اره به نظر منم احتمال خیلی زیاد ایراد از کیسه اتصالی پینهای 5v مینبورد خیلی و کمتر الکتریسیته ساکن یکی از دلایل اصلی سوختن مینبردهاست یا در اصل Regulator مینبورد میسوزه .
دوست عزیز مینبوردت با چی روی کیس قرارداره ببین از پیچ Spacer استفاده کرده اون اقایی که براتون کیس رو بسته . پیچ Spacer هم اگه نمیدونی چیجوریه این عکسشه که براتون این پایین میزارم حالا ممکنه از نوع پلاستیکیش هم باشه . به نظر من 80٪ مشکل از همین کیس و نوع اتصال مینبورد به کیسه و 20٪ احتمال داره از پاور باشه چون پاوری مثل گیرین خیلی خیلی بعیده مینبورد رو بسوزونه . اگر از این پیچها یا از نوع پلاستیکیشون استفاده کرده بود همون چیزی که دوست خوبمون جناب AMD گفتن انجام بده یه چندسری چسب پهن روی سینی زیر مینبورد بزن میتونی از این پلاستیکهای مینبورد ها هم استفاده . اگه این کارا بکنی احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه .
برای دوستانی که اطلاعت بیشتر میخوان اینم یه عکس از چند تا Regulator سوخته که فکر کنم برای CPU هم هستن نشون میده که چطوری با سوختنشون از High Voltage شدن و سوختن CPU جلوگیری کردن . میتونم بگم بیشتر از 50٪ سوختگیهای مینبوردها مخصوصا تو ایران بخاطر کیسهای غیر استاندارد و اسمبل کنندهای ناوارد به خاطر همینه . البته الان تو مینبوردهای خوب و جدید دیگه اون
Regulator ها که کار تنظیم ولتاژ رو دارن و قبل هر چیپ یا قطعه اصلی قرار گرفتن نمیسوزن تا به چیپ یا قطعه مورد نظر صدمه نرسه بلکه بلکل ولتاژ رو قطع میکنن البته نمیدونم این کار توسط چه بخشی دقیقا انجام میشه ولی دیگه Regulator نمیسوزه فقط مینبورد روشن نمیشه ولی تو مین های ارزون قیمت هنوزم مثل این مشکل هست .البته خاصیت Regulator اینه که قطعه ارزون قیمتیه و هزینه تعویضش خیلی کمه برای همین سوختنش اونقدر هزینه ای نداره . برای همیشن اگر یزمانی دیدید از مینبورد داره دود هرچند کمی بلند میشه احتمال بدید که Regulator داره میسوزه یا دیگه سوخته .خیلی از مواقع مواقع Regulator بخاطر اتصال پینهای 5 ولتی که برای اتصال کلید پاور و ریست و ... با کف کیس یا با هم هست میسوزن من خودم تا الان 2-3 تا مینبوردی به همین شکل سوزندم .