فکر کنم برا نمایشگر گوشیاش باشه که به خوبی سامسونگ و اچ تی سی نیست.
ولی خوب تو یه رنج قیمت سونی امکانات خیلی بیشتری نسبت به بقیه برندا میده.
دقیقا برای نمایشگرش هست ، حداقل در ابتدای کار این توی ذوق میزنه
فکر کنم برا نمایشگر گوشیاش باشه که به خوبی سامسونگ و اچ تی سی نیست.
ولی خوب تو یه رنج قیمت سونی امکانات خیلی بیشتری نسبت به بقیه برندا میده.
دقیقا برای نمایشگرش هست ، حداقل در ابتدای کار این توی ذوق میزنه
خلاصه اینکه میخوام جی 510 بگیرم ، اگه پولم جور شه یه لومیا 520 هم میگیرم !!!!!! اما فعلا که دلار داره میاد پایین ، من که این همه صبر کردم بازم روش . :دی
صبر کن.
هنوز قیمتا خیلی جا داره برای پایین اومدن.
خیلی جالبه دلار و یورو سیر نزولی پیدا کرده به شدت اما قیمت بعضی از موبایل ها در حال بالا رفتن هست !
واقعا شورش رو در آوردن
اکثر مغازه دارها جنسی که از قبل داشتن حاضر نیستن پایین بیارنش
ولی خدانکنه دلار بالا بره اونا هم به سرعت . . .
به نظر من مبنای قیمت های واقعی با توجه به نرخ روز ارز را از توی دیجیکالا پیدا کن
اگه خواستی ویندوز فون بگیری لومیا 520 ، واقعا قیمت فوق العاده مناسبی داره
اگه خواستی اندروید بگیری الجی اپتیموس ال9 واقعا عالیه
با هر دو تاش کار کردم و لومیا 520 را در حال حاضر دارمش
اگه سوالی داشتین می تونم کمکتون کنم
متاسفانه همینطور هست که میگید ، خیلی عجیب هست ! با اینکه این هفته ارز سیر نزولی داشته ولی قیمت موبایل رفته بالا ، حداقل جی510 و لومیا 520 که من قیمت اش رو دنبال میکنم که اینجوری بوده !
از ال 9 خیلی تعریف نیشنیدم یعنی بیشتر بدی شنیدم تا خوبی مخصوصا در مورد تاچ اش .
لومیا رو چه مدت هست که دارید . توی بازار موبایل باهاش کار کردم خیلی غریبه بود محیط کاریش و به دلم هم نشست اما اخیرا شدیدا خواهانش شدم
واسه خریدش به نکته ای نباید دقت کنم ؟ کدوم رنگ از همه ارزون تر و گران تر هست ؟ آیا لوازم جانبی ( کاور ، کیس ) براش هست ؟
برنامه و این داستان ها رو خودم میتونم بریزم یا باید بدم برام بریزن ؟ آپدیت که نباید بکنم ؟
وای فای اش که مشکلی نداره ؟ اینترنت موبایل چی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[FONT=&]در مورد ال9 اشتباه می کنی ، تاچش یکم ضعیف بود ، اما به اندروید 4.1.2 که اپدیتش کردم مشکل کلا برطرف شد[/FONT]
[FONT=&]اما لومیا 520 ، کلا سیستم عامل ویندوز فون 8 محیط کاربری ساده ای داره و از لحاظ زیباییی خیلی جذاب نیست (برای من خیلی مهم نیست)[/FONT]
[FONT=&]برای نصب برنامه مثل اندروید نیست ، برای برنامه هم با به وای فای وصل بشی و با فعال سازی اکانت ایمیل ([/FONT]live[FONT=&]) وارد برنامه مارکت ( به طور پیش فرض روی گوشی نصب هست) شده و برنامه مورد نظر را دانلود و نصب می کنی ، به همین راحتی[/FONT]
[FONT=&]کاور و برچسب هم خیلی دنبالش نبودم ، اما برچست گوشی اچ تی سی وان اس را انداختم روش[/FONT]
[FONT=&]در مورد آپدیت فعلا که آپدیتی براش نیومده ، اما تو خبرها خوندم تا پایان ماه سپتامبر نوکیا قراره اپدیتی جدیدی براش ارائه کنه.[/FONT]
[FONT=&]بعدا که اپدیت این گوشی اومد ، برای آپدیت کردن هم احتیاجی نیست ببری بیرون ، اگه بتوی به وایرلس وصل بشی ، راحت می تونی اپدیتش کنی[/FONT]
[FONT=&]محیط کاربری اش همون صفحه اولی هست که در حالت روشن شدن هست ؟ [/FONT]
[FONT=&]برای من هم محیط کاربری خیلی مهم نیست[/FONT] .
[FONT=&]ساختن اکانا لایو که محدودیت نداره ؟ منظورم بخاطر کشور ایران هست [/FONT]
[FONT=&]مثل سری های سیمبین بدون مشکل میشه رفت توی فیسبوک ؟ (البته من فیسبوک ندارم ولی فقط واسم سوال هست ) مطمئنا روش وی *** پی *** ان هم نمیشه متصل کرد ؟[/FONT]!