مرســـــــــــــــــــــــــــی و باز هم خیلی مرسی
با لومیا 620 که گفته بودین کار کردم ، برخلاف گفته دوستان که میگن خیلی راحت و کاریردی هست یکم برام پیچیده بود ! :blush:
فکر کنم خرید اس 3 معقول تر باشه از اس 4 مینی ( البته 4 خوب cpu 1.5 داره ولی به قولی نمیخوام آپولو هوا کنم )
اس 3 مینی به نظرم میاد که یه جورایی اشکال داره نمیدونم چرا !
این هواوی چشمم رو گرفته ولی واقعا هیچکس نیست که کار کرده باشه باهاش و یه نقد درست بگه ، همه جا رو خوندم از gsmarena بگیر تا سایت ها و انجمن های ایرانی ! یکی میگه هنگ میکنه ، یکی میگه temple run 2 رو با لگ اجرا میکنه !!!!یکی میگه باطری اش مذخرفه بعد خیلی ها هم این نظریات رو رد میکنن !
خلاصه داستانی شده !
خـــــــــــــــــواهش میکنم، توی موبایل فروشی ها باهاش کار کردید؟چون من خودم ندیدم جایی برای تست بذاره. یه خورده پیچیده هست، البته سلیقه ایه کاملا، من خودم شاید یه هفته طول کشید به آی او اس عادت کردم و ترفند هاش رو یاد گرفتم، همین ها هم زیباش کرده دیگه
توی رنج 1300 من خودم اس 3 رو بیشتر میپسندم، خب یه ویژگی هایی اس 4 مینی داره، اما یه ویژگی هایی هم اس 3 داره و یه خوده هم ارزونتره، رنگ آبیش هم جالب توجهه!!
کلا با خوندن فروم های ایرانی آدم گیج میشهنمیدونم انگاری بعضی افراد امکانات ندیدن و با خرید یه گوشی با قیمت مناسب که یه پنل 4.5 اینچی IPS داره یا دو هسته ای هستش دیگه هیچ نقدی رو نسبت به گوشیشون نمیپذیرند و کسی بگه مثلا باطریش ضعیفه منکرش میشن و کسایی که میل به خرید دارند رو کاملا گمراه میکنند!
البته نمیشه منکر این شد که هواوی واقعا برند معتبریه نسبت به دیگر برند های موبایل های چینی، هدفش رقابت ولی با قیمت ارزونتره، که هیچ ارزونی ای بی علت نیستامکانات سخت افزاری خوبی داره، ولی ایا در عمل هم اینجوریه؟ معمولی ترین ایرادش عدم ارگونومی مناسبه، یه دوستم میگفت تو دست راحت نیست و حواست نباشه هی میفته از دستت، حالا ایراد مهمی نیست، ولی گوشی های چینی مطمئنا بازار آمریکا یا اروپا رو که مد نظر ندارن فعلا! پس به مهندسی سامسونگ و اپل و نوکیا هم مطمئنا نخواهند رسید فعلا...
اگه نقد کاربران دیجیکالا رو نخوندید حتما بخونید، مخصوصا نقد سه نفر آخر رو:
Huawei Ascend G510 - U8951 - گوشی موبایل هوآوی اسند جی 510 (یو 8951)
من قبلان اچتیسی داشتم اونموقع که ویندوز موبایل بود باطریش یک روز بیشتر جواب نمیداد
اما این الجی ۷۱۵ رو نظرات رو خوندم اکثرا گفتن راحت ۲ روز با کار سنگین جواب میده!
با این وضع باطری بقیه گوشیا فکر میکنم این مدت زمان فوقالعاده باشه!
و چقد لذت بخش که هر روز نخوای گوشیتو شارژ کنی![]()
درود،
اینجا مثل سیل داره بارون میباره.
من خوزم اچ تی سی سنسیشن دارم. روزی دو بار شارژ میکنم. البته اگر بت نم و شارژر پیدا کنم، بیشتر هم میزنم بشارژ.
البته یکی از بستگان، اچ تی سی مینی اچ دی داره. هر سه روز یبار بشارژ میزنه.
ال جی و سامسونگ، زیر یک تومن، حرفی برای گفتن ندارن.
٢ روز ؟؟؟ :-O باورنكردني هست !!!!
ميشه لينك اش رو بزاريد :دي
Sent from my iPod touch using Tapatalk
به نظرم بین گزینه هات گزینه اول خیلی خوبه اما پیشنهاد میکنم حتما به XPERIA U هم فکر کن !
سلام من اکسپریا اس ال داشتم الان نوت 2 خریدم به نظرم سونی اشغال هست فقط سامسونگ .
این لینک خدمت شما نظرات رو بخونید نمیدونم صفحه چند بود چون تقریبا همه نظرات خوندم من
LG Optimus L7 II Dual P715
البته اینم مشخصه :
باتری
توان :
2460 mAh
عجب توانی داره ؟!
فکر کنم ریزر مکس رو هم میزاره تو جیبش ؟! نه ؟ :پی
این باتری S3
Li-Ion 2100 mAh battery
بنظر باتریش عالیه!
نظرات هم همین رو میگه
سلام من اکسپریا اس ال داشتم الان نوت 2 خریدم به نظرم سونی اشغال هست فقط سامسونگ .
رفیق u جلوی LG 715 اصلا حرفی برای گفتن نداره!![]()
حق با شوماست ، من اشتباه تایپ کردم . منظورم xperia p بود که با 715 توی یه رنج قیمت هستند .
xperia p اصلا گوشی خوبی نیست !
کیفیت ال سی دی پایین ، باطری بسیار ضعیف و گه گاهی هم هنگ میکنه
فکر کنم توی رنج 700 تا 800 همین ال9 از همه بهتر باشه !