• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیگه خسته شدم از بررسی رهنمایی اساسی برای خرید گوشی

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
فکر کنم برا نمایشگر گوشیاش باشه که به خوبی سامسونگ و اچ تی سی نیست.
ولی خوب تو یه رنج قیمت سونی امکانات خیلی بیشتری نسبت به بقیه برندا میده.

دقیقا برای نمایشگرش هست ، حداقل در ابتدای کار این توی ذوق میزنه

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
خلاصه اینکه میخوام جی 510 بگیرم ، اگه پولم جور شه یه لومیا 520 هم میگیرم !!!!!! اما فعلا که دلار داره میاد پایین ، من که این همه صبر کردم بازم روش . :دی

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
خلاصه اینکه میخوام جی 510 بگیرم ، اگه پولم جور شه یه لومیا 520 هم میگیرم !!!!!! اما فعلا که دلار داره میاد پایین ، من که این همه صبر کردم بازم روش . :دی

صبر کن.
هنوز قیمتا خیلی جا داره برای پایین اومدن.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
صبر کن.
هنوز قیمتا خیلی جا داره برای پایین اومدن.

خیلی جالبه دلار و یورو سیر نزولی پیدا کرده به شدت اما قیمت بعضی از موبایل ها در حال بالا رفتن هست !
واقعا شورش رو در آوردن

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
خیلی جالبه دلار و یورو سیر نزولی پیدا کرده به شدت اما قیمت بعضی از موبایل ها در حال بالا رفتن هست !
واقعا شورش رو در آوردن

اکثر مغازه دارها جنسی که از قبل داشتن حاضر نیستن پایین بیارنش
ولی خدانکنه دلار بالا بره اونا هم به سرعت . . .

به نظر من مبنای قیمت های واقعی با توجه به نرخ روز ارز را از توی دیجیکالا پیدا کن

اگه خواستی ویندوز فون بگیری لومیا 520 ، واقعا قیمت فوق العاده مناسبی داره
اگه خواستی اندروید بگیری الجی اپتیموس ال9 واقعا عالیه

با هر دو تاش کار کردم و لومیا 520 را در حال حاضر دارمش
اگه سوالی داشتین می تونم کمکتون کنم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
اکثر مغازه دارها جنسی که از قبل داشتن حاضر نیستن پایین بیارنش
ولی خدانکنه دلار بالا بره اونا هم به سرعت . . .

به نظر من مبنای قیمت های واقعی با توجه به نرخ روز ارز را از توی دیجیکالا پیدا کن

اگه خواستی ویندوز فون بگیری لومیا 520 ، واقعا قیمت فوق العاده مناسبی داره
اگه خواستی اندروید بگیری الجی اپتیموس ال9 واقعا عالیه

با هر دو تاش کار کردم و لومیا 520 را در حال حاضر دارمش
اگه سوالی داشتین می تونم کمکتون کنم

متاسفانه همینطور هست که میگید ، خیلی عجیب هست ! با اینکه این هفته ارز سیر نزولی داشته ولی قیمت موبایل رفته بالا ، حداقل جی510 و لومیا 520 که من قیمت اش رو دنبال میکنم که اینجوری بوده !
از ال 9 خیلی تعریف نیشنیدم یعنی بیشتر بدی شنیدم تا خوبی مخصوصا در مورد تاچ اش .
لومیا رو چه مدت هست که دارید . توی بازار موبایل باهاش کار کردم خیلی غریبه بود محیط کاریش و به دلم هم نشست اما اخیرا شدیدا خواهانش شدم
واسه خریدش به نکته ای نباید دقت کنم ؟ کدوم رنگ از همه ارزون تر و گران تر هست ؟ آیا لوازم جانبی ( کاور ، کیس ) براش هست ؟
برنامه و این داستان ها رو خودم میتونم بریزم یا باید بدم برام بریزن ؟ آپدیت که نباید بکنم ؟
وای فای اش که مشکلی نداره ؟ اینترنت موبایل چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited:

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
متاسفانه همینطور هست که میگید ، خیلی عجیب هست ! با اینکه این هفته ارز سیر نزولی داشته ولی قیمت موبایل رفته بالا ، حداقل جی510 و لومیا 520 که من قیمت اش رو دنبال میکنم که اینجوری بوده !
از ال 9 خیلی تعریف نیشنیدم یعنی بیشتر بدی شنیدم تا خوبی مخصوصا در مورد تاچ اش .
لومیا رو چه مدت هست که دارید . توی بازار موبایل باهاش کار کردم خیلی غریبه بود محیط کاریش و به دلم هم نشست اما اخیرا شدیدا خواهانش شدم
واسه خریدش به نکته ای نباید دقت کنم ؟ کدوم رنگ از همه ارزون تر و گران تر هست ؟ آیا لوازم جانبی ( کاور ، کیس ) براش هست ؟
برنامه و این داستان ها رو خودم میتونم بریزم یا باید بدم برام بریزن ؟ آپدیت که نباید بکنم ؟
وای فای اش که مشکلی نداره ؟ اینترنت موبایل چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

