فقط بگو که برنامه ریختن واسش بی دردسره
من خودمم دقیقا همین نیت شومو دارم!
هنوز تعلق خاطر دارم به نوکیا نمیدونم چرا، شاید بخاطر اینکه واقعا گوشیاش چغر هستن. الان همین 5530 که دارم بارها زمین خورده آخ نگفته. فقط یبار کافیه یکی ازین اسمارت فونها رو زمین بزنی تا با خاک یکسان بشن. تازه کلی برنامه هم روش دارم. فیسبوک میرم باهاش. واتس آپ دارم. نیمباز و یاهو مسنجرو جیتاک هم همچنین.دیکشنری و برنامه های کاربردی دیگه هم به تعداد براش هست. فقط تنها مشکلم نداشتن وایبر هست. وایبر هستا براش منتها روی سری 60 ورژن 5 اجرا نمیشه حتما باید آنا یا بل باشه تا اجرا شه. بگذریم...
برای هکش دو تا برنامه هست اونارو نصب میکنی. یکی نورتون آنتی ویروس هست یکی هم رام پچر، اینا خودشون بدون سرتیفیکیت نصب میشن. بعد یکی دو مورد کار انجام میدی با این برنامه ها که توی آموزشا هست.سرچ کنی توی بخش آموزش همین پی تی هم هست آموزشش. فول هک گوشی به همین طریق براحتی در کمتر از 5 دقیقه تموم میشه. اونوقت دیگه هر برنامه ای آوردی میتونی بدون سرتیفیکیت نصب کنی. قد موهای سرتم براش برنامه کاربردی و بازی و ویجت و تم هست...
فک کنم برای گوشی اندرویدی اگه g510 رو بگیری خوب باشه. بنظرم زیاد خرج هم نکن براش. ازون گوشیایی هست که خیلی ها بعنوان اولین تجربه از اندروید میخرن و ردش میکنن تا بالاتر بگیرن. بنظرم در حد نوش رو روی دست بگیر که 100 تومن ارزونترم بیافته برات. مدلای سیمبیان بل رو هم الان نگا میکنم بهت میگم