[FONT=&amp]در مورد ال9 اشتباه می کنی ، تاچش یکم ضعیف بود ، اما به اندروید 4.1.2 که اپدیتش کردم مشکل کلا برطرف شد[/FONT]

[FONT=&amp]اما لومیا 520 ، کلا سیستم عامل ویندوز فون 8 محیط کاربری ساده ای داره و از لحاظ زیباییی خیلی جذاب نیست (برای من خیلی مهم نیست)[/FONT]
[FONT=&amp]برای نصب برنامه مثل اندروید نیست ، برای برنامه هم با به وای فای وصل بشی و با فعال سازی اکانت ایمیل ([/FONT]live[FONT=&amp]) وارد برنامه مارکت ( به طور پیش فرض روی گوشی نصب هست) شده و برنامه مورد نظر را دانلود و نصب می کنی ، به همین راحتی[/FONT]
[FONT=&amp]کاور و برچسب هم خیلی دنبالش نبودم ، اما برچست گوشی اچ تی سی وان اس را انداختم روش[/FONT]
[FONT=&amp]در مورد آپدیت فعلا که آپدیتی براش نیومده ، اما تو خبرها خوندم تا پایان ماه سپتامبر نوکیا قراره اپدیتی جدیدی براش ارائه کنه.[/FONT]
[FONT=&amp]بعدا که اپدیت این گوشی اومد ، برای آپدیت کردن هم احتیاجی نیست ببری بیرون ، اگه بتوی به وایرلس وصل بشی ، راحت می تونی اپدیتش کنی[/FONT]

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
[FONT=&]در مورد ال9 اشتباه می کنی ، تاچش یکم ضعیف بود ، اما به اندروید 4.1.2 که اپدیتش کردم مشکل کلا برطرف شد[/FONT]

[FONT=&]اما لومیا 520 ، کلا سیستم عامل ویندوز فون 8 محیط کاربری ساده ای داره و از لحاظ زیباییی خیلی جذاب نیست (برای من خیلی مهم نیست)[/FONT]
[FONT=&]برای نصب برنامه مثل اندروید نیست ، برای برنامه هم با به وای فای وصل بشی و با فعال سازی اکانت ایمیل ([/FONT]live[FONT=&]) وارد برنامه مارکت ( به طور پیش فرض روی گوشی نصب هست) شده و برنامه مورد نظر را دانلود و نصب می کنی ، به همین راحتی[/FONT]
[FONT=&]کاور و برچسب هم خیلی دنبالش نبودم ، اما برچست گوشی اچ تی سی وان اس را انداختم روش[/FONT]
[FONT=&]در مورد آپدیت فعلا که آپدیتی براش نیومده ، اما تو خبرها خوندم تا پایان ماه سپتامبر نوکیا قراره اپدیتی جدیدی براش ارائه کنه.[/FONT]
[FONT=&]بعدا که اپدیت این گوشی اومد ، برای آپدیت کردن هم احتیاجی نیست ببری بیرون ، اگه بتوی به وایرلس وصل بشی ، راحت می تونی اپدیتش کنی[/FONT]

محیط کاربری اش همون صفحه اولی هست که در حالت روشن شدن هست ؟
برای من هم محیط کاربری خیلی مهم نیست .
ساختن اکانا لایو که محدودیت نداره ؟ منظورم بخاطر کشور ایران هست
مثل سری های سیمبین بدون مشکل میشه رفت توی فیسبوک ؟ (البته من فیسبوک ندارم ولی فقط واسم سوال هست ) مطمئنا روش وی *** پی *** ان هم نمیشه متصل کرد ؟!

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
[FONT=&amp]محیط کاربری اش همون صفحه اولی هست که در حالت روشن شدن هست ؟ [/FONT]
[FONT=&amp]برای من هم محیط کاربری خیلی مهم نیست[/FONT] .
[FONT=&amp]ساختن اکانا لایو که محدودیت نداره ؟ منظورم بخاطر کشور ایران هست [/FONT]
[FONT=&amp]مثل سری های سیمبین بدون مشکل میشه رفت توی فیسبوک ؟ (البته من فیسبوک ندارم ولی فقط واسم سوال هست ) مطمئنا روش وی *** پی *** ان هم نمیشه متصل کرد ؟[/FONT]!

[FONT=&amp]محیط کابری علاوه برهمون صفحه اولی که گفتی ، اگه روی صفحه نمایش از راست به چپ بکشی تنظیمات و همچنین لیست برنامه موجود و همچنین برنامه هایی را که نصب کردی را برات میاره

[/FONT]
images

[FONT=&amp]اکانت لایو هم مثل دیگر اکتنها (یاهو و جیمیل) راحت می تونی بسازی[/FONT]
[FONT=&amp]اگه خواستی بسازی کشورت را امریکا انتخاب کن ، داخل تنظیمات گوشی هم همینطور[/FONT]
[FONT=&amp]وی *** پی *** ان مثل اینکه میشه روش نصب کنی ، ولی من هنوز امتحان نکردم[/FONT]
[FONT=&amp]البته همه اینها رو به مرور زمان که باهاش کارکردی خودت متوجه میشی[/FONT]

بالا